Potrefenáhusa vysoky stropy nejlepsi
a stary dreveny okna a dreveny podlahy..
Přiznání
Tabea ono to bere polohu od iphonu v okoli, na malym meste nebo obecne nekde, kde nepotkas cloveka s iphonem, to fakt nemusi bejt spolehlivy
711990 já vím, proto píšu že leda s iphonem loženým v batohu hned vedle. Samotnou mě to překvapilo, že tak dlouho žádný iPhone nepotkal. Každopádně za 10 minut už se dá urazit docela velkej kus cesty, to pak to trackování je k ničemu.
Potrefenáhusa byty jako takové by mi asi nevadily, i když nevím, zkušenost nemám. Lokalita ano.
Potrefenáhusa otec pracující blízko je k nezaplacení
Tabea no my všechno tebou zmíněny máme v domě, plus nízký stropy, v Praze ne.
včera v ložnici, naše nejproblematičtější místnost, strop má tak 2,10 ![]()

Tabea to je zvláštní, my jsme na právě na malém městě a funguje spolehlivě. Mimo školu ho pak třeba necháváme v autě v zahraničí, abysme trefili zpátky, apod.
Tabea jj ja jsem to asi spis myslela jako ze me to doted nenapadlo, ze by na to mohl byt nefostatek iphonu v okoli:)
barbucha Takže to není dětský tracker v jejím mobilu? Vůbec se v tom neorientuji, protože teda teď v jeho věku už je to passé, spíš bych potřebovala hlídání já už. :D
Netuším vůbec, jak to sledování polohy probíhá. Prostě kouknul a povídá že je mladá zrovna v centru na XY, to je vše co k tomu můžu říct ![]()
Gatita do nás to hustili, lebo sme netravili všetok času s rodičmi/dospelými. Ja napr som sama do obchodu chodila od 4 rokov. Od 5 určite sama pred domom. K babke prejsť. Atď. A teraz su tie deti s nami stále. A náš syn navyše samozrejme ani byť sám nechce ![]()
Potrefenáhusa jů, tu námrazu na oknech jsem jako dítě milovala, nahřívali jsme pětikorunu a dělali kukátka. Ale jako dospělá chápu, že to není úplně ono :)
Potrefenáhusa chápu, že sníš o Praze a vysokých stropech... ![]()
Potrefenáhusa Ty jo, já sjem zase hrozně ráda, že jsem pryč, příroda tam sice je, ale je v ní všude fakt hodně lidí, že je tím jakoby přepsaná. Já potřebuju na relax liduprázdnej les a louky, kde možná někde daleko někdo v dálce. Přijde mi, že tohle se po covidu hodně "zhoršilo", lidi chodí hodně ven a najít takový místa v Praze je čím dál těžší.
To dojíždění je naprd, hlavně kvůli času strávenýmu v kolonách, ale my máme oba možnost home offcie a oba jsme ji hodně čerpali.
Teď máme Prahu v dojezdu a na většinu věcí mi to vyhovuje, o víkendu jsme tam za chvíli, takže nestrádáme. Vlastně jediný, co mi chybí, je možnost jít do divadla a pak tramvají dom, to jsme těžili docela hodně a po odstěhování se z toho stala podstatně náročnější akce.
Narodila jsem se v ČB, což nevím, jestli je tady považovaný za velký město, malý ale myslím není, teď žiju ve městě 5x menším a vyhovuje mi to hodně moc.
Ale tobě ze srdce přeju, abyste se do tý Prahy jednou vrátili
.
Potrefenáhusa já to mám taky hodinu do práce, muž taky. To si nevybereš. Sice Praha, ale když zavolají ze školky, že dítě blije, dřív než za hodinu tam stejně nemůžu být.
Zina vaše město už je k žití, tam bych šla bydlet zfleku hned kdyžtak
Pinot Noir jo, ten vlak je taková psychologická hranice, on jede jen jednou za hodinu, takže ta hodina je jen cistyho času jízdy
jeste je to s přestupem, kterej není bezbarierovej, takze s kočárem nahoru po schodišti dolů....no, mne to tady fakt nesvědčí :-(
Potrefenáhusa a jo, to je fakt, že je hodina a hodina, když je ta hodina kdykoliv a bez čekání, tak je to jasně jednodušší.
Zina ČB
žiju tu celý život a před rokem a půl jsme se odstěhovali na vesnici, sice cca 20 km a tak 25 minut jízdy autem, ale to pohodlí jít do divadla a jet MHD dom, kdy chci, mi někdy prostě chybí
ale zas je tu klid, děti s námi nebydlí, kočky mají větší prostor, máme zahradu, tak dobrý :-)
ale jak říká Potrefenáhusa , mám tady míň pohybu, ve městě jsem pořád někde chodila pěšky, do lesa za městem nebo vlakem někam a pak běžet zpět ... snažím se tu hodně chodit po okolí, ale pořád to není nějak ono
Dadoo Nedokážu to vyjádřit přesně, znám Kladno celkem dobře, ale za mě je fakt no go. Nemá vůbec žádného genia loci, nic, co by mě na něm lákalo. V okolí Prahy znám stokrát krásnější města. A vzdálenost mezi krajem Kladna a Prahy pro mě není argument, reálně se někam dostat trvá, ale to by mě neuráželo. Já ti to neberu, že jsi tam spokojená, vlastně ti to skoro závidím. Já jsem prostě vybíravá, mně nejsou dobrý ani Stodůlky (mávám Evaeva
). Já se prostě nedivím, že tam stojí byty polovinu, no.
Hele kamarádka bydlela v činžáku na Letné hned u Stromovky. Když se měli stěhovat do stodůlek - jak je ta stanice metra Luka - brečela. A nakonec zjistila, jak je tam s malýma dětma strašně spokojená. Stodůlky nejsou špatný! ![]()
Marbuša sousedka ![]()
![]()
Potrefenáhusa hodina čistého času je dost. Já to mám tak 35 až 40 minut ode dveří ke dveřím a to metrem a přijde mi to tak maximum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.