Evaeva ne vnitřní, v Polsku.
Potrefenáhusa hmm, asi nechám ověřování na někpho jiného. Asi to tak fakt bude a nepustí. Tak půl roku počkáme no. A pak, že dítě je lepší než pes, že s ním můžeš všude ![]()
Evaeva ne vnitřní, v Polsku.
Potrefenáhusa hmm, asi nechám ověřování na někpho jiného. Asi to tak fakt bude a nepustí. Tak půl roku počkáme no. A pak, že dítě je lepší než pes, že s ním můžeš všude ![]()
Ach. Soňa Červená ♥ ..a světlo věčné, ať jí svítí..
Kan Nádherná žena. Klidné spočinutí.
Potrefenáhusa No od toho jsou právě dobrý tatínci. Akorát jak to tak u nás vidím, tak tu starost o čistotu vody bude u nás mít spíš protistrana, kterou jsem po letech přesvědčila, že aspoň v kamenným lomu je ta voda ok.
MPLee aha, tohle bylo asi v Rakousku. Oni tě tam pustí i dřív, ale s půl ročním asi ne.
Se přiznám, že mě to strašně dostalo.![]()
![]()
Kan Měla zajímavý život a dožila se požehnaného věku, krásná žena! Taky mě to zasáhlo.
To mi před časem pustila mladší, byla tím úplně uhranutá. Je to síla.
Potrefenáhusa ja jsem teda opravdu ted v Kralupech v bazenu nekolikrat videla miminka mladsi jednoho roku
Sweet Potato Cetla jsem, ze to melo spoustu negativnich reakci. Ja jsem bud naivni nebo nevim, ve mne to vyvolalo uplny paralelni vesmir plny emoci.
přiznávám, že zdejší jídelní vlákno je pro mě taková masochistická guilty pleasure - po přečtení utřu poslintaný stůl, a jdu zahnat pocit totální neschopnosti sklenkou nějakého moku - jestli ze mě bude alkoholik, vy za to můžete! ![]()
Sweet Potato , Kan Ano, úžasná
černá káva A jako vegetariánka neměla ráda řezané květiny. To su zvědavé, co ji bude doprovázet na poslední cestě teda.
Kan To bude dost těžké.
Luna je to skvělý! mně se líbí i akustická verze
Luna mě se ta písnička taky strašně líbí a že to vyvolalo negativní reakce mně neudivuje, protože to není zaprděně český a navíc ještě s feministickým podtextem![]()
monis ja slysela negativni reakce spis na hudbu, ze moc disko. Podle me tam spousta lidi feministicky podtext vubec nezachyti :) Libilo se mi to i vcera v tv.
Mě se zdá, že Vesna má dobré až výborné texty, ale teda hudebně pro mě nic moc. Spíš se tak nějak hledají, každá píseň je jiný žánr (kolikrát i několik hudebních žánrů v jenom díle) a kolikrát je to zamenitelné s bežným hudebním šumem kolem.
Rozhodně si nemyslím, že by tam vadila ta feminni linka, spíš ta eurovízie připomíná festival politické písně a to mi přijde prostě špatně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.