Karja my jsme jako deti jedly malicky kukuricky syrovy. Bylo to strasne dobry, sladky, ale musely byt opravdu malicke. A netrhali jsme to ve velkym, ale kdyz se slo nekam na prochazku kolem pole, tak 2-3.
Přiznání
Kokoska To jsme taky dělali, milovala jsem je!
Mam konečne dovolenku. A zrusili sme všetko naplánované. Pobyt v Tatrách, vylwty po okoli a pod.
Tieto horúčavy su už tak hrozné, ze radsej travime dni doma v zahrade pod orechom a večer na terase, akoby sme mali dobrovoľne niekam teraz cestovať. A je to úľava. Citim sa ako na dovolenke, spim dokedy chcem, pomalé raňajky, obed čo kto chce. Dnes pridu aj deti na pár noci, tak budeme len púšťať bubliny, trampolina a záhradná hadica.
A ako bonus, v dome je stála teplota cca 24 st. aj bez klimatizacie.
Myslím, ze tento spôsob voľna je vyhovujúci.
Janulik03 Tento způsob trávení dovolené (v horkách) je naprosto ideální ![]()
Janulik03 taky mi to zní jako dobrý způsob trávení dovolené
Janulik03 To je skvělé, že dokážeš doma odpočívat. Užij si to.
Janulik03 To zní krásně.
Takhle jsme trávili víkend, na kamenný chalupě a pod velkým ořešákem. Hned bych jela zas.
No zatiaľ sa to javí ako dobrý spôsob.

Janulik03 skvělá volba ❤️ téměř přesně takto vegetuji teď na chalupě. Drobné povinnosti jako přivézt na kárce vodu od pumpy kompenzuji lenošením u knihy, civěním do zrající jabloně, čerstvým mlékem z kravína, ledovým růžovým vínem a noční koupelí ve venkovní vaně. Na kolo i tenis je na mě bohužel příliš vedro. Nejstudenější místností je špajz a kuchyně, tak i to varení je za odměnu
andulka01 vidím že chalupa ti prirástla k srdcu. ![]()
Teda ja musim velmi privierat oči, aby som niečo nešla robiť.
Janulik03 lenošná dovolená doma má hodně do sebe! A ta bublinková fotka je skvělá.
Janulik03 To zní skvěle. Já to mám podobně s koupanim. To není den, kdy by se mě někdo nezeptal, proč nejedeme někam k vode. Dneska tchyně doslova ve dveřích do me hned začala hučet, proč nejedu s detma někam k vode.
To jsem vážně jediná, kdo na to v tomhle počasí nemá ani pomyšlení? Představa jak se se dvěma detma tahnu v tom vedru kamsi, buďto upoceným MHD nebo pekelne rozpalenym autem, abych se tam pak máčela s pulkou Prahy a jejich rozpuštěným opalovacím krémem, pretlacovala se na dece o stín, cpala se pradrazenejma hranolkama a nakonec si smočila maximálně kotník, protože dvě děti? Díky nechci, úplně nejlíp je nám doma, odpoledne vyrazime ven, večer vylezu na balkon a užívám si teplý večery
MP MeriNejsi jediná. Taky jsme nechodili s dítětem na koupak v takovém vedru. Vlastně vůbec nevím, jestli s náma někdy na klasickém koupališti vůbec byla
Na dece by nikdy neležela, takže když už jsme šli v létě se koupat, tak stejně do krytého bazénu nebo někde do rybníka či lomu a to většinou chodíme až pozdě odpoledne.
Janulik03 Takovou dovolenou doma si dělám každý rok. Většinou v termínu, kdy jsou dcera s mužem pryč. Čtu si ve stínu na zahradě a večer jdu do kina nebo za kamarádkou. Miluju tuhle dovolenou.
MP Meri přesně! Já teda i uvažovala, že bych je někam vzala, ale ukázalo se, že dopoledne na blízkých hřištích je příjemně a oni se teda vážně nenudí, tak na to kašlu. Přesně jak píšeš, stejně bych se pořádně nevykoupala a ještě mi všude přijde moc teplá voda na osvěžení. Navíc mi i cesta od metra (závěrečných 150m do kopce po slunci) kolikrát přijde nad moje síly. Mně teda nikdo nikam neposílá. Včera mně viděla máma a zřejmě získala pocit, že určitě zkolabuju a to jsem se zrovna cítila dobře ![]()
MP Meri Nejsi jediná. U nás koupaliště taky narvané, to není vůbec žádná pohoda u vody, ale boj o místo.![]()
MP Meri já myslím, že máš úplně normální zdravý rozum.
MP Meri mě tedy pražská koupaliště přijdou příšerná všechny a ještě v tomto počasí.
Tak buďto mam nějaké výjimečně vodomilne okolí, nebo to patří k nějakému divnemu smalltalku, který mě popuzuje "Byli jste u vody?" "Proč nejdete k vode?" "Já bych šel hned ..."
Muž dneska úplně pohřebním hlasem prohlásil, ze nejvíc ho mrzí, ze se letos jen jednou koupal, malém slzu zatlačil, no vůbec sem to nepochopila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY