Kan nema se davat na zem, protoze povera rika, ze ti z ni utecou penize
Přiznání
Lamicka continuity Já nemyslela pověru, ale etiketu, myslela jsem, že kabelka na stůl a na zem nepatří. On to asi bude rozdíl mezi protokolem a etiketou.
Kan no etiketa prý říká, že na sousední židli nebo na židli za sebe. To druhé je boží nápad, znamená to totiž, že se neopres.
Takže já si ji třeba na konferencích dávám normálně na zem. Obsadit další židli mi přijde nevhodné a sedět celý den na kraji zidle jak připravena na úprk, se mi taky nechce.
continuity kdyz se neopres je jeste dobry, nuti to damu sedet rovne:-) ale kdyz je v tom operadle takovy otvor, ze kabelka slitne na zem, nenadelas nic:-P
Friga dekuji, je super vedet, ze se nekdo rozhodl pozdeji a porad ho to bavi :) na inbazi kouknu, uz mam rozepsany dotaz i Meta o.p.s.
Janulik03 Ty jsi prostě ikona! ![]()
![]()
Pořád na mě někde vyskakuje tahle reklama. Mám z těch rukavic husí kůži, to je tak příserné!

Pinot Noir to je reklama na ty rukavice?
Candance řekla bych, že jo. Bojím se na to kliknout, že se mi to pak bude zjevovat i ve snech. ![]()
Pinot Noir celá ta fotka je příšerná
Pinot Noir tak jsem to rozklikla ![]()
Je to reklama na rukavice a mají i v jiných barvách, cena 43 euro, nekup to

Pinot Noir to je styl - byla jsem po lokty v krvi a šlo to špatně umýt.. Je to nehezký celý.
Raduza krása střídá nádheru ![]()

Raduza a já furt co mi to připomíná, tak už vím - babičku, jak vždycky míchala rukou krev na zabijačce ![]()
Na to přesně jsem si vzpomněla - jak jsem míchala na zabíjačkách krev!
To jsou rukavice jak do těch psychedelických televizních pohádek z osmdesátek.
Ty fotky jsou hrozné. Ale viděla jsem tento typ rukavic v černé k velké večerní a bylo to moc hezké. A i ponožky tohoto typu v lodickach se mi moc libi. Akorát to je kus, který si umí obléci fakt málokdo.
Pinot Noir bože, takto vyzeram ked rano porcujem mäso, a zadarmo. Fuj
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů