Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Garfie
28604 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:23

MP Marge A malej domek s pidi zahrádnou? Nebo to megalomani v Americe nevedou?

Offline Samantha
3299 příspěvků moje polička 28. července 2024 22:12

MP Marge Tak si pořiď chatu a pojmi to jako ti Amíci z Rekonstrukce víkendových domů (nevím, jak se a zda se to vysílá u vás),  jako investici na pronájem.

Nabízejí pak noc za 200-500 USD, nevím teda, jak je to v reálu, ona taky reality show snese hodně, že

Ale ty rekonstrukce teda, mňam

Online MP Marge
6894 příspěvků moje polička 28. července 2024 22:17

Samantha Ja kdykoliv nekde vidim na prodej chatu, chalupu, srub, a tak podobne, tak je to vzdycky v nejake atraktivni lokalite, a stoji to vic nez barak kdekoliv jinde

Online MP Marge
6894 příspěvků moje polička 28. července 2024 22:22
Reakce na Garfie:

MP Marge A malej domek s pidi zahrádnou? Nebo to megalomani v Americe nevedou?

​Ale to vis, ze by se neco naslo, ale on mi dela starost i ten dum jako takovej - si predstav, ze se musi uklizet! A to je daleko vic prostoru nez byt! A kdyz se tam neco rozbije, tak to bud musis opravit sama, anebo si nekoho zjednat, narozdil od ted, kdy proste zavolam spravci a stara se on

Offline Tak Betty
6185 příspěvků moje polička 28. července 2024 23:04

Jak říká náš známý,  kdo má chalupu, tak má pr.el v kalupu. 

Jak je barák, tak je furt něco. 

Offline Samantha
3299 příspěvků moje polička 29. července 2024 00:00
Reakce na MP Marge:

​Ale to vis, ze by se neco naslo, ale on mi dela starost i ten dum jako takovej - si predstav, ze se musi uklizet! A to je daleko vic prostoru nez byt! A kdyz se tam neco rozbije, tak to bud musis opravit sama, anebo si nekoho zjednat, narozdil od ted, kdy proste zavolam spravci a stara se on

​Tak sis sama odpověděla... není nad takovou malou parfumáckou terapii 

Online MP Marge
6894 příspěvků moje polička 29. července 2024 01:12

Samantha

No uvidime. Treba u me touha po vlastnim dobe jeste vzbudi ochotu k praci

Offline Tabea
8203 příspěvků moje polička 29. července 2024 06:21

MP Marge zas prodat to můžeš vždycky. U Lama_z_Lana je hotovo, je čas vybírat další nemovitost a zařízení do ní...

Offline Garfie
28604 příspěvků moje polička 29. července 2024 07:01

MP MargeMusíš hledat nový dům a když se ti něco v domě podělá, ber to jako příležitost k seznámení se sousedy! Jak říká Tabea prodat to můžeš vždy. A nezapomeň, že jsi přece jen z národa kutilů!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2024 07:52

Tabea hotovo

Offline Tabea
8203 příspěvků moje polička 29. července 2024 08:02

Lama_z_Lana no teď už jen pár maličkostí
Myslim, že parfu je ready na další projekt.

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 29. července 2024 09:18

Jos muž je taky megaloman do hromadění nemovitosti, ale já jsem z toho nešťastná, protoze si vždy vzpomenu na Viděl jste někdy důl? To je díra v zemi, tu Vám vzít nemohou...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2024 09:22

Tabea Jasný, rozumím a dělám si z toho srandu.

No příští rok bude projekt ložnice, kde se mi pomalu začíná nábytek z předchozího bytu rozpadat (ať žije stříbrná tesa, haha). Chci to udělat najednou, ať je to všechno v jednom stylu, takže teď přijde ta méňe zábávna čast aneb vydělat na to

Online Karja
44858 příspěvků moje polička 29. července 2024 11:55

MP Marge Tak pokud o to stojíš, tak bych se toho nebála. Ono s tím domem není tolik starostí, pokud to není extremní, nebydlíš tam s děckama a nechceš mít prostě tiptop všechno. Vem si, že nejvíc jsou tady slyšet ty, co toho mají objektivně opravdu hodně, fulltime, hlídají vnoučata uplně nadrámcově nebo mají malé děti a asi velké nároky na tu zahradu. sousedi co bydlí pod náma jen sekají a jako tak nárazomě na jaře něco dělají a na podzim, že si tak jako upraví osázené květiny. 

myslím, že to zvládneš a že to, že musíš hledat opraváře, řešit věci jak co udělat uplně vyváží to, že si to můžeš udělat jak TY chceš, nebudeš svázaná, že nemůžeš měnit podlahu třeba, vymalovat ttouhle barvou...A zahrada tolik času nedá, sice asi víc utratíš, protože dum potřebuje víc věcí než byt pro tu udržbu, ale časově to určitě zvládneš, navíc zvířata se tim tam proběhají a tím ušetříš třeba nějakou část venčení.

Online Karja
44858 příspěvků moje polička 29. července 2024 11:56

Lama_z_Lana Já mám projekt předsíň a dětský pokoj:-D. Ale do toho dětského pokoje tak jako sbírám v podstatě nábytek, co přebyl:-D. To nebude nic extrovního.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 12:17

Karja já mám taky projekt dětský pokoj, už asi půl roku. No moc jsem zatím nepostoupila. Původně jsem to chtěla mít hotové než půjde syn do školy, tak to asi ne

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2024 12:24

Karja jojo, já myslím, že skončím u něčeho takového. Ale zas to vypadá celkem designově

Offline Samantha
3299 příspěvků moje polička 29. července 2024 13:33

Lama_z_Lana No to je ale předsíň v blázinci, ne ? 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2024 13:55

Samantha Ale možná taky. Bezodrazová místonst, absolutní ticho. 

Online Karja
44858 příspěvků moje polička 29. července 2024 13:56

Evaeva Neboj, já jsem ráda, že tam bude mít dcera stul, než pujde do školy. A to má ještě takový ten klasický z Ikey:-D. Postel jsem vybírala tak dlouho, až jí dostala po neteři..... Skrin musí počkat, až jí tam přesunu tu z předsíně, takže má takovej papírovej moebelix, co jsme už dvakrát přemontovávali a nejlíp by mu bylo v kotli:-D. Ale ona se tváří spokojene, ted chce sít nad postel jako nástěnku, asi jí ani nebudu říkat, že jsou i jiné možnosti:-D

Lama_z_Lana No já taky, ale truhláři mi dali fajn termín, nechci to propásnout, navíc pak v zimě jak máme spoustu bot a bund, už by bylo dobrý to tam mít pěkně zorganizovaný. ted chci vybrat barvu dekoru, to je moje oblíbená část, všechny ty prkýnka ve vzorkovně jsou strašně hezký;-).