Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Aranel
6667 příspěvků moje polička 21. července 2024 20:01
Reakce na Karja:

Mini Jo, tak to je moc hezký:-D To se nám nestane snad ani tady. My jsme s mužem takoví nevšímaví asi, vůči druhým i vůči sobě a třeba jsme si nevšimli že sousedi si dělají nový trávník i před pozemkem, jakoby na chodníku, viděla jsem, že tam něco kutí, ale až za čas mi došlo, že tam mají fakt travičku jako na fotbalovém hřišti a my vedle nekecám plevel, nějakej pýr o výši 50 cm, uplně bylo vidět ten předěl, tu dělící čáru...no tak to z nás taky museli mít radost a neřekli nic:-D. Tak jsme to aspon posekali, at to tolik nerazí:-D

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 21. července 2024 20:04

Offline Myrtila
5382 příspěvků moje polička 21. července 2024 20:30

Aranel No, my jsme si taky nechali namíchat tři odstíny (bílé mázli to na zeď a pak jsme to prorovnávali vůči papíru z tiskárny, abychom vůbec určili, jak je to oproti úplně čistě bílé tónované), ale asi každý to tak moc neřeší a něco prostě vybere. 

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 21. července 2024 20:35

Myrtila No jako teď jsem viděla, jak to dvoje známí netrefili a místo špinave bílé mají takovou modrouckou a vůbec jim to neladí.doufam, že se nám to nestane. O mazání na zeď si nedělám iluze, že by u nás probehlo. Bude to dělat muž se sousedem, oba dva inženýři:D Takže musím být prostě obezřetná v tom obchodě no

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 21. července 2024 20:36

Aranel Jo do kelímku, teď dočítám tak jo, já něco vyskemram do kelímku. Míchat nám to budou normálně v obchode, takže to by snad mohli dát vzorek předem

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 21. července 2024 20:53
Reakce na Karja:

Mini Jo my jsme to v Praze měli uplně běžně, i do ulice i do vnitrobloku, záclony jsme neměli. Muž se dokonce s dvěma lidmi odnaproti i na ulici zdravil a povídal, že se znají z okna..... Ale na tý vesnici, víme toho o sobě hodně už tak a musíme spolu vydržet ještě dlouho, a okna bez záclon by tomu nepomohly:-D. Já teda nemám (provizorně, ale už rok) do kuchyně nic, ale to je jen okno na linku, ale kolikrát když se vidím, jak jsem tragická večer, ten domácí ohoz, učes, ale většinou si řeknu že co, že z toho musej mít ty druhý akorát tak radost:-D

​přiznávám, ze se ani tak nebojim, co by u nás okny viděli, ale co od nás otevřenými okny slysej

Offline Myrtila
5382 příspěvků moje polička 21. července 2024 22:17

Karja No, právě ten namodralý odstín nám tam taky vylezl až na té zdi, na vzorku naštěstí. Další byl do šeda a ten třetí tak nějak normální, ten jsme si vybrali. Ty papírky strašně zkreslují. 
Potrefenáhusa Toho se bojím taky já hučím po dítěti, to, když cokoli potřebuje, volá nahlas "pomóc", ať potřebuje vydolovat lego z pod gauče, nebo se mu fakt něco přihodilo, zvenku to je asi dost výživný. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:13

Karja Potrefenáhusa

Kdyz jsem jednou slysela brutalne rvat sousedku na pubertalniho syna kvuli huleni marihuany, tak jsem mela neskodilibou a uprimnou radost, ze jsou normalni a ona je taky clovek. Protoze ona pusobi hrozne dokonale, uhlazene, upravene, cela ta rodina. Opravdu jsem ji v ten moment zacala mit rada. Takze treba domaci odev v kuchyni muze byt jen ku prospechu!

Offline Liesel
1678 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:16

Myrtila Taky jsme vybírali mezi odstíny bílé a hrubostí/jemností, nakonec to dopadlo dobře, na první pohled bílá, jen tak nazáří do dálky. Když pominu oranžovou a jiné barevné úlety (zelená, červená, fialová fasáda), tak se mi nelíbí tmavě šedé domy, když už šedou, tak nejtmavší jako se dřív dělaly běžné fasády bez přidaných barev.

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:19

Lamicka

Myrtila tak mě zrovna včera napadlo, jestli naše otevreny okna a spolecnej dratenej plot na zahradě nejsou důvod, proč sousedi ještě nemaj děti

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:21

Potrefenáhusa to rikala sestrenice - nase deti jsou nejlepsi antikoncepce.

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:25

Lamicka naše jsou skvělý, ale fakt teda skoro porad strašně řvou, teď se do toho zas obulo malý dítě, poslouchat to zvenku musí bejt strasny (i zevnitř, ale tam ho chrani materska láska )

Offline Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:28

Vždycky, když se tu plive na zelený fasády, připadám si jak úplnej zločinec. 

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:34

Pinot Noir Tak zelená barva uklidnuje!

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:35

Potrefenáhusa neboj oni si všichni řeknou, že děti jsou v pohodě, jen ta matka to s nima neumí:-D

Offline 1010
219 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:51

Pinot Noir Já si u toho zase přijdu jako člověk bez špetky vkusu mně se barevné fasády líbí, jak na rodinných domech, tak třeba i na panelácích (teda nesmí to být nějaká strašně originální duhová šílenost, ale když je každý dům jinou barvou, nějak decentně tón v tónu, tak mi to přijde mnohem hezčí než všechny stejné šedivé depresivní kostky).

Offline Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 22. července 2024 08:59
Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 22. července 2024 09:00

1010 Já zas nemám ráda ty bílo černé nebo bílo antracitové domy a ted to je takové jako nejčastější, všem se to líbí nejvíc. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 22. července 2024 09:08

Pinot Noir tak ona je zelena a zelena :) 

cely zivot jsem koukala z okna na nadhernou, ale uz omselou prvorepublikovou vilu. Pred lety ji opravili tak, ze ji zateplili a dali sytou svitive zelenou. Hrozny pohled. Zkusim to vyfotit, az pojedu k nasim. 

Offline 1010
219 příspěvků moje polička 22. července 2024 09:19

Karja Mně se to líbí jednotlivě, ale kdybych si měla stavět dům, tak bych si tuhle kombinaci nevybrala, chtěla bych se lišit a taky trefit domů, úplně vidím, že bych se po cestě nějak zamyslela a dobývala se k sousedům