Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Isca
4897 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 13:49

barbucha Tak já jsem ve formativním věku (a pod vlivem iniciačních dávek alkoholu) poslouchala cimbálovku převážně na folkových festivalech (Hradišťan ap.) v takové méně učesané formě, takže se mi s dechovkou úplně nespojuje

Offline Raduza
příspěvků moje polička 18. prosince 2023 19:49
Reakce na Ginevra:

​Hele, ale někdy i ty dudy jsou perfektní!

​Za mě skvělý.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 21:20
Reakce na dzizisketa:

Luna 

Cimbálovka forever!

​yes!

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 22:10
Reakce na barbucha:

Ginevra 

Pořád strašný, moc strašný!

​Ale prosimtě!

Offline barbucha blogger
36404 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 09:06
Reakce na Isca:

barbucha Tak já jsem ve formativním věku (a pod vlivem iniciačních dávek alkoholu) poslouchala cimbálovku převážně na folkových festivalech (Hradišťan ap.) v takové méně učesané formě, takže se mi s dechovkou úplně nespojuje

​Mně jo, já jsem obojí zaslechla vždycky jen na prázdninách u babičky na Hané, někdy tu cimbálovku... a jak měli imrvére puštěnej dráťák, tak občas se z něj linula i dechovka, babička ale nebyla fanoušek, většinou to vypínala, poslouchala tam spíš hry nebo koncerty. Doma se nic takovýho nepěstovalo, rádio jsme snad ani neměli... otec pouštěl Beatles apod. nebo klasiku, kterou jsme tehdy srdečně nenáviděli

Online Tak Betty
6278 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 23:00

Při pohledu na Kouklovou mě naskočila Hwi

Offline continuity
44117 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 23:55

Přiznám se, že mě pěkně štvou kolegové, z kterých člověk klidně dva-tri týdny nevypáčí kloudnou odpověď a těsně před vanocemi se rozhodli uklidit si stůl, takže posílají emaily na všechny strany, které vyžadují reakci. 

Nejlíp, když je to zamitnuti požadavků, které už jsem považovala za vyřešené, s tím, že potřebuji další vysvětlení.

Nebo email začíná větou: od zítra nebudu, ale ještě než odejdu, chtěl bych vykopnout tuto věc. Já bych ho chtěla taky vykopnout. Z okna nejlíp. 

.

Offline SunEclipse
3527 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 08:03

continuity na tyto emaily reaguji "ok, poresime az se vratis". Chapu, ze nekdy to nejde, byt tebou beru sickday, nemocenskou a dlabu na ne. At je ti brzo lip

Offline andulka01
12917 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 08:15

continuity na to si musím dávat vždycky pozor, abych nedělala. Taky to nesnáším. Ale zhusta se mi stává, že první den dovolené stejně strávím u compu, neboť kolegové jsou překvapeni, že nejsem a oni by nutně potřebovali .. "jen maličkost, to bude na dvě minuty"

Offline continuity
44117 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 08:23

SunEclipse andulka01děkuji 

Kdyby to byl normální úklid mailboxu, neřeknu ani popel. Ale já tohle jsou opravdu buď týdny staré věci nebo zcela nové požadavky, kterými nemá cenu se zabyvat, protože cokoliv si k tomu nastuduji, zapomenu, než se ten člověk za 14 dní vrátí a bez něj je to stejně neřešitelné. 

Offline stes
9532 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 08:25
Reakce na continuity:

Přiznám se, že mě pěkně štvou kolegové, z kterých člověk klidně dva-tri týdny nevypáčí kloudnou odpověď a těsně před vanocemi se rozhodli uklidit si stůl, takže posílají emaily na všechny strany, které vyžadují reakci. 

Nejlíp, když je to zamitnuti požadavků, které už jsem považovala za vyřešené, s tím, že potřebuji další vysvětlení.

Nebo email začíná větou: od zítra nebudu, ale ještě než odejdu, chtěl bych vykopnout tuto věc. Já bych ho chtěla taky vykopnout. Z okna nejlíp. 

.

​Tohle mám teď od pondělka imrvére. S tím,že  budou až v novém roce a mezi svátky u nich na pracovišti není nikdo,žádný zástup...byť je to léta nařízené a zrovna tak dlouho nedodržované.

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 08:51

stes ... a pritom na nasem oddeleni prisne dodrzovane. klasika.

continuity jojo, delaji to vsichni SunEclipse bezva odpoved:-)

Offline Hwi
757 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:46

Tak Betty Chápu, jak to myslíš :D

Offline stes
9532 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 10:44

stes ... a pritom na nasem oddeleni prisne dodrzovane. klasika.

​tak

Online Tak Betty
6278 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 13:58

Hwi pozitivně! 

Offline letfenixa
11006 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 12:44

Ide mi na nervy úsmev Emilie Clarke a tvar Kristin Davis

Offline stes
9532 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 15:19

Aniz by mi cokoliv bylo, po snídani jsem se vrátila do peří a kromě obedove pauzy jsem z něho nevylezla. A nemám v plánu to měnit. 

Offline Tabea
8444 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 16:53

Fascinuje mě zalíbení ve vlastních titulech a jejich používání mimo pracovní účely. (Pokud teda titul má s prací něco společného.)

Online Jitka77
1978 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 17:19

Tabea Já se vždycky leknu, když mě u doktora vyvolávají "paní doktorko". Do občanky jsem si to ani nenechala napsat, ale pár lékařům jsem další titul v rámci small talku zmínila. Nebyl to dobrý nápad. Viz Přátelé (scéna v nemocnici, návštěva Rachelina otce): "Ale Rossi, tady to opravdu něco znamená!" Cítím se fakticky nepatřičně

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. prosince 2023 17:25

Tabea vidím to stejně... Ani nerozumím tomu, proč u doktora vyvolávat pacienta i titulem. Hlavně nevím, jak na něj přišli.. v občance ho nemám, ani ho nikam nepíšu.