barbucha mate to pekny, dekuju! Ale najdu si neco, kde budu min prekazet pacientum:)
Přiznání
barbucha a vidíš, a na vás jsem úplně zapomněla a to k vám chodíval plavat tchán. Musím to zkusit.
Pacienti tam nelezou, na rehabilitaci máme jinej, menší bazén s pohyblivým dnem.
barbucha dobre, dobre, diky moc za tip.
Gatita já jsem chodila pravidelně do Axy, bejvalo to tam fajn, jen pro veřejnost jen ráno a pak až od 5 myslin. Pro mě byl bezva ten systém, kdy se platilo po minutách. Šla jsem třeba před prací a platila jen půlhodinu.
žluťásek jé, taky jsem chodila do Axy, plavalo se tam fajn, minimum lidí. Ale asi v jiné éře, chodila jsem v polední pauze.
Mno... přesnou teplotu nevim ale bejvá dost chladná. Musíš furt plavat
Ale voda je teda čistá, to zas jo!
Do AXY jsem chodívala, když jsem se přestěhovala do Prahy 15 let zpět a pozdeji odpoledne teda nic moc, co se týče lidí. Ale alespoň se tam plavalo.
Mne Axa splýva s ymcou kousek vedle, bylo to tam i podobny
bram bazen musíme vyzkoušet!!!!
Potrefenáhusa V Ymce bývala studenější voda a dost často jsem tam byla v bazénu úplně sama :o)
Ale jak ta Ymca, tak ta Axa měla vždycky pro veřejnost jen určité hodiny, tak to člověk musel vychytat. Ale vzhledem k tomu, že jsem pracovávala vedle, tak to šlo.
andulka01 my na Jedenactku chodime. Bazen je v pohode, ani neni moc studena voda. Satny jsou spolecne pro zeny i muze s boxy na prevleceni, sprchy teda nic moc, nekdy dobry, nekdy mi prijdou takovy zasmudlany, minule bylo dost citit wc. Ale my to mame 10 minut autem, tak se jen oplachnu a pak se stejne vzdycky osprchuju doma. V satne jsou feny napevno na zdi, za recepci je jeste mistnost na vyfenovani rucnim a dalsi pripadnou upravu zevnejsku, ale ja vetsinou narazim cepici a jdu :)
Pak napis, jak se ti tam libilo!
Mne Axa splýva s ymcou kousek vedle, bylo to tam i podobny
bram bazen musíme vyzkoušet!!!!
to tam vyrobime natresk![]()
Ja jsem rada chodivala do bazenu v Mecholupech, on ma dve velike prosklene steny a to se mi libilo. Ale patri to Karlove univerzite a pro verejnost tam bylo cim dal min casu, takze to byvalo dost narvany. Ta jedenactka je takova betonova krabice, okna az u stropu, ale tak holt se tam nechodim kochat slunickem, no. A je tam virivka s hodne teplou vodou, obcas tam rada vlezu. A pro deti tobogan a brouzdaliste, taky uz jsme tam nase kluky vzali, musime to nekdy zopakovat.
Potrefenáhusa bazén je boží!! Ten dětský bazének je krásně teplý, tam chodil rád i muž, který jinak bazény nesnáší, vadí mu studená voda. Je tam i pěkné malé wellness, vždycky jsme se střídali, jeden byl s dcerou, jeden šel do sauny a vířivky.
Kokoska díky, musím se konečně dokopat
bram prosim kde to je ?
Antje v Kralupech.
A ne, že tam v úterý přijdu a bude z toho kolektivní bazén :))
Gatita A ty chceš s dětma nebo sama? Mně to vždycky nejvíc vyhovovalo v Podolí. Plavat se tam dalo vždy, někdy třeba v 5 odpoledne to bylo hodinku blbý, ale jinak super, vyhovovala mi ta padesátka a že nikde nedosáhnu. Chvíli jsem plavavala tady v okresním bazéně a to jsem přestala, nebylo to ono právě z hlediska té velikosti, ani ne sportovně, ale nebyl to ten oraz no....Teď mě láká kamarádka zapsat děti na plavání, ale vůbec nevím, jestli je reálné aby spolu dvě děti odchodily na podzim víc než jednu dvě hodiny:-D:-D
bram ahaaa, dekuju, reknu brachovi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025