Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Garfie
28726 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:00

Kan jitřenka SunEclipse Lamicka Děkuju moc za podporu! Ono když je to u dospělýho, tak je to takové normální, ale u dítěte mi to přijde zvláštní a trochu nepřirozené....

Offline Kokoska
35380 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:05

Garfie to se asi není za co stydět. U dospělých ti to přijde normální, že někdo je ti sympatický, někdo ne? Věk asi nehraje roli. Není povinnost každé dítě mít rád jen proto, že je to dítě. 

Edit - psala jsem dřív než četla...

Online Miru
17260 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:06

Luna 

...tetování by mi k Tobě šlo. Teda, spíš mě překvapuje, že ho nemáš... Připadala by jsi mi taková kompletní...

(dala jsem si tetování  cca před rokem. Ale přibližně dva roky jsem vymýšlela co. Aby to o mně platilo pořád, aby to nebylo pitomý, i když se zralostí zcvrknu, aby to mělo hlubší smysl. A jo, klaplo to... A už bych to nedala pryč ani za nic...)

Offline Garfie
28726 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:12

Kokoska Je to pravda, děkuju! :-)

Offline rasaNori
8898 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:13

Garfie no a ted si vem, ze nemas rada bratrance svych deti...to je teprve prekerka. A s kazdym setkanim se to zhorsuje

Offline 711990
18345 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:15
Offline Garfie
28726 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:17

999 Luna Jaký epicentrum, neslyšela jsi, že to je "bílý prášek připomínající kokain?" Co si asi tak myslíš, že jiného v Brně seženeš?

Offline Garfie
28726 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:18

rasaNori 711990 Jo, tak to je masakr! Ale zase vy asi máte důvod? Tohle je fakt v pohodě kluk, vůbec nevím, odkud se to ve mně bere...(i když teď byla jeho maminka ve škole na koberečku kvůli opovrhování holkama, tak možná tam nějaký skrytý důvod bude, ale já u něj nikdy takové chování nezažila). 

Offline 711990
18345 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:20

Garfie tak jako duvod...nektery deti sou proste nesympaticky no:D

Offline rasaNori
8898 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:23

Garfie jako jo, ale stejnenavic jeho mladsi bracha je v pohode, akorat je blby ze kdyz se ti 4 sejdou, tak udelaji koalici 3 proti jednomu coz generuje nelibost svagrovcu a celkove je nalada v rodine potom na houby

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:23

Garfie Já teda nevím kolik mu je, ale opovrhovat holkama v určitým věku je asi normální? Taky záleží jak se to projevuje, že jo. 

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:35

Garfie Fakt nemáš povinnost mít ráda všechny. Ani děti. Akorát je potřeba mu to nedávat najevo, což může být možná těžké.
Bohužel jsem to zažila od své tety, která tu nesympatii absolutně nepotlačovala (s ostatníma ségrama vycházela v pohodě), dost mě to poznamenalo.

Offline Garfie
28726 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 11:02

andulka01 Tohle mám myslím zvládnuté dobře, zase tak často se navíc nevidíme. 

711990

rasaNori Jo, v rodině je to vždycky potíž, zvlášť když jsou všichni +/- stejně staří....

Kan Asi je to normální, ale zase všechny matky kvůli tomu do školy nezvou, že jo?  Mimochodem, když se něco podobného odehrálo v synově třídě v Japonsku (při těláku byli rozdělení do malých skupinek a jeden kluk odmítl holky), učitelka jim udělala hroznou scénu a celá třída kompletně psala na to téma úvahu....dokonce i ti, kteří vůbec netušili, co se odehrálo, protože byli v tu chvíli jinde. :-)

Offline Kokoska
35380 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 11:15

Garfie to zas bych řekla je druhý extrém, někdy kluci v určitém věku fakt ty holky nemusí a necítí se mezi nimi dobře. Ony taky i holčičky umí být pěkně protivné a škodolibé a když od kluka vycítí nějakou nejistotu, dokážou mu to dát pěkně sežrat.

Offline Garfie
28726 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 11:58

Kokoska Já právě mám pocit, že v té jejich třídě jsou holky dost silné, docela mě to překvapilo, protože kluci mi tam přijdou takoví mírní, proti Česku určitě. Ale zase se mi líbilo, že to učitelka utla hned v začátku, ono je přece jen něco jiného "necítím se dobře v holčičím kolektivu" a "nechci holku do týmu". 

Online bublifuk
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 12:22

Garfie ale zase nechci k holkám do týmu, pro to bych v určitém věku pochopení měla.

Hele mě zas nenapadlo, že by mělo být divný, když je někomu nějaké dítě méně sympatické. Prostě to tak mezi lidma je.

Offline barbucha blogger
36372 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 13:09
Reakce na 999:

Luna Vždyť jsi v epicentru :-))

​To je boží

Offline barbucha blogger
36372 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 13:13
Reakce na andulka01:

Lunajá se v reklamní branži dostala nejdál k marihuaně, jednou a naposledy (po dvou šlucích jsem ještě tak dva týdny vykašlávala plice). Koks mě v top agentuře minul, nebyla jsem na dostatecné pozici, i když po Louskáčkách se prášilo snad z každýho. A teda líto mi to až tak není, ona každodenní spolupráce s lidma co jsou v jiný dimenzi ve finále nefunguje. 

​Koks jsem v životě ani neviděla, natož ochutnala. Marjánku jsem zkusila dvakrát a buď to byla nějaká slabota, nebo jsem nadmíru odolná, takže nic.

A strašně mi lezou na nervy lidi, co tu marjánku jedou imrvére. Pracovat se s nima nedá, a nemůžu s nima ani sedět v hospodě apod., vyletěla bych z kůže.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 13:13

Garfie Zajimave, myslela jsem, ze Japonsko je s genderovou rovnosti ve spolecnosti porad na stiru...Mozna to je tou mezinarodni skolou? .Nedavno jsem mluvila s jednou znamou. A jeji kamaradka je Japonka zijici v Kanade a ted tady a mela se vracet do Japonska a pry strasne nechtela. I kvuli praci (pravnicka) a zminovala prave pohled na zeny celkove. Podrobnosti vic nevim. 

Offline barbucha blogger
36372 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 13:14

SunEclipse 

Přeučil vypadá (i mluví) jako sociopatickej masovej vrah, ale přitom je to hodnej a veskrze slušnej člověk, naprostej gentleman!