Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline 999
20006 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 22:35

Manuka Myslíš, že by i bez bouračky byl dneska stejnej? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2023 22:46

999 nejvíc to bylo vidět, když tam přišel Janda, který dneska vypadá víceméně stejně. Ale je to spousta let, bůhví jak by vypadal bez bouračky.

Offline Manuka
665 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 22:52

999 no já ti nevím. Chápu že to muselo být hrozné trauma a zpřeházený řebřiček hodnot a tak. Ale třeba ta nehoda jen vypla autocorect který do té doby fungoval? Takový Jarek Nohavica nehodu neměl .....

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 09:20

Teď jsou tak nádherný noci, teplý, voňavý. Radost být na světě.

Offline 999
20006 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:09

Evaeva Já měla na mysli ten duševní přerod, ale samozřejmě i ten vzhled je jiný.

Offline 999
20006 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:09

Manuka Těžko říct.

Offline chia
příspěvků moje polička 21. srpna 2023 09:58

999 ja myslím, že ten duševný prerod začal už pred nehodou.

Offline 999
20006 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 10:35

chia Je to možný, já už si to nepamatuju, je to přeci jen čtvrt století.

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 10:42

Jsem ve skupině věnující se zavařování. Paní tam dala fotku zavařených kukuricek s k tomu text :" kluci mi to pořád nosí z pole, už je mám doma, ve sklepě, na chatě". Některým nám to nedalo a ptali se jí, jestli je to z jejich pole. Co potom následovalo za smršť o členek skupiny, přiznávám, nechápu. Jakože: proč by si nemohla pár kukuřici natrhat, politici kradou a to vám nevadí, však v lese taky chodíte na borůvky a houby, jako děcka jsme očekávali, co se dalo atd..většina prostě tohle brání z cizího schvalovali.navíc ty ženské byly hrozně agresivní. Pak tam lítaly krávy, slepice, co je komu do toho, zavidite..

Pak to smazala a napsala nový příspěvek. Že to smazala , protože se ještě nesetkala s takovou nenávisti. Přitom ti, co to považovali za krádež, nijak agresivní nebyli, byly to ty obhajovatelky brání si z cizího. Samozřejmě se to zase rozjelo. A opravdu, většina to schvalovala. Bych chtěla vidět, pokud by jim někdo ocesal zahradu, jak by se jim to líbilo.

Online Karja
45136 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 10:51

tv No ty vaďo! Zavařit si z cizího. Nehledě, že zavařit si kdoví jak ošetřované plodiny proti škůdcum, myslím, že kukuřice na siláž pro dobytek má asi trochu jiné standardy tohoto ošetřování (zvlášt když to asi trhají před dozráním) než kukuřice určená ke konzumaci lidmi a sklízená ve správném období. Ale jako nejsem z oboru, snad těm dětem po tom nic nebude. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:11

tv Já jsem v turistické skupině a tam to jelo před měsícem, zda je ok zkrátit si trasu přes oplocenou pastvinu/louku soukromníka. Diskuze se za noc zvrtla do obludných nadávek, někdo napsal, že se přes pastvu nebojí, protože má psa, bojového plemene na volno, aby mohl prohnat telata. Jako vedle koho to žiju? Většině taky přišlo OK podlést zábranu a jít.

Offline baltik
4998 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:19

Karja ti lidi, co to zavaruji, se v tom vyznaji :) priznavam, ze v mem okoli to taky dost jede a davaji si tipy, kde je letos pole cukrove kukurice

Online Karja
45136 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:33

baltik bleh, aha takže vědí, kam jo a kam ne. A to se zavařuje celej ten klásek nedozrálej? To mi přijde i hnusný jako na chut. 

Offline baltik
4998 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:40

Karja jo, cely maly klasek, sladkokysele jako okurky, moje neter to miluje

Online Karja
45136 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:42

baltik Jo, tak to mi z toho pole přijde jako nedozrálé, ale to je tím, že znám jen tu krmnou kukuřici nebo spíš to od sebe třeba nerozenám;-)

Offline Malvin
1657 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:50

Karja zavařená malá kukuřice je skvělá. Normálně se to kupuje v obchodě. A dobrá je i smažená v trojobalu. 

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:53

Karja my doma milujeme sladkokyselé kukuřičky

Ale krást je nechodíme, mají je v každém obchodě.

Online Karja
45136 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 12:00

Malvin Pinot Noir Jo, já znám ty z obchodu a jako je to takové normální, představa zavařené z pole mi přišla trochu ekl,ale baltik už mi vysvětlila, že jde o cukrovou a ne krmnou;-)

Offline Aranel
6769 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 15:20

Karja A musí to být fakt malinké klásky, no.

Jako nevím. Jak byl za kovidu ten případ kluka, který sebral v krámě pět housek a dostal dva roky, to mi přišlo vymknutý z kloubů. Ale že by na tom byli lidi tak špatně, že by museli krást kukuřici na zavařování... (a ne že bych v dětství cestou z pískovny nějakou nesnědla, ale tak...)

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 15:52

Dovolená nakonec super, dokončili jsme ji doma s přáteli, intenzivně, se zábavou, s velkým množstvím vína a piva, ehm, s málem spánku, s hodně pohybem, bylo to super. Ale teď bych potřebovala týden volna.