tv stihli, v úterý večer už tu nepršelo, až zas ve středu od rána ![]()
Přiznání
Přiznávám se, že jakmile jsem se dozvěděla (a jo, jako ve většině rodin byly požadavky stále častější), že něco musím udělat, nikdy k tomu nedošlo. Rodiče jako by nechápali, že i ke svým dětem se můžou chovat slušně, a požádat o pomoc zdvořile. Ale dá se to naučit ![]()
tv aha
. No my jsme si naštěstí koupili sekačku, co tu přerostlou trávu vezme, ne uplně vysokou,ale zvládne víc, věděli jsme proč:-D
Přiznávám se, že jsem v úterý moderovala jeden program na Prague Pride, pak jsem se nechala přesvědčit do jedný hospody na Žižkově a už nikdy nebudu pít!!
(Já toho ani tak moc nevypiju, myslím si, že tam mají nějaký humus v trubkách, ale tohle se mi prostě nesmí stávat!)
AranelJá doma vždycky říkala, že pití bylo ok, ale to jídlo bylo špatný! :D
Aranel Já tě jako lituju, ale taky ti tak trochu závidím :-]]
Aranel Lituju tě moc a je to v trubkách, určitě!!! ![]()
Já co jsem doma piju první ligu, tento víkend byl teda vydatný!!! Skoro se začínám těšit na režim!
Aranel Lituju tě moc a je to v trubkách, určitě!!!
Já co jsem doma piju první ligu, tento víkend byl teda vydatný!!! Skoro se začínám těšit na režim!
...pitny? ![]()
Gatita Ten dodržuju poctivě!!! ![]()
![]()
Máme na zahradě hromady ostružin. Že si někdo natrhá do dlaně, s tím nemám problém - i tak to není hned u cesty, musíš sejít třeba tři metry. Ale že si ženská prinese kyblicek a začne to tam otrhávat, to mi přijde jako vrchol drzosti, přiznávám.
Nabehla na ni naše sousedka, co si to dovoluje. Ona argumentovala tím, že klepala na dveře domu a že nikdo neotvíral..aha, takže to jí asi opravňuje, aby si na cizím pozemku natrhala, co chce.![]()
To je fakt vrchol.
tv Tak to je hustý!!! ![]()
tv jakože za plotem?![]()
tv bába byla vostrá! (Asi si rikala: "Neposekaná tráva, sem nikdo nejezdí, přece to nenechám shnít." ![]()
). Ne, na to fakt není žádná výmluva dost pádná.
tv to je neskutečný ... co se to děje? lidi přestali myslet?
... a jen tak mimo, dnes jsem byla vytočená (sestrou), tak, že bábovka (peču ji z paměti 30 let), je upečená bez cukru
...
Marielle Lepší než zaměnit se solí, jak se jednou stalo mojí sestře (nevytočila jsem ji!) :-) Nedala se jíst?
tv Pazoury sekat. Nám vloni někdo vyryl Ginko bilobu, je fakt, že to je mimo město, až u staré cesty směrem k rybníku a bez plotu, ale sad je udržovaný. Ginko jsme tam měli asi 5 let, ona roste pomalu, jenže už měla kořen docela hluboko, takže to ten zloděj vyrval na silu a tím ten stromek v podstatě zabil.
Kan Gingko
tv tohle se bezne stavalo nasim s orechem. Byl obri, takze bylo fuk, co si kdo na ulici nasbira, ale lidi byli fakt odrzli, videli nase na zahrade a ani se nezeptali, proste vsechno posbirali. Jednou tatovi nejaka zenska rekla, ze kdyz to tam nechava lezet, tak si to snad muze vzit.
Vetsinou se zeptali ti, kteri chteli par orechu na chut.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY