Kan ten tyrkysovy obdélník.
Přiznání
Ona si totiž představuje, že ta cesta pro cestu bude trvala, nikoliv jen stavební...
Tohle teď nechápu, jaká cesta pro cestu?
Já bych měla radši cestu vlastní, kdyz je to zřejmě komplikovaný člověk, aut máte hodně, jezdíte dost, prostě radši mít svoje v téhle situaci a mít klid do budoucna. Pozemek je velký a ten pás by tam byl stejně nevyužitý, ono nemá smysl šetřit každej metr zahrady, kdyz na něm bude tráva (ehm to vím teď a pozdě:-D). Tu stávajíci středni cestu ke stodole si asi zrusite nebo vy parkujete něco i uvnitř?
rasaNori Z dlouhodobého hlediska bych novou cestu povolila. Vy jezdíte po její, ona bude jezdit po vaší. Pokud teda povede po hranici pozemku.
rasaNori Jasný no, a nechce to fakt podél vašeho plotu?
rasaNori No jako vypadá to, že tam mají slušnou zahrádku, to nebude hezky po těch všech bagrech a mixech a tatrách:-D
Karja no nejspis chce, ale tvl jak muze chtit sousedka cestu pres Rasy pozemek, kdyz tam uz jednu ma, na svym vlastnim pozemku?
711990 No proč, protože takhle je to pro ni lepší, tak to zkusí:-D nezničí si vlastní zahradu a projekt asi taky bude moct být s tou řasy cestou víc variabilní. Přesně to bude brát ,,oni po našem, my po jejich,, tak jako zkusila to no:-D
Karja tak my teda zrušíme ty zeleninové záhony, kompost, pokacime 2 skvělé rodici jablone a 4 rakytníky, abychom nadále mohli jezdit po jejich cestě...a nebo sundame merunku jejíž úroda činí za 7 let tady přesně 4 meruňky a budeme mít dal celou zahradu a cestu bez nervu![]()
Karja no akorat ze "my po jejich" je po existujici ceste, zatimco tahle sousedka planuje jezdit Rase regulerne pres zahradu? Jako mozna bych jim nabidla 2m odprodat, kdyby na tom trvali:D ale tvl fakt bych si neudelala na konci zahrady cestu pro sousedy![]()
Potrefenáhusa k tomu místu kde má stát dům, se totiž jinak než přes nás, a nebo ten jejich příjezd nedá dostat. Že všech stran je to obestavene. Já ji sice chápu, ale zároveň je to jedno veliké WTF...
já ji teda nechapu, jak muže požadovat, aby ji někdo dovolil nastalo vybudovat cestu prostředkem svoji zahrady?
Potrefenáhusa no žejo, mně to přijde spíš dost voprsklý než cokoli jinýho, vůbec to není ani adekvátní tomu nasdílení příjezdové cesty u kraje pozemku, že by se to dalo považovat za "něco za něco", já se jen někdy divím, co těm lidem není blbý zkoušet
Karja máme, jen se nedá použít ke vjezdu do stodoly. A ty 4 stání vzadu (2 uvnitř a 2 venku pod pergolou) jsme dělali aby nám nestaly auta před vstupníma dveřma do domu. Protože dispozice domu je jaká je, tak to tak do teď bylo.
711990 nenabídneme, protoze navíc ke všemu tam máme 6 rybízovych keřů, 2 josty a komuli Davidovu aka motýly ker:D ono to tady vypadá velké, ale reálně by potřebovali aspoň 3 metry, a tím by šlo pryč vše co v tom pásu roste![]()
rasaNori Varianta vlastní souběžné cesty za domem je jediné řešení. Pokud už přišla s takovouhle nehorázností, lepší už to nebude, zvláště, když ji s "cestou pro dceru" pošlete do p... patřičných mezí. Stejně si tu cestu rozjezdí stavebníma strojema a i tak byste tam možná neprojeli.
Já si taky myslím, že udělat si vlastní cestu vedle sousedovic bude nejlepší. Sousedce bych to podala tak, že má pravdu, že si postavíte vlastní cestu na vlastním pozemku a nebudete je obtěžovat. Oni se přeci dostanou na svůj pozemek (do budoucna a obě půlky) po své cestě a všichni budou spokojení.

rasaNori no, škoda no, ale když se sousedy nebude domluva. Zase byste tam časem už jezdili 3 rodiny, až postaví dcera...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.