711990 Ale šla bys i se dvěma, ono si to sedne. Mně to baví. Jdeme dnes devátej den v kuse:-D, ale z půlky jsme byly u segry v bazeně, tak to se nepočítá. Já naopak nejsem moc ráda, když mi třeba nějaká kamarádka bezdětná či s dítětem hodně mimo věk holek napíše, že jde s náma. Jakoby jednak to nestíhám je hlídat, a tak nějak tříštím tu pozornost a i děti to nějak blbě snáší, víc zlobí, že asi vidí, že si jich tolik nevšímám. Sambo s nimi taky chodí sám, letos je i sám sbalí, ten plnej batoh jídla, abychom nemuseli kupovat ty umaštěný langoše a všechny to pomůcky plavací to není jen tak:-D. (Bohužel je teda už druhý týden nachlazenej, takže srpnovou plavací štaci táhnu plně já:-D)
Na příští rok si už pořizujeme bazén, hrozně se těšim, jen nadzemní, protože ten do země je nejen už poměrně drahý ale upřímně máme to kvůli dětem, až vyrostou, sbalíme to a hotovo. Vím, že se tu bazény hodně hejtují, ale vidím v tom právě u těch sester tu přidanou hodnotu. Přijdeš z práce a nemusíš nic vymýšlet, hodíš děti do bazénu a hotovo, nebo ony se koupou, dozoruješ, pak v mezičase si něco uděláš doma. A máš zábavu pro děti a zároven se ti doma nekupí žádná práce, což se mi ted se stylem, dopoledne práce (a děti doma se sambem) a odpoledne koupák dost kupí:-D.