Raduza Střelba do vlastních řad poukazováním na typické české vlastnosti je nejtypičtější česká vlastnost.
Přiznání
Sweet Potato to je bohužel pravda
Cesi hlavne cestuji hodne a vsude. Podle me je to takovy "nas" rys, vlastne vsude clovek potka nas, Nemce a mozna tak jeste nekoho. Ale cestovani na vlstni pest nemusi byt nutne extra nebezpecne.
A taky mi to sebemrskacstvi dost vadi, nejen ve vztahu k cestovani. Proste je u nas vswchno spatne, od dejin po soucasnou situaci nebo pocasi. Takovy Polak bude na svoji zemi hrdy, to nam hrozne chybi.
stes Mně Light blue voní moc příjemně, jsem teda asi ignorant. Z čeho se mi ale vždycky navalovalo, je zelený jablko od DKNY. A taky mi děsně smrdí lavibelka
Řvousenka proč bys byla ignorant
....se zeleným jablkem souhlasím a s LVB taky. Ježiš já jsem nějaká vůněplachá, točím asi 5 vůní a pak mám asi x těch, co přestali vyrábět. Např. takovej Knot nebo Femme de MB, Hot Cotoure od Givenchy (ta úplně první verze)... slzy jsem skoro zamáčkla
ŘvousenkaA já kdysi měla i LB, i několik odrůd jablek (nějaké limitky z dubajského letiště)
Ja po LB touzim od puberty. Ja nevim, proc si ji nekoupim. Jednou jsem ji nadiktovala manzelovi a on mi koupil limitku, co mi smrdela. Nastesti se mi vylila do batohu.
Jos cestování solo nebezpečné být nemusí, ale měla jsem na mysli situace, kdy to nebezpečné je. Znám osobně člověka, co byl loni Etiopii včetně Tigraje. Tam je regulérní občanská válka, není žádný novinář nebo něco podobného, trochu střelec, ale táta od rodiny s normálním zcela běžným zaměstnáním.
Osefovali si to, nejeli tam úplně na slepo, sehnali si místní průvodce a tak.
Muž byl kdysi v Pákistánu, všechno si zařizovali odsud sami, jediné, co je, že tam musíš řešit výstupový permit vždy přes agenturu a zaměstnat nějaké nosiče, ale třeba kauci na záchranu taky byly vyřizovali sami u nějakých vojáků,jen já doporučení. Islámábád si řešili zcela ve vlastní režii, to byla už civilizace.
Na Twitteru je Češka žijící v Americe, které má prochozene tamní hory, běžně potkáva diva zvirata, chodí do odlehlých končin s výskytem medvědů.
Tak tohle pokládám za to "nebezpečné" cestování, teda zmiňovala jsem ne zcela bezpečné lokality. Každopádně od řízků na parkovišti to má dost daleko.
Candance tak šup a napis,že už jí máš ![]()
stes U nás byla LB taková putovní vůně. Dostala ji máti, ale nesedly si. Tak ji předala mně, ale my si nesedly už vůbec. Ale jako osvěžovac na WC plnila svojí funkci dobře ![]()
Jo a já teda kromě Hot Couture mačkám slzu za Sicily.
Lama_z_Lana
...jo, Sicily taky. A BVL Notte pour Woman nebo tak podobně...No škoda,ale nechci tu zaplevetit vlákno. A jen dotaz...HC jsem používala před víc než 20ti lety, to jsi ji musela mít tak na základce,ne...ikdyz později byly nějaké inovace
stes jo, to by odpovídalo! Prvák-druhák gympl, takže někdy kolem 2004-2005. Sestřenice tehdy brigádničila v parfumerii, dostala jsem od ní takovou pidi miniaturku.
continuity To co popisujes neni uplne bezne, ale vzacne taky ne. Lidi co na vlastni pest byli v Iranu (ten je ale obecne asi ok) nebo Indii apod znam dost. Medveda s medvidetem jsme v pustine v Rusku potkali taky a utekli pred nim na strom
. A jednou jsem omylem presla hranici z Gruzie do Ruska, ale jenom kousek
.
Za nebezpecne bych ted povazovala treba nektere casti Pakistanu, zeme ve valecnem stavu nebo Venezuelu. Cesi akorat dost riskuji v precenovani sil. Spatne vybaveni, spatne nacasovani apod. My jsme treba v tom Rusku, na Ukrajine nebo na Kavkaze hodne stopovali, spali z mistnich a citila jsem se tam bezpecneji nez v Bruselu pri pruchodu jistou ctvrti.
Jos no a tohle právě dělají jen některé národy a Češi jsou mezi nima a není to úplně výjimečné. Mě to teda přijde fakt super, abychom si rozuměli.
To přeceňování sil zrovna cechy je takova Urban legend. Slováky taky sundávají z tatranských konciarov a mnohem hůř jsou na tom na počet návštěvníků Poláci.
Dneska jsem strávila skoro půl hodiny na parkovišti u Decathlonu, protože borec vedle mě měl otevřená obě zadní okýnka, na zadním sedladle hromadu nákupů, tablet....jaksi jsem nedokázala odjet a nechat tam to auto k dispozici. Měl jediný štěstí, že už nebylo tak strašné vedro! ![]()
Garfie a byl rád?
bublifuk
No jasně!! On stál skoro na kraji, dost viditelně z obou stran, okýnka stažený až dolů, tam šlo jen nenápadně sáhnout, nikdo by si ani nevšiml. Vybírat bylo z čeho, ještě mi říkal, že má dnes nákupní den...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů