Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 14:33

Malenge no my máme na okně pár vánočních nálepek taky, pak tím bílým fixem napsáno jméno a namalovaného kosmonauta, to bylo vytvořeno v rámci vánoční výzdobyUž to ani nevnímám.

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 14:49

Máme na okně od vánoc nalepky, od velikonoc nalepky z barev na sklo, na lustru celoročně rolničky a jmelí, jsem líná to schovavat:D

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 15:06

Kdo si tu pamatuje moji anabázi s kojicim polštářem? Mám novej příběh, i když ty kuličky nic už asi nikdy nepřebije

Před časem jsem koupila v nějaký akci kapsle Ariel. Vyperou úplně všechno, ale pak jsem se nějak usebrala, že to je strašný svinstvo a že to budu používat jen příležitostně na odolný fleky a zkrátka jsem ten pytel našla teď v létě v komoře ještě z poloviny nespotřebovaný. Pár kapslí prasklo a všechny se slepily...

Přece ale nevyhodim třicet pracích dávek do kontejneru a ještě navíc takhle koncentrovaný... Takže přátelé, až dostanete skvělej nápad ty ostatní kapsle taky rozstrihat a lejt to přes cedník do zavařovačky, vyrobit si tak odflekovač a zadělat si tím celou koupelnu, prosímvás nedělejte to. Vodneste to celý do sběrného dvora jako zvlášť toxický odpad a na fleky si kupte perkarbonát, jo?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 15:28

žluťásek ježiš, to mi připomíná pokusy, kterými se teď baví moje pětiletá v koupelně. Zatím teda jenom s tekutým mýdlem

Offline continuity
43441 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 15:36

žluťásek

Rozumím tomu správně, že koupelna ti bude pěnit ještě kolem vánoc?

Offline Allysa
907 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 16:32

žluťásek Já to uplne vidim v barvach a živěAle já bych klidne dostala podobne dobrej napad

Offline Samantha
3299 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 16:48

žluťásek připomněla jsi mi situaci, kdy jsem v zamyšlení nalila do myčky jar 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 17:25

continuity pche, už je to umytý. Jen tím bude vonět celej byt ještě celej víkend tipuju.

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 20:11

žluťásek jestli te to potesi, tak ja pri stehovani v tom chaosu omylem vylila v kuchyni otevrenou lahev jaru. To proste neslo vytrit, porad to tam penilo

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 20:17

Zuzuli já se přiznám, že jsem tu největší hrůzu stírala jednorázovými ubrousky. A až pak mokrým hadrem, ten gel nešel smýt ani z rukou.

Online Raduza
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 20:28

žluťásek mě se vylila do kufru u auta celá velká flaška pracího gelu.  Penilo to strašně a věřím tomu, že kdybych to teď namocila bude to penit  furt. Ale zase to tam dlouho hezký vonělo.

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:03

Raduza tyvago tak to si vůbec nechci představovat

Ale zas jako lepší než láhev oleje nebo sklenice medu

Offline Myrtila
5377 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:05

Raduza Ještě je moc hezký, když vám v kufru auta praskne pivo, to pak dýcháte při každé kontrole i několikrát stalo se bratrovi, pomohlo až to auto prodat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:05
Offline Allysa
907 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:12
Reakce na žluťásek:

Raduza tyvago tak to si vůbec nechci představovat

Ale zas jako lepší než láhev oleje nebo sklenice medu

​Krabice kakaa

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:13

Myrtila dedovi se jednou vylil demizonek s domacim vinem v kufru favorita. Delal to tak kysele, ze to prozralo ten jekor, proste ten koberec jako potah uplna dira. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:15

A jednou rozbil sklenici s chloroformem ve sklepe, jsme tam pak meli zakaz chodit. A ne nevim, jak se tam dostal. Ale meli s tatou spoustu sklenic na jedy z tmaveho skla a pak k tomu cichali, co to asi muze byt

Offline brrr
12380 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:19

Otci se do pár měsíců starého auta vylila bandaska s mlíkem. Po pár letech jsem s autem jezdila já a mlíko bylo cítit furt. Pomohla až bouračka, po které bylo auto na odpis.

Offline Tabea
8201 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:27

Jos

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 21:54

žluťásek
Chápu. Taky mívám takové ekonomicko-ekologické záchvaty s nedozírnými následky.