Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 10:59

Karja SunEclipse 

Kapelu Eddie Stoilow kupodivu znám, anžto její zpěvák si vzal dceru mojí kamarádky, prakticky mojí "adoptovanou" neteř - takže ač nad hrobem, jsem těžce v obraze!

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:06

SunEclipse barbucha Chyba ženy, myslela jsem Eda Sherana:-D:-D Tvl, no mě to nejde, ty Edie stoilow jsem docela poslouchala. už se teda před lety rozpadly. No takže jsem neznala toho Eda Sherana a jak patrno, moc mi neutkvěl!

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:07
Reakce na Pinot Noir:

​No právě.

Čumím jen na instáč a vím prd.

​To je kolikrát lepší. Já se totiž u toho kulturního zpravodajství často akorát naštvu, protože zjistím až ex post, že někde bylo něco, co bych chtěla vidět

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:11

notnaNo přesně, nejhorší je, že mě pak dojde, že jsem ten plakát přece viděla, ale nepředpokládala, že to bude třeba mimo Prahu a tak!

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:16

Karja Jo, na to jsem taky expert. Vidím plakát nebo reklamu, nepoznačím si to a pak lituju.

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 17:26

Priznavam rovnou, že je to kravina..ve čtvrtek mi volala máti, že musím posekat zahradu, že už je to hrozně vysoké. Seklo se před třemi týdny. Čtyřikrát mi to během hovoru zopakovala. Teď tři dny lilo, ještě včera v noci. Dnes mi volá, že musím posekat tu zahradu, že už je to hrozně vysoké..

Trochu jsem se na ni už utrhla, ale docela mě naštvala. Za týden jedu na dovolenou a tohle je hlavní starost, aby to bylo posekane. Nikdo tam nebydlí, být to na mě, nechám to zarůst.

Online Sweet Potato
40822 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 17:42

Pinot Noir Asi jsme prostě staré.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 08. srpna 2023 17:55

tv je to kravina, ale ty maminky a tchýně to tak bohužel mají. Prostě nutkání. Schválně, co právě dělá můj muž... Na dovolenou odjíždíme v pátek a tráva byla velké tchýnino téma posledních dní, jestli to stihne, než odjedeme.

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. srpna 2023 17:57

Karja Tak toho znam, staci si v aute pustit radio . Ale nedavno jsem videla tento skec z filmu (nevidela jsem). A to odpovida. Proste nejakej Ed pisnickar versus skutecna hudba. Ba ne, spatnej neni. https://m.youtube.com/watch?v=PIHPbvviS2w&pp=ygUUZWQgc2hlZXJhbiB5ZXN0ZXJkYXk%3D

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 18:00

Archivářkajá to chápu, ale řekla jsem jí jasně, že to stihneme do dovolené. A po třech dnech deště tam nepojedeme, musí to uschnout. Navíc muž má ranní, noční dvanáctky, taky není jednoduché se vejít do vhodného okna. Tak si užijte dovolenou.

Offline Lamicka
14215 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:05

Pinot Noir nemas totiz doma pubertaka. S nim sice omladnes, ale casto jsi trapna.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:08

tv U nás dost podobná akce. Mamka dělala koupelnu. Brácha jí vymaloval strop a část chodby, kam se dostal bez vyklízení. Jenže se u toho dělalo něco i v kuchyni a tak nám mamka volala, že teda kuchyň a část té chodby musíme něajk vymalovat my. No tak ok, i když můj muž by si raději cokoliv zaplatil než tyhle práce.

Kámen úrazu je, že to má být teď. A my jedeme v sobotu taky na dovolenou. Jinak jsme oba do 19 v práci. A mamka se teď ptá, jak to teda uděláme. Tak do dovolené asi nijak. Lucernama si odmítám svítit.

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:16

Renusatko kruci.promiň, ale trochu

Já ještě nesnáším, když řekne, že by se "to mělo". Naposled tři lípy, 70 let staré. Něco by se s tím mělo udělat, zarid to. A taky mě dojala, že ta vysoká tráva, co nejde posekat, by se měla posekat kosou. Jasně.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:17

tv Njn, nechali jste to přerůst. :D Sorry.

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:21
Reakce na Kan:

tv Njn, nechali jste to přerůst. :D Sorry.

​Jj, je to pozemek před plotem a ten má sekat město.

Offline Kokoska
35389 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:27

tv Melo by se splachnout nadobi... - Jiste, at se splachne!

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:28
Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 22:28

tv :-DPokud mám sekačku, co mi to vezme i přerostlé, tak bych se tím netrapila. No ale u nás tohleto všechno odnáší děda teda, a ten fakt jde hned!

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 21:59

Archivářka stihli jste to? U nás zase hrozně lije, my to asi neposekame.

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 22:10
Reakce na Karja:

tv :-DPokud mám sekačku, co mi to vezme i přerostlé, tak bych se tím netrapila. No ale u nás tohleto všechno odnáší děda teda, a ten fakt jde hned!

​Nevezme. Tady je to trochu komplikované, že tam musíš dojet, řídit se podle směn samba, já sama tu sekačku nedostanu z baráku, jsou tam schody, takže seká on. Jako snažíme se, ale mati to prostě chce takhle a teď a tragickým hlasem mi říká, že je tam tráva do pasu...a já šílené představy, že neuvidím přes tu trávu plot a dojedu tam a .

Nic, co já bych musela řešit.