viktorka_od splavu kdysi byvala jen 3 tydny, 4 byly od nejakeho vyššího veku
Přiznání
stes viktorka_od splavu to bude asi ono, na horyv zimě jsme kolektivně nejezdili, takže asi ty vánoce, týden v létě a týden tak nějak během roku
Pískovna v Jindřiši? A můžou tam psi? My letos okupovali minipláž u rybníka v Horní Pěně, tři minuty pěšky od chaty, ale koupání parádní, čistá voda, mírné klesání a jemný písek, kromě nás tam chodili akorát lidi z vedlejší chaty. Jinak nikdo.
Ale beru i tipy na jiná místa, akorát ten pes nás limituje. Jednou jsme s ní byli na Osice a myslím, že se dá i na Zvůli, ale tam jsem se stavovala akorát cestou ze služebky, takže bez psa.
Lásenky moje ráno letí na Ruzyň. Prosím držte nám palce. Děkuji.
Marielle málo se to ví, ale Ruzyně je zcela bezpečná lokalita.
Nic nebezpečného nehrozí.
continuity děkuji Ti :). Rozumím a vím to. ... ale ty zmatky a prodlevy a nefungující terminály a pasy s kuframa... a do toho malé děti 2 kusy (nedočkavé na Babi, která to zbaběle vzdala a čeká až doma...)
dzizisketa u té Jindřiši nevím, ale na Jarošovskou i na Antonku berou psy normálne, zatím jsem si nevšimla nijakých konfliktů
Nebylo to na Rusavě? Tam bývá voda jak led.
dzizisketa Nebyla studená voda, ale tak jako vylidněno, a hrozně příjemné prostředí;-)
Tak mě napadají lázně Kostelec, Holešov, Hulín nebo Otrokovice. A Lukoveček, ale to je lokální mini koupaliště s malým bazénem.
continuity jsou doma, vychytali to, ani nevěděli jak. a jinak, v blbých dotazech
Přiznávám se, že se dívám na Slet. Mě fascinuje, že se tam navzájem nepošlapou.
brrr taky se dívám
Evaeva Postřehlas teď informaci, že je tam paní, co poprvé cvičila na sletu před 76 roky? A asi není úplně jediná.
Přiznávám se, že se dívám na Slet. Mě fascinuje, že se tam navzájem nepošlapou.
Však lítaj, ne? ![]()
brrr ano, ta věrná garda je neuvěřitelná! Moc se mi líbily mladší žákyně, bylo vidět, že si to užívají a dávají do toho všechno.
Evaeva Hlavně byly ty holčičky hrozně zmrzlé. Když rozdávaly ty stuhy na začátku, tak se některé vyloženě klepaly.
brrr to věřím, dneska jim počasí moc nepřeje
![]()

tv Ach! Úplně vidím tu kulajdu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů