žluťásek Tak 70 % kojicího polštáře, řekla bych.
Ale úplně se vidím, jak si říkám: když to budu stříhat opatrně... ![]()
Aranel tam už opatrnost nebyla potřeba, celý se to v tom gelu koupalo. Naopak jsem je nejdřív rozsekala na cimpr campr a teprve pak z toho plastovýho pytle lila přes cedník do zavařovačky ![]()
Akorát ten cedníček se asi nějak záhadně ztratí na dno koše, muž ho rád používal a nejde z něj ta vůně horský louky vyvětrat...
Po skoro dvou letech jsme rozptylili mamu a jejiho partnera na chalupe. Na miste, kde jsou pohrbeni dva nasi bernaci. Bylo to jejich prani. Dost jsem se bala, ze nas to psychicky rozhodi, ale nakonec jsem mela tolik prace s tim, jak se dostat do uren, ze jsme se u toho spis zasmali. Nadavala jsem jak spacek. Uplne jsem si predstavila mamu, jak sama nadavala, kdyz ji neco neslo... v tu chvili cela ja...
Emerald bude jim tam dobře ![]()
Proboha, ta diskuze, co se komu kdy vylilo v autě, už tady kdysi byla a pamatuju, ze tu někdo kontroval montážní pěnou, co mu vybuchla na zadním okne, dzizisketa ?
mne se vylil špatně zavrenej praci gel ve sklepe při poskakovani pračky, podlaha je tam prastarej hodně hrbolatej beton, vytrit to neslo vůbec, jen to penilo.
Emerald je to moc smutny a mily zároveň ![]()
Tak jak to tady čtu, praci gel v kufru je vlastně pohoda. ![]()
Emerald Je to smutný a krásný zaroven
Emerald to je krasnej pribeh a myslim ze by se to mamince moc libilo:-)
...nevím, kam to dát, ale jsem v šoku - zemřel herec Karel Heřmánek... Prý sebevrařda...
Miru
je to už ve stinostech..já jsem z toho úplně spatna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.