letfenixa hura!
Přiznání
letfenixa super!!!
letfenixa super
letfenixa at vsechno dobre pokracuje na vsech frontach, uz jste si vsichni uzili dost ![]()
uklízím kuchyň (ať zítra v 6 nastoupím, tak, jak to mám ráda :) ) a poslouchám Stoltenberga ... jako, má to cenu, ještě uklízet? ...
Nevim jak se to má s pořádkem ve vaší kuchyni, ale klid nad ČR vydrží i v nejčernějším scénáři déle než uklizeno u me kuchyni.
A to tu nemám děti. ![]()
continuity díky za reakci. Tvému úsudku věřím (je to proto, že se v lecčems shodneme). <3 ... hotovo, dobrou :) (a to mám plný dům ;))
Včera jsem na někom ucítila Light blue od DG. Vůně mi i jako novinka před 30ti lety nevyslovne smrdela plus takovou davovku aby svět pohledal. No a priznam se, že včera mi tolik vonela
. Možná to byla nějaká odnož,ale v tom vedru fakt hezká.
stes a ja sa priznam, ze som ju pred dvadsiatimi rokmi nosila :)
Tak já beru všechno zpět,byla jsem si striknout a fakt ne!!
Mrakoplas no a co, kazdej to vnímal jinak, i dneska,resp. včera na někom voněla. Na mně nebo mně prostě každá nakysla vůně voní ještě kyselejš a sladká ještě sladčeji.
...mně smrděla kdysi a smrdí mi děsně dodnes. Nechápu její oblibu. A tuhle ji měl někdo na sobě - držák to je festovní - a regulerně mi bylo nedobře, hodně nedobře...
Dnes mě málem kleplo.![]()

stes
...mně smrděla kdysi a smrdí mi děsně dodnes. Nechápu její oblibu. A tuhle ji měl někdo na sobě - držák to je festovní - a regulerně mi bylo nedobře, hodně nedobře...
No, vždyť jsem taky hned ráno změnila včerejší názor - jak jsem si stříkla. No a držák - neuvěřitelnej, hned v kanclu jsem si mejdlem vydrhla ruce (na druhou jsem zkusila ještě nějakou odnož...), od tý doby asi 3x a pořád je cítit, mám obavy, že budu must vzít solvinu nebo co
Přiznám se, že mě neuvěřitelně vytáčí jak všude narážím na články s tématem jací jsou Češi paštikáři, jak se neumí chovat v hotelu, v letadle a já nevím kde ještě. Jako chápu, okurková sezóna, ale tahle střelba do vlastních řad je děsná. Navíc jsem přesvědčená, že buranské chování je nadnárodní. ![]()
Raduza ti pastikari jsou nesmrtelní a já vůbec ty hejty nechapu. Důvodů vozit si jídlo sebou je milion a i snaha ušetřit je relevantní, to mají radši sedět doma?
Mmch: evergreen, že na machaci je dovolená levnejsi byl už tak 100x vyvrácenej. Ano když si budeš v pronajaté chatě na Lipně sama vařit je to levnější, ale to platí i pro apartmán v Chorvatsku. Pak je to preferencích, někdo chce odpočívat u moře a někdo v horách. Navíc služby v ČR jsou čím dál víc neodpovídající ceně.
continuity no vždyť jo, ať si to každý zařídí po svým. To vypodobnění turisty z Čech jako totálního idiota mě neuvěřitelně sere. A opakuje se to každej rok.
Ted se na X rozjela diskuze nad: cestuj jako Čech a vyšlo najevo, že v zahraničí mají Češi pověst dobrodruhů, co se vydají na vlastní pěst i do dost odlehlých nebo ne úplně bezpečných lokalit, nemluvě už o výletech z hotelu na vlastní pěst.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů