LunaJá tě fakt lituju...a hele ty do Brna dojedeš ne, v pohodě, nejsi vázaná nějak na to tvoje město ne? Že bys jako zkusila něco obepisovat. Platem taky můžeš jít o něco dolů?
Přiznání
Luna já jsem taky myslela, že končíš. Tohle je blbý, není to úplně práce, co se dá jen tak nějak přežít
já se přiznám, že jsem na tom podobně jak Luna. Hledám si něco jiného. Mohla jsem dělat dojičku krav, byla jsem se v kravíně i podívat, ale ranní směna od 3:00 dva dny po sobě by mě asi zničila ![]()
Muž není doma, a tak jsem se vrhla na vyklízení kuchyně, protože nepotřebuju aby mi u toho dýchal za krk:D Co jde tak na 60 proháním myčkou, už jsem vyhodila dvě plné velké tašky různých obskurních věcí zakopaných hluboko a vlastně mi to dělá radost...
Všem, kdo hledají novou práci, moc přeju, aby se jim to povedlo.
Aby se nebály změny a neznámého, aby si připravily dopředu peněžní rezervu, aby se těšily na nový život.
Stojí to za to, dámy. Jsem jako nová
![]()
rasaNori Ježiš, tohle uplně mám chut jen kliknout palec nahoru.
Já doted mám hrozně dobrej pocit, (to je hrozný co, v pětatřiceti), když něco vyhodím do popelnice a řeknu si "a teď jsem to hodila do popelnice a nemusim nic nikomu říkat". Protože jak jsme bydleli u našich...katastrofa, byť ve vlastní domácnosti, o odpadu měli přehled:-D ALe třeba mi tato radost z blbosti vydrží celej život, a tak pro mě vlastně udělali dost:-D
Samantha Mně se dneska zdálo, že si hledám novou práci, myslím na ředitelství silnic a dálnic, že mě přijali, ale ještě jsem to neřekla v té puvodní a že se jako rozmýšlím. Tvl. to byl stres, hrozně ráda jsem byla pak probuzená!
Tak konecne som vypisana, ukončená maródka. Už som aj dohodla ukoncenie pracovneho pomeru, aj ked so slzou v oku.
Teraz už len popremýšľať čo ďalej....
Na začiatok som sa objednala na riasy a nechty ![]()
Kan kvůli těm krádežím končí spousty lesních barů, buď rovnou pokladnička, nebo komplet čerstvě doplněný sortiment. Úplně se mi kroutí palce u nohou z pocitu ostudy z příslušníků tohohle národa.
Janulik03 to je dobry zaciatok, tak nech uspesne pokracuje :)
Dodnes si vybavujem, ako bola moja mama nahnevná - aj keď sa snažila , aby to nebolo poznať .Keď sme sa totiž po pár dňoch vrátli z chaty ,vítala ju babička so slovami - Nininko, my jsme ti tu udělali trochu pořádek ! Babička,ktorá ostala po tie dni doma, si zavolala na pomoc kamarátku a podla svojho uváženia preorganizovali obsah skriniek v kuchyni . ![]()
Janulik03 Držím palce do těch nových začátků;-)!
Janulik03 tak hodně štěstí v nové etapě
Blanka tak to je docela drzost, to se divim, ze se maminka udrzela.
Janulik03 zacala jsi dobre! Drzim palce, at se objevi neco, co by ti vyhovovalo a bavilo te. Hodne stesti a hodne zdravi!
rasaNori tak držím palce ![]()
vždycky mě překvapí, co se v těch kuchyních najde za předměty, asi jsou propojeny s nějakým třetím světem (asi jako to měla tuším Daniela S.ještě na MP?)
Kokoska _ tak ona moja maminka ,roč.1929, bola vychovaná tak, ako sa v tých dobách považovalo za správné, a pretože bola navyše aj povahou skôr taká submisívna, tak vedela zhryznúť mnohé. Ale zasa na ospravedlnenie babičky musím povedať, že ona to myslela skutočne dobre, chcela jej iba pomôcť, bola by úprimne prekvapená, keby sa mama odvážila povedať, že sa jej to dotklo. Možná babičke dokonca poďakovala , neviem, neprekvapilo by ma to, ale ja si pamätám , ako to mama v tichosti , ale s jasným výrazom v tvári, spracúvala .
Mulen v minulé práci jsem byla dlouho a už jsem byla na konci sil. Podala jsem výpověď, odpočinula si a v nove práci jsem spokojená. Jasně, není to tam zdaleka perfektní, některé věci fungovaly v staré práci lépe, ale nastavila jsem si mantinely, jak tam chci fungovat. A za sebe jsem strašně ráda, že jsem tu změnu udělala. Taky jsem měla obavy, že sama s hypotékou je to risk. Dokonce jsem i změnila obor. Ne radikálně, ale změna to je.
A na změnu práce, jak jsem se při hledání dozvěděla z chytrých serverů, jsou nejlepší měsíce září a říjen. Tehdy je nejvíc nabídek, tak vzhura na jobs.cz.
Blanka nojo, já tu trpělivost a poddajnost nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí