Potrefenáhusa Moje kamarádka je s bráchou o 9 měsíců, jsou v jednom roce. Brácha se narodil jako sedmiměsíční.
Přiznání
Potrefenáhusa pro mě s mými dětmi je ideál rok a tři čtvrtě. U druhého jsem litovala celé jeho miminí období, že se nepovedl na první nebo druhý pokus. No a teď škoda mluvit, jak já už si mohla žít![]()
dorota podle mě je to super pro děti, takové rodiny se mi hrozně líbí, ale pro rodiče to musí být hrozně náročné i s průměrně náročnými dětmi.
Evaeva ja jsem holt ten slabej kus
Potrefenáhusa Anema takže vy dvě zvedáte ten průměr
já nejpozději začala menstruovat po prvním porodu a to tři měsíce po něm (při plně kojených dětech)
takže já na nějaké kojení nemohla spoléhat ani teoreticky
Potrefenáhusa nejseš. Já jsem slabý kus, proto mám tu děti, co spí 20h denně ve svojí postýlce.
Potrefenáhusa nejseš. Já jsem slabý kus, proto mám tu děti, co spí 20h denně ve svojí postýlce.
Možná proto ti příroda dala možnost otěhotnět už 3 měsíce po porodu ![]()
Myrtila asi![]()
Kamarádka teď otěhotněla už podruhé přes tělísko. Má dvě skolkove děti. Stalo se jí to už před rokem, kdy to řešila potratem. Teď to vypadá na stejné řešení. Děti nejsou a ani jako mimina nebyla úplně pohodové typy, ale ani zadní šílení satanci. Finance nejsou problém. Ale ji se do třetího nechce. Manžela teď přemlouvá k vasektomii.
Ve Starém Plzenci žije rodina s 11 dětmi. Chtěli to tak
Dnes už je jich spousta dospělých a mají vlastní děti. Jsou známí inscenováním živého Betléma z vlastních zdrojů. Nejmladší člen klanu vždycky hraje Ježíška.
Jsem odtamtud, tu rodinu znám, dnes už jsou děti velké, každoročně dělají živý betlém na Štědrý den, všechny dětičky se toho účastní od mala, je to zajímavá podívaná
Ve Starém Plzenci žije rodina s 11 dětmi. Chtěli to tak
Dnes už je jich spousta dospělých a mají vlastní děti. Jsou známí inscenováním živého Betléma z vlastních zdrojů. Nejmladší člen klanu vždycky hraje Ježíška.
Úžasný! Můj muž by záviděl tu Klapzubovu jedenáctku, spíš než betlém by postavil mužstvo. :D
MP Meri
Ok, bylo to ode mne zbrklé prohlášení, ale fakt jsem se nesetkala s nikým, s takovým problémem. O "spolehlivosti" zdravotně nezávadné metody AK něco o vím
. Jen jsem si pak mohla dovolit jinou, aby další dva kousky byly plánované.
Malvin to si tu statistiku pěkně "vyžrala"
. Zajímalo by mě, co na to gynekolog. Jestli to telisko fakt bylo tam, co mělo...
Tabea mně gynekolog říkal, že u tělíska bez hormonů to selhání není nijak raritní a že mi jej velmi nedoporučuje.
continuity jo, já si ty statistiky nedávno znovu projížděla. To měděný má jedinou výhodu, že je nehormonální, jinak teda dost nevýhod. Moje gyn tvrdila, že ještě žádnou pacientku, co otěhotněla přes hormonální, neměla. Je jí asi 50.
A myslím ze na x psal gyn Pulkert teď nedávno, že to zažil poprvé.
Tak mě právě napadlo, jestli tělo to tělísko spíš nevyloučilo, než ze by ta kamarádka otěhotněla 2x s funkčním tělískem na správném místě.
Zuzuli Ja neberu HAK od 21 let, syn se mi narodil po 11 letech. Planovane. Nevim co ty lidi na kondomech nechapou
. Ted mam telisko, nic jineho nesmim. I kdyz samozrejme muzu, to je na zvazeni kazdeho, ale nejspis bych znova skoncila minimalne s tou trombozou jako tehdy. A jsem spokojena, samozrejme kazda metoda ma urcite limitace. A s tim je potreba pocitat.
continuity Potvrzuju. Moje tvrdi to same
Jos ja myslim, ze chapou dobre. jenze chlapkovi je to nepohodlne a ona pak musi na potrat![]()
Jos viktorka_od splavu Tak co si budeme povídat, ona je to docela nepohodlná metoda pro oba dva z páru no. Ale další děti nebo potrat jsou mnohem nepohodlnější no.
Karja no asi tak. jako ja mela prvni tez neplanovane, v 19:-) ale fakt by me nenapadlo riskovat to znovu, vic "neplanovanych" deti po sobe holt uz o tech rodicich neco vypovida ( ne teda nutne negativniho, ja mam deti rada!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů