Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2024 14:10

Karja Tak hlavně ať je to pořádně, dej pak nějakou inspiračku.

Já si nechala udělat krásnej botník. Furt nebyl čas seštělovat panty tak jsem si k tomu teď sedla. Ale když jsem to ani po x hodinách nebyla schopná srovnat, tak jsem zjiztila, že je to prostě křivý jak prase . Peněž to stálo, no zkusíme to opravit, problém jsou asi krivě navrtaný pojezdy na šuplík, no. Aaaaaah. Věšák už mám asi měsíc, ale kdy se pověší, no to je ve hvězdách. 

Online Karja
44858 příspěvků moje polička 29. července 2024 14:18

Lama_z_Lana Nekecej! No to by mě tedy naštvalo!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 14:34

Karja on stůl naštěstí má, rostoucí po ségře, ale chtěla jsem je přesunout do herny, to znamená nové patrové postele a skříně. Je to malý pokoj, tak se to musí pořádně vymyslet, je klasické palandě se zatím moc nekloním. Ale zatím nás nic netlačí, mimino s námi bude spát minimálně rok počítám. Akorát mám na jeho věci jen jednu poličku

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 29. července 2024 14:36

Lama_z_Lana já nevím jestli to správně chápu, ale jestli to dělal truhlář, tak proč si to nedojel seštelovat sám nebo proč to nereklamuješ? 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2024 14:57

monis No, je to taková anabáze. Nechali mi ho vyrobit naši jako dárek u jejich truhláře. Když mi ho měli přivést, tak ho museli částečně rozebrat, aby se vešel do auta. Pak jsem ho tu stavěli s boyfriendem. Ale setavený to máme dobře, ono tam už jako nebylo co pokazit nebo udělat blbě. Ty pojezdy už byly hotový a my ten šuplík jen nasadili. No hledám sílu na tu "reklamaci", páč to zas bude anábaze 2. Možná se s tím spíš naučím žít

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 29. července 2024 16:15

Jo, dum je porad neco. Jak ted hlidam tu Adelu, torpedo mrnavy, tak do toho objednal na vcerejsek! muz cisteni strechy. Takze jsem nejen 1000x za den slysela Kde jdou pani? Pan je na strese? Co dela pan? Pronaseno tenkym, samozrejme lehce sislavym hlaskem, viseni na noze included, protoze zvedava je jak vopice, ale cizich se trochu boji. Ze strechy ta spousta bordelu popadala dolu, chlapi prochazeli skrz barak na terasu, odkud na tu strechu lezli a na zahradu ani nevim proc, takze po tom vsem vecer uklidit s ditetem, ktere nema rado vysavac a vytirat Ja! ja!! ja!!! Vyhnala jsem je s muzem ven ostrikat dlazbu a kdyz jsem konecne umyla podlahu i dole, chteli mi tim obyvakem projit. Zavrela jsem jim dvere, takze mala do nich triskala, ze curat... no blaznec hadr.

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2024 18:00

Priznam se, ze mnou celkem otrasla tragicka nehoda u Obory par dni nazpet. Clovek jede autem, potka magora a nekolik zivotu je nenavratne zniceno. A je to ted kazdou chvili. Treba tech srazenych lidi na chodniku od ridicu, co nezvladli rychlost. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 18:10

Jos já na to od té doby pomyslela několikrát ještě jak nás čekala dlouhá cesta. Je to hrozný! Nevíš, jestli není nějaká sbírka na tu rodinu?

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2024 18:16

Evaeva vubec nevim. Nevim ani jak jsou na tom ty deti. Ta maminka bude asi v poradku. Ale byt v jeji situaci musi byt silene....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 18:17

Jos aspoň že tak. Upřímně doufám, že i ty děti budou v pořádku. I tak to bude hrůza.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 29. července 2024 19:43

Jos to jsou strasni idioti, co takhle jezdi. A neni proti tomu obrany, at je clovek sebeopatrnejsi.

Offline Černá kočka
1779 příspěvků moje polička 29. července 2024 20:11

Jos Az ted jsem to cetla, jestli jsou zatim opravdu zavody v autech to ten zmar jeste umocnuje. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 20:19

Kokoska Černá kočka no přesně, nehody se stávají. Ale když někdo schválně jede jako debil

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 29. července 2024 20:27

Černá kočka já jsem teď cítila obrovské zadostiučinění, když teď v Německu padnul ten exemplární trest za závodění s následkem smrti dvou dětí. Já osobně nevidím rozdíl mezi tím, když někdo jede v obci 180 nebo náhodně hodí zápalnou lahev do domu. Radši ani nechci vědet, jak nízký trest padne za tu Oboru...

Online Karja
44858 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:01

monisPřesně tak, to je úplně zoufalý. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2024 21:03

monis on trest padne, ale ne od pozemskeho soudu. Jo vynasim info asi, mozna to tady radsi smazu, tak me prosim necitujte. Plus zatim neni jasne dano, jak to bylo, ale tak indicie jsou...Kazdopadne to neni prvni ani posledni ridic, co mel v hlave vymleto. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2024 21:07

Jos bohužel není 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:10

Karja já už dlouhodobě říkám, že jestli chceš v čr někoho zavraždit, tak ho sraz autem. Dostaneš míň, než za daňové úniky

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 31. července 2024 07:38

Jos jako uprimne doufam ze to prezije a dostane odpovidajici trest. Protoze tohle by bylo moc jednoduchy...

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. července 2024 13:36

711990

na to uz nedojde