Kokoska continuity andulka01 ach jo, tak ja to tu nechám, ale boli ma hlava. ![]()
Přiznání
Janulik03 Haha, to se tak někdy zadaří!!!
Užij si to a celou adventní neděli odpočívej!!
Janulik03 Ju, to musel být vydařený večer! Ať je ti brzy líp.
Janulik03mám v mrazáku ultra silný slepičí vývar, kdyby to šlo, hned ti transportuji. Odpočívej, oblož se kočkama a pejskem, zasloužíš si občas vyhodit z kopýtka ![]()
Janulik03 Dobré zábavy s dobrými lidmi není nikdy dost!
Janulik03 hlava bolet prestane, hlavne ze sis uzila vecer!
Janulik03 - ale no až tak strašné to s vami nebolo, keď ste nezabudla ešte pred totálnym odpadnutím do bezvedomia sa s nami podeliť o zážitok ! To možno bude o niečo horšie dnešné ráno, čo ?
Všetko prejde,len spomienky ostávajú!
Baby, už mám uvarený obed a môžem len tak sa poflakovat. Strašne sme sa včera nasmiali, zahrali si kolky (kuzelky) a bol to super večer. Poniektoré podľa rannych správ si moc nepamätajú, tak to bude pamätný večer. ![]()
Janulik03 A tak je to správně a tak to má být. ![]()
clothilde taky gratuluji :) Garfie Pinot Noir a je moc fajn vědět, že si i někdo jiný plní profesionální sny později a jde to :) Hlavně mě po hrozně dlouhé době práce zase baví a těším se do ní.
Evaeva chtěla bych první stupeň. Jsem v první třídě, je to záhul, ale hrozně mě to baví.
Luna děkuji, asi se ozvu :)
Díky všem ![]()
Lamicka drzim ti palce, sny si treba plniť. ![]()
Janulik03 děkuji ![]()
Lamicka to je úplně nejvíc nejdůležitější, aby člověka práce bavila.
Mě to od září taky pěkně vcuclo. Kdybych si nedala závazek, že se budu hlídat, dávám tomu mnohem víc.
Lamicka gratujulu! Moje mama zmenila povolani po ctyricitce, sla delat ucitelku na zakladku. Ted uz je v duchodu, ale pracuje na castecny uvazek a navic uci cestinu pro cizince. Prace ji stale bavi a naplnuje. Rovnou jsem se ji zeptala na tip pro tu ukrajinskou holcicku. O zadne aplikaci nevi, ale poslala mi tyto tipy, jestli by tam neumeli poradit: www.inbaze.cz a pak prazsky inovacni institut pry nabizi bezplatne kurzy cestiny pro ukrajiske deti - projekt IKAP II. Nevim, jestli je holcicka v Praze, ale treba by umeli poradit i kurzy v jinych mestech.
Žila jsem v domnění, že dáma by si nikdy neměla dát kabelku na zem.

Kan to je tady taková pověra, ale nejde to vždy dodržet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů