barbucha Tak já jsem ve formativním věku (a pod vlivem iniciačních dávek alkoholu) poslouchala cimbálovku převážně na folkových festivalech (Hradišťan ap.) v takové méně učesané formě, takže se mi s dechovkou úplně nespojuje ![]()
Přiznání
barbucha Tak já jsem ve formativním věku (a pod vlivem iniciačních dávek alkoholu) poslouchala cimbálovku převážně na folkových festivalech (Hradišťan ap.) v takové méně učesané formě, takže se mi s dechovkou úplně nespojuje
Mně jo, já jsem obojí zaslechla vždycky jen na prázdninách u babičky na Hané, někdy tu cimbálovku... a jak měli imrvére puštěnej dráťák, tak občas se z něj linula i dechovka, babička ale nebyla fanoušek, většinou to vypínala, poslouchala tam spíš hry nebo koncerty. Doma se nic takovýho nepěstovalo, rádio jsme snad ani neměli... otec pouštěl Beatles apod. nebo klasiku, kterou jsme tehdy srdečně nenáviděli ![]()
Při pohledu na Kouklovou mě naskočila Hwi ![]()

Přiznám se, že mě pěkně štvou kolegové, z kterých člověk klidně dva-tri týdny nevypáčí kloudnou odpověď a těsně před vanocemi se rozhodli uklidit si stůl, takže posílají emaily na všechny strany, které vyžadují reakci.
Nejlíp, když je to zamitnuti požadavků, které už jsem považovala za vyřešené, s tím, že potřebuji další vysvětlení. ![]()
Nebo email začíná větou: od zítra nebudu, ale ještě než odejdu, chtěl bych vykopnout tuto věc. Já bych ho chtěla taky vykopnout. Z okna nejlíp.
.
continuity na tyto emaily reaguji "ok, poresime az se vratis". Chapu, ze nekdy to nejde, byt tebou beru sickday, nemocenskou a dlabu na ne. At je ti brzo lip![]()
continuity na to si musím dávat vždycky pozor, abych nedělala. Taky to nesnáším. Ale zhusta se mi stává, že první den dovolené stejně strávím u compu, neboť kolegové jsou překvapeni, že nejsem a oni by nutně potřebovali .. "jen maličkost, to bude na dvě minuty"
SunEclipse andulka01děkuji
Kdyby to byl normální úklid mailboxu, neřeknu ani popel. Ale já tohle jsou opravdu buď týdny staré věci nebo zcela nové požadavky, kterými nemá cenu se zabyvat, protože cokoliv si k tomu nastuduji, zapomenu, než se ten člověk za 14 dní vrátí a bez něj je to stejně neřešitelné.
Přiznám se, že mě pěkně štvou kolegové, z kterých člověk klidně dva-tri týdny nevypáčí kloudnou odpověď a těsně před vanocemi se rozhodli uklidit si stůl, takže posílají emaily na všechny strany, které vyžadují reakci.
Nejlíp, když je to zamitnuti požadavků, které už jsem považovala za vyřešené, s tím, že potřebuji další vysvětlení.
Nebo email začíná větou: od zítra nebudu, ale ještě než odejdu, chtěl bych vykopnout tuto věc. Já bych ho chtěla taky vykopnout. Z okna nejlíp.
.
Tohle mám teď od pondělka imrvére. S tím,že budou až v novém roce a mezi svátky u nich na pracovišti není nikdo,žádný zástup...byť je to léta nařízené a zrovna tak dlouho nedodržované.
stes ... a pritom na nasem oddeleni prisne dodrzovane. klasika.
continuity jojo, delaji to vsichni SunEclipse bezva odpoved:-)
Tak Betty Chápu, jak to myslíš :D
Hwi pozitivně!
Ide mi na nervy úsmev Emilie Clarke a tvar Kristin Davis ![]()
Aniz by mi cokoliv bylo, po snídani jsem se vrátila do peří a kromě obedove pauzy jsem z něho nevylezla. A nemám v plánu to měnit.
Fascinuje mě zalíbení ve vlastních titulech a jejich používání mimo pracovní účely. (Pokud teda titul má s prací něco společného.)
Tabea Já se vždycky leknu, když mě u doktora vyvolávají "paní doktorko". Do občanky jsem si to ani nenechala napsat, ale pár lékařům jsem další titul v rámci small talku zmínila. Nebyl to dobrý nápad. Viz Přátelé (scéna v nemocnici, návštěva Rachelina otce): "Ale Rossi, tady to opravdu něco znamená!" Cítím se fakticky nepatřičně ![]()
Tabea vidím to stejně... Ani nerozumím tomu, proč u doktora vyvolávat pacienta i titulem. Hlavně nevím, jak na něj přišli.. v občance ho nemám, ani ho nikam nepíšu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů