Renusatko My máme večírek v sobotu 17. prosince a taky to neni přijímáno moc libě. Jako ideální se jeví pátek, nejlíp někdy začátkem prosince, ale bohužel vedení má jiný názor.
Přiznání
Mrs.Robinson V sobotu
To je teda odvážný, v našem rozmazleným oboru by účast nestála za nic. Leda že by to byla nějaká strategie, uspořádat večírek kdy se to nikomu nehodí, a tím pak moc neutratit. :)
Mrs.RobinsonMně by třeba večírek...v našem podání, ve všední den nevadil, ale to vstávání, když jdeš na 6:15
, což jdeme všichni z našeho patra. Takže do sebe naházíš večeři a prcháš domů, ani se stejně s nikým nebavíš. Jako takhle, nemuseli by jsme mít žádný, takže večeře je super. Zase opravdu jsou to restaurace, kam běžně na večeři nejdeš. No a ten večírek proběhne jindy a jinde a s lidma, které vidíš ráda, tak nakonec jsou všichni spokojení.
continuity Karoleena u nás zaplaťpánbu na meetingy zapnutou kameru nikdo nevyžaduje ![]()
Renusatko Tak to následné vstávání je blbé, to každopádně. No ale takhle, jak to popisuješ s tím následným večírkem pro tadost, je ta večeře vlastně takový bonus, takže nakonec fajn.
Lilly_Ku gratuluju k nový práci ![]()
Karoleena No je to úplně blbý, to je jisté. Ale já pracuji ve výrobní firmě, většina zaměstnanců jsou místní chlapi a tam se tak nějak tuší, že vypadnout z předvánočních domácích příprav pod záminkou pracovní akce a být další den nepoužitelní, leckomu vlastně vyhovuje.
Lilly_Ku datova inzenyrka super, to je dobrr ze se ti to splnilo:-)
Přišli jsme z kina, dávali Hranice lásky. Film OK, ale nějaký nány uprostředsálu, pořád žvanily, komentovaly a smály se. A jedna chrochtala. Strašný.
Kan to nesnáším! :(
Kan a přiznávám, že teď se bohužel dostanu za kulturou zcela vyjímečně (norma byla 4-8x za měsíc kino/koncert/divadlo/opera/balet/výstava...moc mi to chybí...). No, a když už se "urvu" za kulturou a někdo mi to kazí... tak ![]()
Totálně mne rozhodila vizualizace nového Železničního mostu.
andulka01 ty se na to radši vůbec nekoukej.
Sweet Potato já to viděla ![]()
Mne se dneska neco tak strasne nepovedlo, ze to trem lidem zkomplikovalo den.
Dneska jsem si do jednoho internetovéhu obchodu napsala a zažádala o slevu na objednávku jako měli při blackfriday!:-D:-D No zkusila jsem to, dám pak vědět, jestli mi vůbec odepsali....:-D
Karja
tak to jsi dobře voražená, to dej určitě vědět
stes Tak prej nedají:-D. Musí se to zkoušet!
Karja divný, no![]()
![]()
Gatita to se někdy stane, vím jak se cejtíš, taky už se mi zadařilo, a ne jednou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.