tv to je krása
Přiznání
tv krásnej košík ![]()
tv No teda! ![]()
Pinot Noir Garfie . Děkuji.
bylo to dnes super, sice jsem se nachodila, ale chodím po svých místech a opravdu tam něco bylo.![]()
Miluju třídenní víkendy. Něco podělám doma či na zahradě, trochu pohybu a stihnu si i odpočinout povalovanim na terase. Takže mám před sebou výzvu - vyjednat si zkrácený úvazek ....
Makara tak pořád se mluví o tom čtyřdenním pracovním týdnu. Já osobně bych to brala.
Priznám sa, že neviem, do ktorého vlákna to patrí. Zajtra majú môjmu otcovi vyoperovat transplantovanu obličku. Je to náročná brušna operácia, v jeho veku a s jeho zdrav.stavom veľmi náročná. Tak naňho, prosím, myslite ![]()
letfenixaMyslím na něj, na tebe i na malýho, ať vám zbytek prázdnin dobře dopadne;-)
letfenixa držím palce, ať jde všechno hladce ![]()
letfenixa budu! ![]()
Palce držím I na nohách a hlavně ať mu to pomůže. ![]()
letfenixa drzim palce!
letfenixa držím palce ![]()
letfenixa držím palce tatínkovi a tobě s L. přeju už taky trochu volna, relaxu a chvil bez stresu ![]()
letfenixa Dobře to dopadne. Všechno!
letfenixaDržím pěsti! Snad už budeš mít brzy všechen stres za sebou a konečně ti začnou prázdniny! ![]()
letfenixa teda máte fakt pech na prázdniny. Verím, že už sa to zlomi a bude to dobré. Držím palce, zaslúžite si radosť ❤️
Ďakujem všetkým za podporu. Už je po úspešnej operácií ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů