Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 08:52

LunaJá tě fakt lituju...a hele ty do Brna dojedeš ne, v pohodě, nejsi vázaná nějak na to tvoje město ne? Že bys jako zkusila něco obepisovat. Platem taky můžeš jít o něco dolů? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:13

Luna já jsem taky myslela, že končíš. Tohle je blbý, není to úplně práce, co se dá jen tak nějak přežít 

Offline Mulen
5042 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:23

já se přiznám, že jsem na tom podobně jak Luna. Hledám si něco  jiného. Mohla jsem dělat dojičku krav, byla jsem se v kravíně i podívat, ale ranní směna od 3:00 dva dny po sobě by mě asi zničila

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:27

Muž není doma, a tak jsem se vrhla na vyklízení kuchyně, protože nepotřebuju aby mi u toho dýchal za krk:D Co jde tak na 60 proháním myčkou, už jsem vyhodila dvě plné velké tašky různých obskurních věcí zakopaných hluboko a vlastně mi to dělá radost...

Offline Samantha
3299 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:32

Všem, kdo hledají novou práci, moc přeju, aby se jim to povedlo. 

Aby se nebály změny a neznámého, aby si připravily dopředu peněžní rezervu, aby se těšily na nový život. 

Stojí to za to, dámy. Jsem jako nová

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:34

rasaNori Ježiš, tohle uplně mám chut jen kliknout palec nahoru. 

Já doted mám hrozně dobrej pocit, (to je hrozný co, v pětatřiceti), když něco vyhodím do popelnice a řeknu si "a teď jsem to hodila do popelnice a nemusim nic nikomu říkat". Protože jak jsme bydleli u našich...katastrofa, byť ve vlastní domácnosti, o odpadu měli přehled:-D ALe třeba mi tato radost z blbosti vydrží celej život, a tak pro mě vlastně udělali dost:-D

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:35

Samantha Mně se dneska zdálo, že si hledám novou práci, myslím na ředitelství silnic a dálnic, že mě přijali, ale ještě jsem to neřekla v té puvodní a že se jako rozmýšlím. Tvl. to byl stres, hrozně ráda jsem byla pak probuzená!

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:43
Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 12:09

Tak konecne som vypisana, ukončená maródka. Už som aj dohodla ukoncenie pracovneho pomeru, aj ked so slzou v oku.

Teraz už len popremýšľať čo ďalej....

Na začiatok som sa objednala na riasy a nechty

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 12:12

Kan kvůli těm krádežím končí spousty lesních barů, buď rovnou pokladnička, nebo komplet čerstvě doplněný sortiment. Úplně se mi kroutí palce u nohou z pocitu ostudy z příslušníků tohohle národa. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 12:13

Janulik03 to je dobry zaciatok, tak nech uspesne pokracuje :) 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 12:22

Dodnes si vybavujem, ako bola moja mama  nahnevná - aj keď sa snažila , aby to nebolo poznať   .Keď sme sa totiž  po  pár dňoch vrátli z chaty ,vítala ju babička  so slovami - Nininko, my jsme ti tu udělali trochu pořádek !  Babička,ktorá ostala po tie dni doma, si zavolala na pomoc kamarátku a podla svojho uváženia preorganizovali  obsah skriniek v kuchyni .   

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 12:25

Janulik03 Držím palce do těch nových začátků;-)!

Offline stes
9386 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 13:02

Janulik03 tak hodně štěstí v nové etapě 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 14:16

Blanka tak to je docela drzost, to se divim, ze se maminka udrzela.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 14:17

Janulik03 zacala jsi dobre! Drzim palce, at se objevi neco, co by ti vyhovovalo a bavilo te. Hodne stesti a hodne zdravi!

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 15:09

rasaNori tak držím palce

vždycky mě překvapí, co se v těch kuchyních najde za předměty, asi jsou propojeny s nějakým třetím světem (asi jako to měla tuším Daniela S.ještě na MP?)

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 17:00

Kokoska _ tak ona moja maminka ,roč.1929, bola vychovaná tak, ako sa v tých dobách považovalo za správné, a pretože bola navyše aj povahou skôr taká submisívna, tak vedela zhryznúť mnohé. Ale zasa na ospravedlnenie babičky musím povedať, že ona to myslela skutočne dobre, chcela jej  iba pomôcť, bola by úprimne prekvapená, keby sa mama odvážila povedať, že sa jej to dotklo. Možná babičke dokonca poďakovala , neviem, neprekvapilo by ma to, ale ja si pamätám , ako to mama  v tichosti , ale s jasným výrazom v tvári, spracúvala .

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 17:30

Mulen v minulé práci jsem byla dlouho a už jsem byla na konci sil. Podala jsem výpověď, odpočinula si a v nove práci jsem spokojená. Jasně, není to tam zdaleka perfektní, některé věci fungovaly v staré práci lépe, ale nastavila jsem si mantinely, jak tam chci fungovat. A za sebe jsem strašně ráda, že jsem tu změnu udělala. Taky jsem měla obavy, že sama s hypotékou je to risk. Dokonce jsem i změnila obor. Ne radikálně, ale změna to je. 

A na změnu práce, jak jsem se při hledání dozvěděla z chytrých serverů, jsou nejlepší měsíce září a říjen. Tehdy je nejvíc nabídek, tak vzhura na jobs.cz.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 17:38

Blanka nojo, já tu trpělivost a poddajnost nemám.