Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Tabea
8444 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:30
Reakce na Karja:

Tabea Teď o tom přemýšlím, hele my toho tady víme sakra hodně...zrovna včera říkal muž, že se mu líbí nějaká paní, co pracuje ve školce. Já se s ní bavila osobně v životě třikrát, ale hned jsem mu mohla říct vtipnou historku z jejího dětství, kterou vyprávěla mojí segře a popsat její vztahový čtyřuhelník asi tak před patnácti lety!!!

​

Offline Karja
45142 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:32

Pinot NoirVěř tomu, že oni tě ale znaj:D

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:33

Karja no to jsem teď právě pochopila

Offline continuity
44117 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:33

Karjamě je to třeba dost ukradené, kdo mě zná a co si o mě mysli.

Offline Karja
45142 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:34

Pinot Noir Tu vyfiknutou paničku! Ale to jste tam asi všechny viď;-)

Offline Karja
45142 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:37

continuity No mně právě asi taky, proto jak píšu me překvapilo, když se mě tady v ulici třeba zeptala holka, jestli mám vysokou školu (no to není o mně úplně dobrá vizitka:D:D). Proste jsem myslela, že se o mně ví i věci, který třeba nevím já, natož takovýhle základní a to byl jen příklad;-)

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:38

Mě v paneláku občas chybí zahrada, takové to, kdy člověk vyleze ven s čajem a knížkou jen tak na chvíli a děti si hrají někde vedle. Nevadí mi ani lehké zemědělské práce, jsem zocelena rodinnými plantážemi

Jinak jsem spíš městský typ, u nás na maloměstě trpím, ale naštěstí nám tu otevřeli dobrou cukrárnu s dětským koutkem, jde jsem strávila mateřskou a dodnes je mým druhým domovem

A za druhé naštěstí je to blízko do Pardubic, což je jednak trochu větší město a druhak je odtamtud výborné vlakové spojení do Prahy, takže kultura i nákupy vlastně za rohem. 

Ale nejvíc stejně závidím kamarádce, která momentálně pracuje v Římě a má byt v podstatě v centru. I s terasou

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 23:55
Reakce na Karja:

Pinot Noir Tu vyfiknutou paničku! Ale to jste tam asi všechny viď;-)

​Ne ne, mě sousedi (a my jich vlastně máme stovky, protože tady je několik nás domkářů obklopených sídlištěm bytovek, a všichni z těch pater koukají dolů na nás) určitě mají za blázna, který několikrát za den vybíhá z domu, aby fotil na zahradě kytky, nebo flašku vína, nebo sám sebe s vínem.

Offline continuity
44117 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 00:00
Reakce na Ignis:

Nevadí mi ani lehké zemědělské práce, jsem zocelena rodinnými plantážemi

No to je fakt, muž pořád vykládal o velké zahradě u tchýně. On je to dvoupozemek na místní poměry rozlehlý, jenže to měla babička jenom přední dvůr, na který navazoval sad, zeleninová zahrada a kus pole. Jenom maliniste melo 10 m2. 

Teď jsem navíc zjistila, že matka sice dům prodala, se ale podědila ještě kus lesa a napůl se sestřenici vlastní asi 20 arů něčeho,co popsala slovy, že by tam šla udelat malá zahrádka. Je to fakt relativní, ale pokud nemusím okopavat brambory, tak všechno ostatní je brnkacka. 

Offline Potrefenáhusa
39241 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 07:49

Pinot Noir podle mě u Karjů je to hlavně tím, ze tam má ty kořeny a sociální sit, rodiče, sestry, spolužáky ze zakladky já si tady ty drby proste nemám s kým vyprávět, ani koho drbat 

Offline Janulik03
20508 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 07:57

Zaujimava debata. 

Myslim ze tie klebety su skor v konkretnych ľuďoch ako v celkovej oblasti. Mala som dojem, ze ked o nikom nič si az tak nepamätám, majú to tak aj ostatní. Ale opak je pravda. Kolegyne sa vzdy smeju, že niektoré veci su pre mňa vzdy novinkou a pritom o tom vie cele mesto

Co sa týka života so záhradou, tak vlastne som asi mestský človek. Vyrastla som na dedine s velkou záhradou, kde bolo orvorade pestovanie zeleniny. Takže drina .

Ked sme sa sem vrátili, nech ela som z toho nic robiť. Otec sa staral o tu jedlú časť a postupne zitil, ze moc toho nie je treba.

Ja som zitila, ze ma baví tvoriť v zahrade okrasné časti ,zo začiatku mal k romu také tie poznámky, ale ked to bolo viac už vyrastene, všimla som si že sa tym chváli pred susedni. Že aké to je pekné

Ked zostal muž doma, prevzal viacmenej zahradu po otcovi a teraz uz len niečo pestujeme, skor pre zabavu, ako na zasytenie rodiny.

Ale aj tak si myslím, ze by mi stacil aj mestsky byt s veľkou terasou.

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:09

Potrefenáhusa no, to ja si na te dedine (neco pres 5tis obyvatel teda) s detma nejake kamosky casem nasla, ale prave me vyvadelo z miry, jak mi hlasily ze "sousedka se na tebe ptala" atp, ja ani neregistrovala ze ma sousedku a postupne jsem takhle zjistila, ze cela ta dira vi o kazdem nasem kroku a aktivne se o to zajima (a ne fakt nejsme/nebyli zadny exoti:-)) nemit ty kamosky tak to vubec nevim a asi bych byla spokojenejsi:-P

Offline Potrefenáhusa
39241 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:13

viktorka_od splavu naše dedina má 3 tisice :-) tak já tu taky nějaký lidi znám, ale prave ta jedna znama, co tu vyrostla, má neuveritelnej přehled i včetně přilehlých vesnic  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:24

Potrefenáhusa podle mě to dělá hodně tam vyrůstat a chodit do školy, minimálně už má takový ten základ jako kdo je čí bratr nebo sestřenice 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:25

Janulik03 Taky myslím, že ty drby jsou o lidech, né o vesnici, či městu. Já vždycky říkám, že ti pomlouvači mají tak chudý život, že řeší ten můj. :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:27

Potrefenáhusa ale tady je to taky trochu vesnice, s tímhle dítětem chodí tvoje do školky a s tamtím na kroužek, maminka chodí s učitelkou cvičit, půlka tu vyrůstala, takže se znají ze školy, do školky chodí děti bývalých dětí,...

Offline Janulik03
20508 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:51

Kan myslim ze to ani tak nie je nudnym zivotom. Skor zaujem o inych, nie vzdy v negatívnom zmysle. A niekedy ti pozorní vedia upozorniť aj na veci bezpečnosti, všímajú si veci, ktoré my nevsimavi nevidime. Nevidim na tom nic zle, ani podlé. Proste každý máme niečo. 

Offline Potrefenáhusa
39241 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:55

Evaeva no dyt jo, to je prave tou sociální siti, kterou člověk vytvoří, ale někdo (já) k tomu proste potřebuje roky, nebo pak ty děti v institucích 

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 08:59

Janulik03 ja treba vim, ze to neni nic zleho, a je mi to vlastne uplne jedno, jen se s temi drbnami nechci stykat. a to ve meste muzu, je tu tolik lidi, ze nejsem nucena se vidat s kym nechci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2024 09:02

Potrefenáhusa já bych taky potřebovala roky