Jitka77 tu barevnou mlhu jsme meli ve dvou mistnostech, kdyz soused nabarvil strechu na tyrkysovou barvu. Nastesti uz tam nebydlime...to se vratis po tydnu u more a najdes toto
po týdnu se vrátíš od moře a moře za oknem. ![]()
Jitka77 tu barevnou mlhu jsme meli ve dvou mistnostech, kdyz soused nabarvil strechu na tyrkysovou barvu. Nastesti uz tam nebydlime...to se vratis po tydnu u more a najdes toto
po týdnu se vrátíš od moře a moře za oknem. ![]()
Aranel
Nasla jsem to :)
tvl au, fakt nechapu, ze si ty lidi nakonec řeknou super, to se nám to povedlo
Lamicka Fuj, to je slušně zprzněné
Potrefenáhusa Tak tohle je bolest, fakt. :-( I ty frufry a všechno....
Po 600 km chci si tady odfrknout (všichni unavení a ko) a nabrat sílu! ... a tady ![]()
Lamicka
co mu to provedli, nejen ta barva, ale ztráta členěné fasády.. to zateplování je zlo.
Marielle co? bouřka?
Potrefenáhusa ale to je fakt hnusný
Zuzuli V PZ se to sakra řeší. Pokud bychom nechali starou, hnusnou, otřískanou fasádu, cajk. Ale když jsme dělali novou... Řešil se materiál nátěru, škrábaly se sondy až k původní a natíralo se asi pět vzorků, z nichž si dotyčný odborník přišel vybrat. Že už nám zbytečně běží časově velmi omezený zábor chodníku a pronájem lešení a že tohle mohlo být provedeno předem? Měli dost času...
A ne, neopravovala jsem Karlštejn...
A přitom někde je to ok (Benátky, Burano)

Tak jsem prave zjistila, ze se da po Praze cestovat vlakem. Ziju tu od narozeni, a kdyby mi to neporadila kolegyne, asi bych se tu jednu zastavku harcovala hodinu tramvajema![]()
![]()
Gatita bingo![]()
Sweet Potato v Praze se to řeší a pak na Máji vznikne lunapark a všichni jsou v pohodě. ![]()
continuity to hřiště už zavřeli, ne? Nemělo povolení. Co se týče interiérů, tak prý byly zničeny při rekonstrukci v 90. letech, tak prý není co chránit.
Lamicka No tam hlavně to obětování všech těch štuků!! Panebože, do čehos to duši vložil...
Byla jsem na Zapisniku alkoholicky a nemela jsem chut na prosecco, ale na chipsy, co tam porad ji. Takze dobry.![]()
Makara jj něco na ten způsob ;)
Po sto letech jsem si pustila film a po dvou třetinách jsem to musela vypnout, protože se bojím, jak to bude pokračovat... (Mother's instinct) ![]()
andulka01 ale tak hnusnou zelenou tam nevidim!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.