Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. července 2024 20:53

Garfie tak to je dobrej dobrej skutek ještě, že nešel do kina a na večeři

Offline Garfie
28755 příspěvků moje polička 11. července 2024 21:59

bublifuk Šiš, to mě vůbec nenapadlo! Já teda uvažovala, že někoho požádám, ať ho nechají v obchodě vyvolat, ale nikdo vhodný sympatický nešel kolem...

Offline Sweet Potato
40888 příspěvků moje polička 11. července 2024 22:12
Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 11. července 2024 22:34

Garfie Ty jo seš dobrá! 

Offline SunEclipse
3527 příspěvků moje polička 11. července 2024 22:55

Garfie mohlas 156 volat - tohle je přesně případ pro městskou policii

Offline Garfie
28755 příspěvků moje polička 12. července 2024 06:35

Karja Hele, já myslím, že něco by udělal každej. Já mám teď dost snížený bezpečnostní práh (naposledy jsem šokovala kamarádky, když jsem v bistru bez obsluhy nechala všechno na stole, včetně telefonu, a šla si objednat za roh....) a tohle mě trklo hned. 

SunEclipse Ti by ho chudáka akorát zdrbali! A stejně bych tam musela čekat, než přijedou... přiznám se, že to mě teda nanapadlo vůbec, ale ukládám si tu myšlenku na příště! 

Offline Gatita
8771 příspěvků moje polička 12. července 2024 07:05

Raduza me tohle sebemrskani taky stve! Ja na to narazim i v realu, typu tam se mi nechce, je to tam samej Cech, plus vycet negativnich vlastnosti. Ted jsem byla v miste, kde bylo Cechu vic nez u nas, a nezaznamenala jsem zadne nevhodne chovani. Je fakt, ze tu cestinu clovek jakoby vic vnima, ale neni to tim, ze by ti lide byli urvani. 

Online continuity
44135 příspěvků moje polička 12. července 2024 07:34

Gatita haha to mám výborní historku teď z Rhodosu, hrál se zápas Švýcarsko Anglie a muž hodně fandil Švýcarům. V každé druhé hospodě byla vystrčena televize. Courali jsme po městě, on vždy na to juknul a hlasitě to komentoval. No a co čert nechtělu večeře u vedlejšího stolu seděla Anglická rodina. Na penalty koukali pánové spolu.

Takže někdy by ti Češi byli i lepší. 

Online Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 12. července 2024 07:48

Ja krom toho hazeni spiny na Cechy od Cechu nemam v soucasnosti rada, jak vas nekteri lidi povazuji za zcela nesvepravne, pitome, vymyte propagandou, naivni... doplnete dle libosti... kdyz reknete, ze v Cechach zijete radi a mate se dobre. Expert je na to treba muj fyzioterapeut. On ma zlate ruce, fakt mi pomohl a v tomhle bych ho nemenila, ale poslouchat ho

Ale tak ja v televizi zapinam akorat ct24, posloucham cesky rozhlas, ziju v Praze... ja jsem jasna

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 12. července 2024 08:16

Garfie Já nevím, mně by to asi nenapadlo, záleželo by, jak moc velkej nákup by tam měl. Já si právě taky moc věci nehlídám, tak se obávám, že by mě to buď nenapadlo nebo bych si řekla hele další lehkovážnej:-D

Online continuity
44135 příspěvků moje polička 12. července 2024 09:27

Zuzuli

Ty si ještě mladá, já se zas dozvím, že jsem boomer, brzda pokroku a chci zachovat status Quo, aby se nikdo jiný neměl dobře.

Offline olte
774 příspěvků moje polička 12. července 2024 12:40

Přiznávám, že mě fakt vytáčí lidi, kteří mají zapnutou klimatizaci a k tomu okno dokořán.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. července 2024 13:09

olte já mám puštěnou klimu a k tomu otevřenou jednu ventilačku. Zjistila jsem, že  tak dosáhnu nějaký pro mě příjemný teploty, abych podala pracovní výkon a byla schopná přemejšlet. 

A už chci podzim.

Offline Garfie
28755 příspěvků moje polička 12. července 2024 13:21

Zuzuli To jsou asi lidi, co moc necestují, mně přijde, že v porovnání se světem se u nás žije extrémně dobře! 

Karja Kdyby to okýnko bylo třeba jen pootevřený, tak by mě to asi netrklo, ale bylo fakt až na doraz a obě dvě. Uvnitř značkový brýle v krabičce, volně pohozený tablet, nějaké sportovní věci....bylo to Volvo, tak ten nákup vzadu tomu docela odpovídal. A široko daleko nikdo...

Offline Kokoska
35430 příspěvků moje polička 12. července 2024 13:25

Raduza ja nechci podzim, ja chci normalni teploty na preziti. Dneska sice neni petatricet, ale dusno, taky nic moc.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. července 2024 13:44

Kokoska jo, ideálně tak kolem 25 stupnů, polojasno, trochu může foukat vítr. Bouřka přichází zásadně večer.

To by se mi líbilo.

Tak nic no.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2024 14:34

Raduza já myslím, že po tom týdnu by zase bodl jeden propršený den

Online continuity
44135 příspěvků moje polička 12. července 2024 15:05

Evaeva u nás v týdnu docela pršelo, určitě ve středu, dnes ráno taky. 

Já si nestěžuju, děti jsou u Neusiedl see a tam je 30+ celý týden.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2024 15:16

continuity ale u see se to líp snáší Na Vysočině taky pršelo, ale já bych spíš potřebovala nějaké kratší ochlazení na vyvětrání bytu a nabrání sil na další horko.

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 12. července 2024 15:43

Teď jsem byla dva dny na houbách a jakmile jsem vlezla do lesa, okamžitě jsem byla zplavena, vlasy, jako bych zrovna vylezla ze sprchy. To dusno je šílené.