Karja Ty jo, to je novina, budu držet palce!
Přiznání
Karja držím palce a vykroč pravou! ![]()
Karja tyjo to je velka novinka! Drzim palce, at to vyjde a jsi spokojena!
Karja drzim moc palce, at se dari. ![]()
Ja byla pred nastupem do nove prace po materske tak vystresovana, ze jsem si vecer predtim myslela, ze mam strevni chripku. Ted se slzou v oku vzpominam na tridenni uvazek. Presne jak pises, ta volna dopoledne byla bezva.
Karja fiha, držím palce!
Mulen Jo, to já nějak vystresovana nejsem ohledně té prace, spíš tu malou dceru beru iracionálně jako furt malou, tak si říkám, co bude dělat doma beze mě až bude nemocná. Taky jsem se těšila do nějakého velkeho kolektivu a teď budu pracovat div ne sama. Ale pak jsem si připomněla i odvrácenou stranu kolektivu, ty lidi co tě zdržují od práce, pořád něco melou a teď to nejsou třeba lido tvého ražení...jak to dokáže být úmorný. Možná že mít jen pracovní interakce nebude tak špatné:-D.
Karja držím palce do práce a těším se na pracovní historky ![]()
bublifuk No to vony žádný nebudou, nezdá se to být jako podnětný prostředí na nějaký zajímavosti;-).
Karja aby ses nedivila
Karja mně těch deset lidí přijde na kolektiv až až
zvlášť jestli budete všichni v jednom kanclu.
Evaeva říkal mi právě tenhle týden kolega, že někde vyčetl, že ideální pracovní kolektiv je 7 osob. Pak už se začnou tvořit skupinky. ![]()
Tabea to bych skoro i souhlasila ![]()
Evaeva Tak uvidíme, vzhledem k tomu, že všichni mají HO jeden den v týdnu a já mám den v kanclu maximálně jednou tydně, přitom nic neumím, budu asi hodně oblíbená:-D.
Karja parkrat doneseš domácí buchtu, prohodit pár vtipů a budou si rezervovat místa, aby tam byli v den, kdy jsi ty. ![]()
Mám nový brejle a tak krásně vidím! Levé oko se mi zhoršilo, ale že to bude mít takovej efekt, jsem nečekala. :D
Karja super, taky jsem zvědavá na historky z práce, ony budou, ne že ne ![]()
Teď nevím, jestli to bylo tady, ale dívala jsem se na ty kurzy na UP, a teda že je kurz na hrobníka mě nepřekvapuje, ale že to má následující vybavení mě dostalo. ![]()
MATERIÁLNĚ TECHNICKÉ ZABEZPEČENÍ
Cvičný hřbitov s potřebným vybavením: hrobka nebo hrob, urna, hrobová zařízení (např. náhrobek, rám hrobu, krycí deska), rakev, pomůcky k exhumaci a potřebné nářadí a pomůcky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025