Přiznání
Sweet Potato
no ale vyzraď přeci něco!
Sweet Potato ![]()
![]()
moc ti to přeju!
Tady je každej horší jak hrad v Karpatech. Čo také si máme predstavit?!
Novej chlap? Dítě dva doktoráty najednou? Cesta kolem světa? První cena ve sportce?! Úspěšná plastika? ![]()
Sweet Potatomoc přeju..
A zároveň mi víří hlavou přesně ty barbucha dotazy... ![]()
Já se všem strašně omlouvám, že jsem vás takhle navnadila, napíšu, jen co se zastavím, moc se netěšte, žádná Rosamunde Pilcherová!
Sweet Potato Já teda myslela, že prostě jen tak:-D:-D A hrozně se mi to líbilo! Ještě jsem ti chtěla napsat, že tvé štěstí se zdvoj až ztrojnásobí po příchodu mimičíčín!
To bude určitě něco s Ukrajinou. Střílím od boku. SP ![]()
Haha, ani nemůžu napsat, co jsem vydedukovala já. Ale zase jsem tu radost a štěstí Sweet Potato přála velmi, velmi moc.
Kan ale směle napiš, je to vtipné.
Karja ale až takovýho štěstí?! ![]()
(
)
Kan ale směle napiš, je to vtipné.
No to nevím, protože moje uvažování a myšlenkové pochody je jiné, jak u ostatních. :D Já si spojila ten obrázek těch spermií, potom tu fotku (asi) vody ve stopce a příspěvek o strašné, nepřekonatelné radosti, štěstí a vyšlo mi, že je Sweet Potato těhotná. ![]()
Kan No mne už s hrůzou napadlo, co tě zřejmě napadlo! ![]()
To už u mne fakt nehrozí!
Měli jsme sraz. S lidmi s party kamarádů, jejíž prapůvod se táhne tak do mých 16. Tenkrát pro mne to setkání bylo úplně zásadní, nebýt toho, asi bych byla někdo úplně jiný. Postupně lidé odcházeli (rodiny, práce, stěhování, prostě život, i když jeden z nejbližších odešel nadobro strašně brzy), noví přicházeli. Moji v současnosti nejbližší blízcí, včetně mého muže, mají tak či onak tyhle kořeny.
No a jedna z těch podskupinek, co se za ty roky vyvinula a odštěpila, vymyslela pamětnické setkání. Napřed jsem byla úplně strašně nadšená, postupně jsem ochladla, když jsem zjistila, že to bude užší, než jsem si myslela. Muž tam ani nakonec nejel. A mně se taky nechtělo, domluvily jsme se se čtyřmi kámoškami a vlastně každá to měla podobně, když už jsem vám to slíbila, jinak bych tam ani nemusela.
No a bylo to skvělé. Některé jsem neviděla přes čtvrt století. Nejde to úplně popsat. Jako by se člověk vrátil domů. A zároveň to ve mně kupodivu nevyvolalo žádný smutek, sentiment, stesk po starých časech, po mládí. Jen mne to naplnilo čirou radostí. K tomu v neděli krásné počasí, můj milovaný Český ráj... Ještě jsme udělali výlet, kde se mi podařilo promíchat pár známých dávných a nových, to mne vždycky potěší, já mám nějakou hroznou potřebu shlukovat lidi. Chvíli jsem měla pocit, že létám.
A některá drobná štěstíčka si s dovolením nechám pro sebe.

Kan No mne už s hrůzou napadlo, co tě zřejmě napadlo!
To už u mne fakt nehrozí!
Taky záleží na úhlu pohledu toho kdo se dívá, že jo. Pro někoho by to třeba taková hrůza nebyla. :D
Sweet Potato to znie krasne, tak nech ten povit stastia vydrzi ![]()
Sweet Potato to je moc krásný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025