Karja drzý čelo je lepší než poplužní dvůr. Když to nevyšlo teď, vyjde to příště. ![]()
Přiznání
Tabea Přesně, někde kde mají lepší servis:-D:-D.
Karja hele me takhle jednou prodali se slevou kocar, meli na eshopu hlasku, ze kdyz zbozi objevim nekde jinde levneji, prodaji mi ho za tu druhou cenu. A me kamarad co zije v nemecku poslal odkaz s nejakym mistnim obchodem, kde ten kocar meli asi o 4 tisice levnejsi, tak jsem jim zkusmo napsala a dali mi to:D
rysamona Dočítám a chtěla bych se zeptat. Stavební úřad vydá stavební povolení na dům, který nemá vlastní příjezdovou cestu? Aspoň věcné břemeno by dcera měla mít nebo se to bude řešit, až bude nějaký problém? Měl by se vyřešit i přístup po dobu stavby pro tu těžkou techniku nebo se taky pletu? Díky!
rasaNori No tak to je hodně neobvyklé, že i z Německeho eshopu akceptovali tu cenu, neměli zkrátka tu hlášku tak propracovanou a prohvezdickovanou (,,akce se nevztahuje na, atd atd). Ono to u těch dražších objednávek jde spis. Já mám teď za sebou nějakou slevovou mánii, i kde jsem to nečekala, tak mě to navnadilo! A hlavně jsem to zboží za plnou cenu fakt nechtěla.
Mirka moc si už nepamatuji na co reaguješ ale asi takto: Ted po novu už by SU neměl ani pozemek rozdělit kdyby neměl přístup z veřejně přístupné komunikace. Při povolovani na stávajícím pozemku se pak prověřuje aby byl dopravně napojen na komunikaci a aby byla zpevněná alespoň 50m od stavby. Jako je možnost že stavebník vybuduje komunikaci na cizím pozemku tak aby měl přístup. Legislativu splní ale generuje to další problémy. Pozemky které nemají přímé napojení nebrat. Pak je taky otázka parametrů té cesty atd. Sice je stavební zákon jeden ale každý SU má trochu jiný přístup (není to samozřejmě optimalni). Špatně se mi odpovídá když neznám situaci.
rysamona Díky! Já jsem reagovala na ten problém rasaNori , že ten dům dcery nebude mít vlastní přístupovou cestu, tedy, že se divím, že dostala SP (možná nedostala). U nás by mohla nastat podobná situace, soused by asi rád stavěl na zahradě, ale přístupová cesta tam taky není. Mno, také zažíváme se sousedem mnoho drobných radostí
.
Mirka už vím. Jo jo, sousedi jsou darečci, pokud to jde tak předcházet ![]()
Jestliže jste od rána cítili nějaké znepokojení nabo nervozitu, může za to dnešní magický úplněk a taky proto, že nastal lunární zákyt Marsu, na což jsem čekala já. Pohled na měsíc od 6:00 do 7:00 prý plní pozitivní přání, což jsem se dozvěděla před chvilkou, tak na tu fotku moc nekoukejte, už to neplatí. :D :D :D

Kan Tak a zrovna dneska jsme asi po roce spali až do čtvrt na 8! Snad se mi v ten čas aspoň něco zdálo:-D. Ale mesic je dnes fakt hezky, před chvílí jsem koukala z okna.
Kan A zrovna na dnešek se mi spalo fakt skvěle. Mezi šestou a sedmou mi úplněk koukal přímo do postele, kde jsem popíjela ranní kávu, tak snad nějaká pozitiva budou (stačilo by mi ten dobrý spánek opakovat už nafurt).
Normálne mi (před)úplňky vadí a nespím dobře, ale teď jsem sam byla překvapená, že se chystá úplněk a dobrý. Plus ty pohledy cestou do práce.
andulka01 úplněk byl včera ráno. Dnes už je po,takže to sedí.
andulka01 Hele, tak to je zajímavý, já jsem taky nespavec, hlavně co jsme se přestěhovali do JP, tak se budím každou(!) noc a jsem třeba i hodinu vzhůru...ale poslední dvě noci spím skvěle (když nepočítám, že jsem se probudila v pět ráno).
Já ty úplňky podle spánku nepoznám, protože se mi spí dobře pořád, ale den před, mám vždycky na duši pocit, že je něco divně, jako jinak. Přitom mám jeden den jak druhý, žádný stresy, nic. Klid a nuda. Tak mrknu do kalendáře a tam měsíc v úplňku.
Kan dobre vedieť, ja som si normálne musela dnes po obede ľahnúť a spala som ako zarezaná, a teraz sa furt sledujem, či na mňa niečo nelezie (nelezie). Len....mi to bolo divné.
Edit: to bolo včera, kurňa, tak sa asi budem ďalej pozorovať....![]()
continuity to ano, mě se ale spalo dobře skoro celý týden a to právě ty dva dny před úplňkem bývám úplně marná. Takže za mě tento OK
a ani mě nevzbudilo to světlo, svítí mi fakt přímo do postele.
Garfie Celosvětový spací magický úplněk ![]()
Včera ráno v šest, když vstával přítel, si oba libovali, jak se nám spalo dobře, tak jako spokojeně, happy, bezstarostně, jakoby všechno mělo být v pořádku. I když jsem se párkrát maličko probudila, hned jsem zase slastně usínala, to se mi normálně nestává. A na dnešek znovu. To bych mohla furt.
andulka01 Ty jo, tos popsala úplně přesně! :-)
Závidím všem, co jsou někde doma a nemusí pořád řešit jestli a kam táhnout dál. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.