Hodně mne zasáhl rozchod Anny K.
taky mě to hodně překvapilo
Sweet Potato Mě taky.
Lamicka Na to nemám kapacitu, tohle mi vozí rohlik.
Kan tak to jo,ja jen, kdybys to chtela zkusit :)
Lamicka já si občas vyseju řeřichu do obyčené vaty..., jak se dají třeba pěstovat ředkvičky nebo hrášek? Vata asi stačit nebude...![]()
Lamicka Jo díky, díky.
nekde jsem to tady probiraly

baltik amen
baltik Jo to je taky super. Bohužel to neřeší situaci, kdy jdeš s tělnatější kamarádkou nakupovat a ona u všeho v kabince kňučí, že to na ní vypadá blbě, protože je tlustá a úplně cítíš ve vzduchu to její žejo, žejo, žejo!!! Který víš, že vlastně ani slyšet nechce, protože by se urazila. Nebo když kolegyně promlouvá manžela, jakej je hroznej manžel, otec, švagr, zeť, tak jí taky nemůžu napálit, jo vzala sis debila, protože to jí říkají rodiče a úplně s tím v míru není no. Ale litovat já se svojí povahou nemůžu, protože bych lhala a byla by to přetvárka, tak snad jen hm, hm, hm, nevíš prosimtě kam se zakládají neaktuální výrobní postupy?
Liesel jestli mas IG, tak profil mer.it a ve výběrech Microgreens. Teď přes léto nepěstuju, ale jinak celoročně.
Sweet Potato taky mi spadla brada, on má snad nějakou krizi středního věku či co, tak to holt vyřešil takhle
Sweet Potato To mi uniklo, ale teda...:-( Po tom všem...je to moc smutný.
Liesel taky slunečnice je moc dobrá. Nejsi někde z okolí HK? U nás na sídlišti to pěstuje a prodává pán, ceskalouka.cz
Mermaid On prý (i podle jejího vyjádření na fb neboig) bojoval s chlastem/drogami s větší či menší úspěšností dlouho. A teď to zřejmě došlomoc daleko.
Mám ji ráda.
A Údolí včel je skvělé album. A plné lásky.
Sweet Potato vartecky vydal prohlaseni, ze zije s nekym jinym :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.