Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline 711990
18345 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 20:22

Karja tyjo a u vas se v tomhle horku smi palit? U nasich takhle nejakej chytrak palil travu a behem par minut jim chytla cela louka a nez prijeli hasici, mela mama a sousedi co delat, aby nechytnul barak. 

Online Karja
45136 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 20:28

711990Nevím, ale myslím, že na nějaký zákazy tady lidi kašlou:D. Oni to pálí 5 metru od x let nasekané louky (to si asi dokazes predstavit jak v tomhle ročním období vypadá) a 3 metry od drevniku plného dřeva. Kde chybí rozum, zákaz asi nepomůže. 

Offline 711990
18345 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 20:29

Karja aha

Online Karja
45136 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 20:39

711990 no prostě Pražáci:D:D! Ještě venčej psa, že ho prostě vypustí na zahradu, ale oni nemají plot!Je to nějakej jako kříženec labradora, černej, není to moc příjemný, že tu chodí na volno. Jako já chápu, že ho nemůžou drzet doma a plot se jim nechce delat, protoze je to pomerne rozlehlý, ale možná by aspon mohl lítat venku, když oni jsou venku taky, a ne že se potřebuje vyvencit a oni otevřou dveře....Jako s.rou mě straslive, ale mám sama máslo na hlavě, chodím jim občas přes tu louku (tam ale chybí plot 2 m, stačilo by natáhnout pletivo, nebo tam dat neco z toho bordelu co palej, by se urcite něco našlo a razem je to neprůchozí, takže to je zřejme asi tolik nebere). 

Offline Lenka22
2683 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 10:45
Reakce na Vari:

Černá kočka Listi si musi odklidit ten, komu to na pozemek spadne. Ale muzes pozadovat, at na tvuj pozemek zadny vetve nezasahujou, dokonce si to muzes sama orezat, viz par. 1016 zakona c. 89/2012 Sb.

​To je parádní paragraf. Nám na pozemek padá listí ze dvou sousedových ořechů, včetně okapů, listí je všude, odklízím doslova hromady, a pan soused vysmátej...ten si sklidí svoje ořechy, já jeho listí. 

Offline Aranel
6769 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 11:26
Reakce na Karja:

Dneska šel paliče řešit děda. Vyšel z baráku, hvizdnul jak na psa a řekl ,,nepal to,, a šel domu:D. Ale fakt to zalil vodou, to jsem zvědavá co zítra, hotovo nemá a ostružiní ty krabice a bedny teda nebyly.

​No! Prostě bylo jenom potřeba mu to říct!

Offline letfenixa
11005 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 22:23

Priznam sa, ze po vsetkych tych debatach o upratovani pre dovolenkarov, po nich a ako ludia opustaju svoj domov, ked idu na dovolenku, som tu všade vysala, vyprala, všetok riad umyty, všetko upratane. Odchádzame skoro ráno

Offline Marielle
příspěvků moje polička 18. srpna 2023 23:55

letfenixa téda, obdivuji! a přeji krásnou dovolenku

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 00:08

letfenixa já se snažím před odjezdem vždycky jakžtakž poklidit, daří se mi to střídavě, někdy nedaří vůbec, ale návrat do uklizeného je moc příjemnej. Tentokrát jsem stihla fakt pořádný úklid, vytřené podlahy, naleštěné koupelny a protože jsme cestou z té zpackané dovolené stihli domluvit s kamarády setkání u nás hned další den (teda stihl to právě muž, aniž bych o tom věděla ), bylo úplně super, že jsme akorát vybalili kufry a mohli u kávy očekávat návštěvu. Ale člověk by na to většinou potřeboval den volna předem navíc.  

Offline Potrefenáhusa
39186 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 09:05

Pinot Noir aaa, nejen uklidit před odjezdem, ale mít uklizeno i po příjezdu!!!  Mne to přijde oboje jak hrnout smetakem vodu do moře 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2023 09:16

Potrefenáhusa ježiš přesně, příjezd stejně vygeneruje spoustu bordelu. Já ani nevím, kdy bych to dělala, obvykle dobalím v deset večer. Občas se podaří pustit před odjezdem vysavač a tentokrát jsem teda po příjezdu než přivezli nákup umyla lednici. S miminem to zase bude utopie a budu ráda, že vůbec vyrážíme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2023 09:18

letfenixa vyprat (abysme měli co sebou) a umýt nádobí jsou jediné věci, které před odjezdem děláme. Ještě vynést koše

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 09:27

Potrefenáhusa 

Mít uklizeno i po příjezdu, to je můj sen! Nesplnitelnej!

Většinou jezdím sama, a pokud jedeme (jednou ročně) společně s milostpánem, doma stejně zůstává pes (při této příležitosti se švagrovou). Milostpán je slepej jak patrona a závěje chlupů a drobků nevidí, natož snad nějaký šmouhy na nábytku, a švagrová se bojí používat moje věci, do nichž počítá nejen vysavač, ale patrně i smeták a (psem) poblitou deku by nevyprala z téhož důvodu - musela by použít pračku... vracím se tudíž pravidelně do špinavý stoky!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 12:08

letfenixa Jsem zvědavá na náš pondělní návrat. Kluci jsou zase sami doma, ale už to letos zvladli asi 4x, tak jsou tam asi víc sami než s námi. Předpokladám úklid v pondělí ráno, kdy je doma jen mladší a odnese to jako vždy.

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 12:53

Pinot Noir

Ja teda přijedu a vybalime za dve hodiny, když to bylo složité. Kolikrát zvládnu část i v noci, než muž zaparkuje auto - než sunda rakev chvíli zo trvá a garáž name 10 minut pěšky, za tu dobu zvládnu všechno oblečení a část kuchyně. 

Jediná výjimka je, kdyz balíme mokrý stan, to je teda šílený vopruz, snažíme se tomu oba vyhnout. Muž třeba slovy v šest ráno v den odjezdu: vstávej, jde sem bouřka jak krava.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2023 14:50

continuity já jsem teď spokojená, že mám vybaleno za pět dní po příjezdu Kuchyně a prádlo je hned, ale ty ostatní věci mi trvají. Večer už teda maximálně naložím pračku a teda vyndám jídlo. Potřebuju po dovolené trochu odpočinku

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 19:49

Evaeva my jsme donedávna měli volný pokoj, kam se kufry zaparkovaly vesele tam kempily klidně i několik týdnů 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2023 20:02

Zina jó, taky jsme kdysi takový mívali. A to navíc těch krámů k vybalení byla půlka. Bylo to super, některé krabice ze stěhování tam kempily i roky

Offline 999
20006 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 22:16

Přišla jsem domu, zapnula TV a je tam koncert Elánů kvůli smrti Vašo Patejdla. A já celou dobu spíš přemýšlím o tom, jak velkej průser byla bouračka Jožo Ráže. Byl to úplně jinej chlap.

Offline Manuka
665 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 22:33

999 taky to tak mám. Ale červ pochybnosti ve mě hlodá.