Tak už se v Častolovickém zámku s paní hraběnkou potkávat nebudu. Kdopak bude pečovat o tu nádhernou sbírku růží? Čest její památce.♡
Přiznání
Kan je to tam krásný.. ach![]()
![]()
Jos ouch
Ztráta času dnešní letňak. Zápisník alkoholičky. I když Ramba dobrej výkon, ten příběh a odvyprávění bylo dost slabé. Křečovitá reklama na proseco ve filmu o alkáči je dobrej vtip. Včerejší Hrabě Monte Christo 2024 byl 100x lepší, povedenější.
Kan Monte Christo se mi libil strasne. Jsem rada ze jsem ho stihla v kine, pritel nejdriv jit nechtel a pak byl taky nadsenej.
Častolovice, můj oblíbenej zámek ![]()
Samara Že! Krásný příběh, kostýmy, scenérie, celá ta výprava byla super! No a ten konec
žádná červená knihovna a ťuťu-ňuňu, pěkně na tvrdo, já už nejsem já a ty nejsi ty, takže čau.
Kan takže to má jiný konec než v knížce? Ta teda nekončí úplně jako červená knihovna.
bublifukKončí to stejně jako v knížce, ale já se bála, že jak se dneska všechno lakuje na růžovo a všechny lidský rasy pasou jednorožce na cukrové vatě v záplavě duhy, tak ten konec podělají, aby nikdo netrpěl.
Priznam se, ze me prekvapilo, ze maji atleti na OH cisla na trickach pripichnuty sichrhajckama. Cekala bych teda spis samolepici etikety, docela legracne to nekterym planda.
Kokoska Ekologie? Opětovné použití?
Samantha asi, oni se Francouzi chlubi, jak jsou tyhle hry ekologicke a udrzitelne.
Kokoska taky mě to dneska napadlo, jestli by to nešlo řešit jinak. ![]()
Tabea no, je to takove usmevne retro.
Kokoska presne ![]()
Přiznávám, že jsem propadla tomuto. Na burgr, do salátů a nebo jen na chleba s máslem.
Hodně mne zasáhl rozchod Anny K.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí