Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 05. května 2023 17:41

Karja pro sebe a pak i pro deti.

No a s tim kurzem plavani...prihlasila jsem ted obe deti, schvalne jsem cekala na letni sezonu. No, takze hned o prvni dve hodiny jsme prisli a mame jeste atb aspon na tyden. Nevidim to moc nadejne. A je to skoda, se starsim se mi tam zatim podarilo jit jednou a bylo to hrozne hezke. Jednak bych takhle teply bazen tezko nekde hledala a za druhe bychom se tam jen tak placali, oni to v tech kurzech maji zmaknute.

Offline JankaM
3065 příspěvků moje polička 05. května 2023 19:55

Tak dlouho jsme nikde nebyli, že už neumím ani zabalit na 3 dny

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 05. května 2023 20:48

bram já až teď zjistila, ze děti do roka do bazénu nemůžou, i když  vlastne nevim, jak bysme si tam mimino (nekoupajici se) prehazovali 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 05. května 2023 20:54

Potrefenáhusa určitě jsem tam teď malinká miminka několikrát viděla a je tam i plavání pro mimina. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2023 20:55

Potrefenáhusa sedící může být v brouzdališti a mimino ve velkém bazénu jako na kojeneckém plavání. Ale to je jedno, do roka ho tam nepustí. Leda do bazénů, kde mají kojenecké plavání na volné hodiny (kdybyste jó chtěli)

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 05. května 2023 22:00

bram já se prave teď divala přímo to jejich řádu a tam se to píše

Offline Myrtila
5231 příspěvků moje polička 05. května 2023 22:16

Potrefenáhusa Mimino do roka nechtějí v bazénu snad nikde, když byl syn malý, hledala jsem to při výběru dovolené, a nenašla. 

Offline continuity
42507 příspěvků moje polička 05. května 2023 22:34

Myrtila ono to nějak nejde kvůli hygieně. Nám to teda rovnou říkala i praktická. Po roce i do rybníku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2023 22:41

continuity já je v rybníce koupala už tak od 9m, to mně nenapadlo, že by měl být problém. Samozřejmě tam, kde byla dobrá kvalita vody. Větší respekt jsem měla z veřejných bazénů, ty mi nějak vadí víc.

Offline continuity
42507 příspěvků moje polička 05. května 2023 22:45

Evaeva starší je v květnu, dřív to moc nešlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2023 22:52

continuity jasně, oni jsou na podzim.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 05. května 2023 23:38

continuity no ale kvůli hygieně vody, ne kvůli hygieně mimina, ne? My do rybníka vlezli taky až po roce, ale v bazénu jsme ještě nebyli vůbec. Já bych si zaplavala, až bych brecela, ale asi si teda ještě počkám 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2023 00:51

Potrefenáhusa se dvěma dětma v tomhle věku si stejně nezaplaveš:( Já právě hrozně ráda chodila na to plavání, nezaplavala jsem si, ale aspoň jsem se ponořila

Offline Myrtila
5231 příspěvků moje polička 06. května 2023 04:45

continuity Jj, taky jsem si říkala, že je to asi kvůli hygieně. A i tam, kde byl bazén pro mimina s nějakým organizovaným miminím plaváním, nebylo možné jít, když člověk nebyl účastník nějakého z těch kurzů. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 06. května 2023 06:23

Myrtila U nás na plavání pro mimina (a plavou fakt malinkatá miminka) nikoho nepustí ani do šatny dokud tam není instruktorka a není to kvůli hygieně, ale kvůli bezpečnosti. Ten zřizovatel bazénu si to prostě netroufne vzít na svoji zodpovědnost.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 06. května 2023 07:25

Jimik dava to smysl.
Já prave kdysi četla překvapeni, ze někoho vyhodili z bazénu s miminem ve vajicku, se kterym se jim nějak povedlo projít dovnitř. 
mne to vlastne nikdy nenapadlo, ani s jednom miminem jsme na plavání nechodili, byl covid a tady nejbližší plavání pro mimina bylo zrušeny, až teď mě napadlo kouknout se, jak se to vlastne dela. ani ty pliny do vody jsem nikdy nezkousela, co všechno z toho vytece 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 06. května 2023 08:18

Potrefenáhusa Nám nikdy nic neproteklo, ale zase do roku je u nás plavání 20 minut v bazénu, od jednoho roku 30 minut a to není zas tak dlouhá doba, aby to ta plenka nezvládla. Na dlouhodobější nošení to určitě stavěné není. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2023 08:18

Jimik u nás právě dělají volné plavání mimo lekce, ale to je bazén vyloženě pro mimina

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2023 08:20

Jimik a už se ti někdy do vody po...? Mně nikdy ani jeden. Nosili teda plavky, ale mám tu i balík těch plen, chtěli je někde na koupališti.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 06. května 2023 08:25
Reakce na Evaeva:

Jimik a už se ti někdy do vody po...?

​Ne, zatím nikdy, ale mám malý statisticky vzorek