Pinot Noir Horsie ako tie rukavice su podla mna aj tak tie umele nechty v nich.
Přiznání
Pinot Noir tak jsem to rozklikla
Je to reklama na rukavice a mají i v jiných barvách, cena 43 euro, nekup to
tohle mi připomnělo rukavice, co veterináři nosí do kravína...
Tabea tak to je uplne nejlepsi asociace ![]()
Tabea no, výbavu pro telení krav zmiňují komentáře na FB nejčastěji. ![]()
notna v černé to může vypadat velmi dobře, i když moc nechápu jak to na rukou drží. Naprosto přesně si představuju, jak půlku večera popotahuju rukavice nahoru a po stopadesátém popotáhnutí letí do koše. ![]()
Raduza Přesně
To snad musí být na vnitřní straně paže přilepené páskou. A skleničky v ruce tak musí klouzat.
Ježíš, mně ty rukavice nějak nevaděj:D. Co se to se mnou děje:D
Je tu přiznání. Miluju českou hymnu. Teď hrála na ČRo 2 a...Jako to je něco tak dokonalého.![]()
Luna Že jo! Mně je vždycky líto ostatních národů, když slyším jejich hymnu....![]()
Luna Že jo! Mně je vždycky líto ostatních národů, když slyším jejich hymnu....
Přesně. ![]()
Garfie Mne jich asi neni lito. Jen zbytecne plytvaji energii na to, aby pusobili jako valecnici/drsne/bojovnici.
999 Ty jsi moc velká intelektuálka, já v hymně jedu na první signální!
Garfie tak zas oni tu nasi muzou povazovat za utahanou a neduraznou. Takovy spravny drsnejsi akcent dodavala ta slovenska, ja jeste ted po letech kolikrat kdyz dohraje nase, cekam ze se zacne blyskat nad Tatrou.
Kokoska Já když hraje hymna, tak zpívám (čímž se hlásím mezi její obdivovatelky :o), když hymna dohraje, tak nad Tatrou se blýská přidávám automaticky :o)
DruI mne ani neprislo divny, kdyz to knizeti na pohrbu hrali oboji. Az pak kdyz rekli, ze to bylo na jeho prani, tak mi to doslo (bylo to v nejake reportazi v TV).
Kokoska Mně se ty Tatry taky spustí úplně automaticky, právě se mi tam i hudebně tak nějak hodí, přesně jak píšeš, dodá tomu ten správný ráz. Bez ní je ta naše neúplná.
999 Ty jsi moc velká intelektuálka, já v hymně jedu na první signální!
![]()
No žejo. Mě ta hymna vystihuje maximálně.
Já su taky líná, zpomalená a ufňukaná. Ale mám vajb!![]()
Luna
Šiš, to mě nikdy nenapadlo, že mě hymna vystihuje, ale jo!!!
Garfie tak zas oni tu nasi muzou povazovat za utahanou a neduraznou. Takovy spravny drsnejsi akcent dodavala ta slovenska, ja jeste ted po letech kolikrat kdyz dohraje nase, cekam ze se zacne blyskat nad Tatrou.
i já ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů