Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 19:13

Karja my jsme jako deti jedly malicky kukuricky syrovy. Bylo to strasne dobry, sladky, ale musely byt opravdu malicke. A netrhali jsme to ve velkym, ale kdyz se slo nekam na prochazku kolem pole, tak 2-3.

Online Garfie
28732 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 01:16

Kokoska To jsme taky dělali, milovala jsem je! 

Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:08

Mam konečne dovolenku. A zrusili sme všetko naplánované. Pobyt v Tatrách, vylwty po okoli a pod. 

Tieto horúčavy su už tak hrozné, ze radsej travime dni doma v zahrade pod orechom a večer na terase, akoby sme mali dobrovoľne niekam teraz cestovať. A je to úľava. Citim sa ako na dovolenke, spim dokedy chcem, pomalé raňajky, obed čo kto chce. Dnes pridu aj deti na pár noci, tak budeme len púšťať bubliny, trampolina a záhradná hadica. 

A ako bonus, v dome je stála teplota cca 24 st. aj bez klimatizacie. 

Myslím, ze tento spôsob voľna je vyhovujúci. 

Offline Aranel
6769 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:14
Offline Isca
4897 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:15

Janulik03 Tento způsob trávení dovolené (v horkách) je naprosto ideální

Offline Makara
3698 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:17

Janulik03 taky mi to zní jako dobrý způsob trávení dovolené

Offline Sweet Potato
40822 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:37

Janulik03 To je skvělé, že dokážeš doma odpočívat. Užij si to.

Offline Len
2693 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:07

Janulik03 To zní krásně. Takhle jsme trávili víkend, na kamenný chalupě a pod velkým ořešákem. Hned bych jela zas.

Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:10

No zatiaľ sa to javí ako dobrý spôsob. 

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:30

Janulik03 skvělá volba ❤️ téměř přesně takto vegetuji teď na chalupě. Drobné povinnosti jako přivézt na kárce vodu od pumpy kompenzuji lenošením u knihy, civěním do zrající jabloně, čerstvým mlékem z kravína, ledovým růžovým vínem a noční koupelí ve venkovní vaně. Na kolo i tenis je na mě bohužel příliš vedro. Nejstudenější místností je špajz a kuchyně, tak i to varení je za odměnu 

Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:33

andulka01 vidím že chalupa ti prirástla k srdcu.

Teda ja musim velmi privierat oči, aby som niečo nešla robiť. 

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:36

Janulik03 lenošná dovolená doma má hodně do sebe! A ta bublinková fotka je skvělá.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:54

Janulik03 To zní skvěle. Já to mám podobně s koupanim. To není den, kdy by se mě někdo nezeptal, proč nejedeme někam k vode. Dneska tchyně doslova ve dveřích do me hned začala hučet, proč nejedu s detma někam k vode. 
To jsem vážně jediná, kdo na to v tomhle počasí nemá ani pomyšlení? Představa jak se se dvěma detma tahnu v tom vedru kamsi, buďto upoceným MHD nebo pekelne rozpalenym autem, abych se tam pak máčela s pulkou Prahy a jejich rozpuštěným opalovacím krémem, pretlacovala se na dece o stín, cpala se pradrazenejma hranolkama a nakonec si smočila maximálně kotník, protože dvě děti? Díky nechci, úplně nejlíp je nám doma, odpoledne vyrazime ven, večer vylezu na balkon a užívám si teplý večery  

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:03

MP MeriNejsi jediná. Taky jsme nechodili s dítětem na koupak v takovém vedru. Vlastně vůbec nevím, jestli s náma někdy na klasickém koupališti vůbec byla Na dece by nikdy neležela, takže když už jsme šli v létě se koupat, tak stejně do krytého bazénu nebo někde do rybníka či lomu a to většinou chodíme až pozdě odpoledne.

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:07

Janulik03 Takovou dovolenou doma si dělám každý rok. Většinou v termínu, kdy jsou dcera s mužem pryč. Čtu si ve stínu na zahradě a večer jdu do kina nebo za kamarádkou. Miluju tuhle dovolenou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:08

MP Meri přesně! Já teda i uvažovala, že bych je někam vzala, ale ukázalo se, že dopoledne na blízkých hřištích je příjemně a oni se teda vážně nenudí, tak na to kašlu. Přesně jak píšeš, stejně bych se pořádně nevykoupala a ještě mi všude přijde moc teplá voda na osvěžení.  Navíc mi i cesta od metra (závěrečných 150m do kopce po slunci) kolikrát přijde nad moje síly. Mně teda nikdo nikam neposílá. Včera mně viděla máma a zřejmě získala pocit, že určitě zkolabuju a to jsem se zrovna cítila dobře

Offline Černá kočka
1787 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:09

MP Meri Nejsi jediná. U nás koupaliště taky narvané, to není vůbec žádná pohoda u vody, ale boj o místo.

Online Catherinne
10927 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:10

MP Meri já myslím, že máš úplně normální zdravý rozum. 

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:19

MP Meri mě tedy pražská koupaliště přijdou příšerná všechny a ještě v tomto počasí. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:38

Tak buďto mam nějaké výjimečně vodomilne okolí, nebo to patří k nějakému divnemu smalltalku, který mě popuzuje "Byli jste u vody?" "Proč nejdete k vode?" "Já bych šel hned ..."

Muž dneska úplně pohřebním hlasem prohlásil, ze nejvíc ho mrzí, ze se letos jen jednou koupal, malém slzu zatlačil, no vůbec sem to nepochopila