Evaeva mně taky sídliště vyhovují. Taky jsem já sídlišti vyrostla.
Na Stodůlkách bydlí kamaradka, prokopské kousek, že ke v pořádku.
Co by mi asi úplně nevyhovovalo, jsou Řepy. Měli jsme tam doktorku, sice lepší dopravní dostupnost i infrastruktura kolem, ale mě by vadila ta absence přírody.
Absence přířody? Máme dva veliký lesoparky a když popojdeš kousek za konečnou tramvaje, seš v polích a loukách, rybníčky všude...
Já bydlela půl života v centru a když jsem měla jít na sídliště, myslela jsem že to nepřežiju. A nakonec se mi tu žije mnohem líp, doprava super - ta jezdí jak ďas... milión supermarketů a mraky obchůdků a služeb od ševce a krejčový přes pekárnu a cukrárnu až po kadeřníky a zdravou výživu (z přízemních bytů vyházeli nájemníky a udělali ty provozovny, kam všude dojdu v bačkůrkách prakticky). Kulturní středisko i s tělocvičnama, knihovna - všechno za dveřma. A příroda mi nechybí, fakt i s tím čoklem kolikrát nevím, kam dřív zamířit.
S Vinohradama se to nedá vůbec srovnat, tam se to nakonec nedalo, nebylo kde koupit chleba, čistírny apod. zrušený, bordel všude a smrad, a jediná příroda byl zaplivanej Riegrák. Jako za ten pěknej výhled na Hrad to nestálo. I ten kvartýr mám teď uživatelsky příjemnější, vono zařizovat (a vytápět) čtyřiceti-padesátimetrový ratejny byl už tehdy docela drahej špás. Jo, mohli jsme tam jezdit na kole a v předsíni jsme měli houpačku, ale bez toho můžu klidně žít