Blaire bohužel je část mojí práce vázaná na pracoviště a jen on-line není možná. Ten zbytek nevím, jestli by firma byla ochotna ozavrit se mnou smlouvu přes SG entitu. Popravdě se to teď seběhlo dost rychle a taky není jistý, že z toho nakonec fakt něco bude. I když počítání s negativním výsledkem se mi už jednou vymstilo.
Já se nebojím, že se s nikým neseznámím. V Dubaji jsem se taky seznámila rychle. Jen ty vztahy jsou takový krátkodobý. I když jsem se s některými stýkala i víckrát týdne, tak bylo jasný, že to jsou "kamarádství" na omezenou dobu, protože ta expatska komunita je neustálý příliv a odliv lidí. Opravdový přátelství je pro mě něco jinýho.
Jo, to je pravda. Ja mam blizke kamaradky v CR a v Manile mi stacily presne ty kaficka. :) Ja jsem tehdy dala vypoved v korporatu a zacala delat neco uplne jinyho, ale ja jsem po stehovani do zahranici touzila, takze pro me nic nebyl problem. Chapu, ze se ti stehovat nechce a urcite si to nech poradne projit hlavou, protoze pak ta frustrace narusta a to je taky na prd.