Paris Prospala jsem odpoledne
. Ale jinak jsem zvyklá málo spát, tak před půlnocí neusnu. Pracovní dny dospím o víkendu.
Přiznání
Priznam sa, ze som hrozne, hrozne unavená. Stiham to tu čítať rano pred pracou, po praci uz len tak polihujem. Este ze tie male decká vedia cloveka trochu povzbudiť. Nutne potrebujem volno a akosi sa nic nečrtá.
Tak rada by som zapajala viac sem ale vzdy idem s krížom po funuse.
Tak vam zelam všetkým veselý silvester a šťastné vykrocenie do nového roku.
Janulik03 vyjádřila jsi tak přesně moje pocity - čtu, přemýšlím o zajímavých věcech, které zde zaznějí, a než se dostanu k tomu, abych reagovala, je už diskuze někde jinde.
Tak se připojuji k přání všeho dobrého do nového roku, ten ještě nezačal, tak to stíháme :-)
Za posledních 14 dní jsem se dozvěděla o třech nových těhotenstvích v blízkém okolí (na jedno další mám podezření) a čtyřech nově narozených dětech (o dvou jsem věděla a o dvou ne). Jedno to oznámení přišlo tak nečekaně, že jsem pak slzela do jógové podložky a večer se trochu opila v hospodě. Taky mi pár dní předtím bylo divně, a nakonec jsem dostala menses, samozřejmě. Aspoň si ty piva nemusím vyčítat.
Někdy je prostě těžký se jednoznačně radovat, když to člověka vnitřně bolí, to štěstí ostatních. Já se neumím přetvařovat a nedělám to ráda... jenže tady jaksi není na výběr... no, tanec mezi vejci.
Věřím, že i u tebe bude postěžování si tady fungovat.
Aranel
nemusíš si vyčítat, že tě to bolí
Aranel
že jsou tyhle cizí radosti pro tebe bolavý je pochopitelný. Držím moc palce, aby ten příští rok plnil přání.
Aranel držím palce, ať ti příští rok daruje, co si přeješ.
Evaeva Nevyčítám si to, ale nejde to věšet na ty dotyčné a najednou se tím příslušné přátelství vychyluje, no. Mám jen jednu kamarádku, se kterou jsme přestály i moje odstěhování, i pandemii, i její těhotenství, svatbu a dítě, a vztah se sice trochu proměňuje, ale pořád hluboce drží. Ovšem s tou se známe tzv. od Kuvajtu napadení
konkrétně ta svatba, kde jsem svědčila, byla velká zkouška, ale vykličkovaly jsme z toho.
Aranel Tohle je ale vazne strasne tezky ustat, moc bych ti prala, aby se ti v nasledujicim roce toto prani splnilo ![]()
Aranel
drzim palce, at se ti v roce 2023 tohle velke prani splni. A vis, ze tady ty stiznosti celkem fungujou, nebyla bys prvni, ktere to po postezovani vyslo.
Aranel to moc dobře znám, preju ti moc, aby se to vyřešilo k tvoji spokojenosti
přijde mi, ze kamarádství tohle většinou ustoji, jen ten rytmus života s malejma detma je několik (dost) let tak zcela odlisnej, ze je z toho bezdětnej pracující člověk docela vyloucenej
Aranel Pro mě byla dost velká zatěžkávací zkoušak, když v době, kdy jsme se marně pokoušeli (to jsme ještě nevěděli, že to nepůjde vůbec), šly na umělý přerušení dvě z mých nejbližších osob, to mi přišlo fakt jako takovej výsměch osudu. Ale nějak jsem se s tím popasovala a pak už jsem měla z (chtěných) otěhotnění v mém okolí už jenom radost. Navíc jsem si říkala, že když to šlo tam, tak to u nás půjde taky. Nešlo nakonec, ale zpětně si říkám, že dobře že tak. Kdyby to bylo klaplo, tak bychom nešli do sovojení, a kdybychom nešli do osvojení, tak bychom teď neměli malého, a to si teď už neumím představit.
Každopádně tobě moc přeju, ať se ti přání splní
.
Zina pod to se můžu podepsat ![]()
Potrefenáhusa Rytmus chápu, to je jasný; spíš se musí hlídat, aby se úplně nerozešly témata. Myslím.
U nás bylo nejhorší, že ségra čekala třetí dítě a úplně se styděla mi to říct
Prožívala všechno se mnou (nikdo jiný než moje segra a manželova ségra o tom nevěděl). A já jsem obrecela všechny její porody, směsicí radosti a lítosti
Janulik03 odpocin si ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.