Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:48

MP Meri no ja ťa plne chápem. Na kupalisku som bola dvakrát v živote a stačilo mi to nadobro. Voda, kde je veľa pre mňa cudzích ľudí, je úplný stop. A pretlak ľudí mi nerobí dobre nikde.

Toto teplo je fakt najlepšie niekde v tieni, navečer uz je to fajn. 

Ked tak premýšľam, tak asi najbližšie mi je sposob vaňa na terase, ako spomina andulka01 .

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:49

MP Meri my jsme vodomilni hodne, ale na pražském koupališti jsem s dětma byla jednou. Na Kladně. 

A to máme prolezlé tři Slovinské aquaparky a většinu přírodních koupacích ploch v dosahu. Prostě i to koupání v bazénu musí mít nějakou úroveň. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:50

MP Meri Já bych se třeba koupala ráda, máme tu relativně v dosahu jeden lom, kde je fakt krásná voda (i okolí). Ale abych si to mohla užít, musela bych jít sama, nebo mít s sebou někoho, kdo by hlídal dítě, protože takový to cachtání se na břehu je pro mě spíš za trest.

Offline Gatita
8766 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:52

MP Meri tak my se vsichni koupem radi, v rece, v bazenu, kdekoli. Ale ted by me na prazsky koupak nikdo nedostal, a to jsem ochotna kvuli detem podstupovat ledasjake opruzy. Myslim, ze ted by si to neuzily ani ony. Nejlepsi je vyrazit ve vsedni den, kdyz je treba cely tyden 35 a pak se prudce ochladi na 28:)) To jsem se na materske vybicovala a bylo to super, az do odpoledne jsme tam byli skoro sami. 

Offline Myrtila
5581 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:02

MP Meri Tak to my jsme byli dneska už ráno tak uvaření, že jsem rozhodla, že podruhé v mém životě, dítě poprvé, půjdeme na koupaliště, hned po otevření na hodinu a domů, sbalila jsem nás a na poslední chvíli jsem googlila cenu vstupného, jestli mám muže obrat o nějaké drobné, abych zjistila... že zrovna dneska mají z technických důvodů zavřeno Tak zase nic. A úplně tě chápu, doma je v tomhle počasí nakonec nejlíp. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:02

MP Meri já se ráda vykoupu, stačí mi teda párkrát za sezónu, ale v Praze není žádné koupání, kde bych byla spokojená. S dětmi je fajn ten Radotín třeba, ale že bych si tam šla zaplavat sama, to ne.

Offline Sweet Potato
40822 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:07

MP Meri Já jsem hodně vodomilná. Ale s miminama na koupaliště ani smykem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:07

Zina s mými dětmi se dá domluvit, že chvíli počkají na břehu, zatímco se koupu já, ale uspokojit potřeby všech je náročné. Třeba starší syn potřebuje písek, brouzdaliště, potůček nebo vodní hrátky, což znamená, že většinu času tráví po kotníky ve vodě na přímém slunci. Mladší i plave, já ráda přírodní vody,... A v Praze je teď pekelně lidí všude.

Offline dzizisketa
9079 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:09

Evaeva

Já jsem se letos rozhodla, že to s dětmi dám, a dávám to. Ten Radotín je fajn, pro děcka skvělý, mně se tam taky líbí, škoda že to máme hodinu cesty dvěma autobusy. Já si léto bez občasného smočení představit neumím a děti jsou taky vodomilové.

Na svoje (a psí) koupání chodím tady na rybník, je tam blbý vstup a žádná pláž, takže fakt jen na plavání, ale já mám ráda přírodní vodu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:32

dzizisketa mně se tam s dětmi líbilo, ale v tomhle horku je to na mě moc. (i na ně podle mě, jak se spíš pohybují u břehu, tak to není žádné vykoupeme se a pak zase do stínu) A navíc už nevydržím dlouho stát a sezení na zemi taky už není úplně komfortníAle mrzí mě to, chtěla jsem ještě podniknout nějaké výlety, ale v tomhle počasí fakt ne, jenže za chvíli je konec prázdnin a příští týden máme dva doktory a pak je ještě v plánu chalupa. Tak jsem aspoň koupila lístky na září do divadla.

Offline Garfie
28733 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 05:49

MP Meri Já myslím, že je to spíš takovej smalltalk. Ale ty máš ještě malý děti, jinou možnost vůbec neznají, problém nastane, až narazí na nějaký vodomilný kamarády!  My máme naštěstí ségru s bazénem deset minut od nás, děcka tam jezdí samy na kole, ideál! Ale loni jsme trávili celé léto v Japonsku (ostrov, rozumíš) a koupat jsme se byli asi 4x....

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 07:50

Mam vodu rada, ale na koupaliste ani omylem! Jeste mam v pameti koupaliste v Žabcicich u Brna. Podobne pocasi jako ted, skoro zadny stin, protoze jen male stromky, spousta lidi, vos a smradu z langosu a smazaku, ve vode aby clovek malem stal ve stoji spatnem, zadne plavani.. vydrzeli jsme tam asi pul hodiny, tak jedno namoceni a oschnuti. Dobre koupani mame na venkove, ale ted uz je tam dost spatna voda, sinice. Jako deti jsme to teda neresily, proste se doma vypraly zeleny plavky a bylo. 

Offline 711990
18345 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:09

Ja koupaliste miluju a chodim rada, ale nerada chodim sama s jednim ditetem, leda ze jdeme dve kamaradky kazda s jednim. Sama se dvema bych nesla ani v nejvyssi nouzi

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:12

Janulik03 my se přes den jezdíme koupat do okolních lomů a pískoven, ale večer je stále teplo, takže ta vana je super. Ovšem vodu si do ní musím poctivě napumpovat a privézt. Teď projedou neteře, těm se to bude líbit moc.

A ano, miluju to tady Teď jsem přinesla čerstvé mléko v modré bandasce a jdu se pomazlit s růžema. 

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:22

711990 Ale šla bys i se dvěma, ono si to sedne. Mně to baví. Jdeme dnes devátej den v kuse:-D, ale z půlky jsme byly u segry v bazeně, tak to se nepočítá. Já naopak nejsem moc ráda, když mi třeba nějaká kamarádka bezdětná či s dítětem hodně mimo věk holek napíše, že jde s náma. Jakoby jednak to nestíhám je hlídat, a tak nějak tříštím tu pozornost a i děti to nějak blbě snáší, víc zlobí, že asi vidí, že si jich tolik nevšímám. Sambo s nimi taky chodí sám, letos je i sám sbalí, ten plnej batoh jídla, abychom nemuseli kupovat ty umaštěný langoše a všechny to pomůcky plavací to není jen tak:-D. (Bohužel je teda už druhý týden nachlazenej, takže srpnovou plavací štaci táhnu plně já:-D)

Na příští rok si už pořizujeme bazén, hrozně se těšim, jen nadzemní, protože ten do země je nejen už poměrně drahý ale upřímně máme to kvůli dětem, až vyrostou, sbalíme to a hotovo. Vím, že se tu bazény hodně hejtují, ale vidím v tom právě u těch sester tu přidanou hodnotu. Přijdeš z práce a nemusíš nic vymýšlet, hodíš děti do bazénu a hotovo, nebo ony se koupou, dozoruješ, pak v mezičase si něco uděláš doma. A máš zábavu pro děti a zároven se ti doma nekupí žádná práce, což se mi ted se stylem, dopoledne práce (a děti doma se sambem) a odpoledne koupák dost kupí:-D.

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:24

andulka01 Jo, to je prostě venkov, já furt říkám, že u nás se musí přežít těch 8 hroznejch měsíců, aby se člověk ty zbývající 3-4 cítil jako na dovolené:-D. Ale už se mi ta špatná štace blíží....jéje...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:50

Karja ten nadzemní bazen je teda hnusnej, ale přesně jak říkáš - vykopneš to ven, dozoruješ a nemusíš s sebou tahat tašku jídla, deky, věci a převlečení, milion hraček... užili jsme to dost, i jsme ty bazény otočili asi 3 (ono to nemá dlouhou životnost).

ale fakt jsem to pak s radostí zabalila a odvezla do sběrnýho dvora

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:57

moora Jo, mně ani tak hnusný nepřipadá. Jako segře to třeba taky vadí, že jim to kazí zahradu, ale mně to nepřijde. Oni mají navíc takový trochu jiný než ty klasické modré rozvaliny, hodně vysoký, s dekorem dřeva,je to takové bytelnější, životnost to bude mít vyšší. Já jsem asi taková že účel je důležitější než estetika. Spíš si neumím moc představit, že se tam pak budu koupat sama jako dospělá, to by se za všechnu tu práci a místo prostě nevyplatilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 09:00

Karja já ty bazény hejtuju pro dospělé, ale pro děti je to super. My ho máme u tchýně a kluci celé odpoledne nevylezou z vody. Ale nevím, jestli bych se nebála mít ho na vlastní zahradě, loni si k němu malý stěhoval židli, když bylo asi 18 stupňů, musela bych ho nějak oplotit

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 09:02

Karja moora S tim bazénem je to tak. Já se mu hrozně bránila, když jsme se přestěhovali do domu. a pak jsme dostali ten s nafukovacím okrajem. Ten se dá dobře sbalit a uskladnit, ani nestrasi na zahradě celý rok. Dítě šťastné jako blbecha v bazénu každý den a já to měla bez práce. Letos ho už poprvé nemame.