crazydaisy vypadá, že jsi vyhrála.
Přiznání
crazydaisy No ty kráso! ![]()
crazydaisy Já si vždycky říkám, že ty musíš být moje sousedka
. U nás už taky strkanice proběhly a sprosté nadávky jedou pokaždé. Jen je to zrovna zeťák a dcera od jedné, dříve super, sousedky. Ona je nemocná a něco potřebuje a s těma dvěma, jí lidi v baráku vstříct nevyjdou. Zeťák dokonce někde natáčel našeho dospělého syna, že kouří a vyhrožoval, že to pošle do školy
. Je to učitel, to musí být poklad.
Přiznávám, že jsem se pracovně setkala s Honzou Haubertem z Visacího zámku. Jeho zemřelá maminka byla historička a archivářka, takže jsme si přijeli pro její písemnou pozůstalost. Uvařil nám kafe. Sympaťák to je. Trochu nás s kolegou pak mrzelo, že jsme nedokázali zavést řeč na muziku. Třeba by byl rád...
ArchivářkaParáda! Já miluju poznávat zajímavé lidi, ale jako fakt zajímavé. Já se začátkem léta, při realizaci svatby setkala s jedním známým strarším zpěvákem a o hudbě jsme se taky nebavili a pozval nás všechny k sobě, prý mu roste u chalupy sekvoj!
Zazdila jsem výročí! Předevčírem pred deseti lety jsem se vrátila do svého "rodného" domu, s manželem a koťátkem navíc. Jako by to bylo včera...![]()
Konec října bude u nás zajímavej.:D:D

Mohučanka to je pekné ![]()
tv Clovek se bude asi na konci rijna vracet v case, aspon podle tohoto kalendare :-).
Přesolila jsem si špagety carbonara, ale brutálně. S vrozenou šetrností jsem si řekla, že tolik dobrých surovin přece nevyhodím a zkusila to sníst, ale ve třetině porce klapka řekla dost, to se fakt nedalo. Ovšem teď mi hučí v hlavě, je mi celkem zle, asi mi vyletěl tlak... Normálně jsem se otrávila solí.
Jak jsem stará, tak jsem blbá!
Pinot Noirještě tě to přežene pak bude dobře.
To jsem kdysi "za trest" vypila na táboře extra presolenou vodu s citronem, o které nikdo nepředpokládal, ze to někdo zvládne vypít.![]()
Pinot Noir Ach jo, taky jsem si několikrát říkala, kdybych to vyhodila, udělám líp![]()
Pinot Noir musis to naredit vinem!
Kokoska naředila jsem to půl litrem vody a ovocným Birellem, pak jsem se po****a (continuity měla pravdu) a pak už to bylo dobrý. Ale chvíli jsem myslela, že to se mnou šlehne. ![]()
Isca jo. Když já měla fakt hlad! ![]()
Pinot Noir osmóza a je prevít. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY