Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Černá kočka
1779 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:00
Reakce na Kokoska:

Elektronickou kasicku v kostele maji v Olomouci u sv. Michala, pokrok nezastavis :) 

​I na Sv. Hostyne, tam maji teda QR kod. A maji tam dobre vyresene ty stojanky na svicky. Jsou tam sklenene drzacky do kterych se vklada "naha" svicka, bez toho plastoveho obalu v kterem to byva.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:12

Kamarádka provozuje něco podobného, ale s kvitkama, v jiném kraji a bude končit, buď jí lidi ukradli pokladničku, nebo kvitka, na jaře sazenice, prostě jsme země kreténů a zlodějů. Velký spečnosti tu ztrátu moc nepocítí, stejně maj odpisy, ale malý podnikatel to vnímá o hodně víc.

Offline Garfie
28604 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:45

Kan To je hezký! 

To je ilustrační foto, nebo má i takový stánek? Já to asi nepochopila! :-) 

Jinak s těma kytkama je to smutný, já fakt vůbec nedokážu pochopit myšlení takových lidí....

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 14:24

Kan tohle je hrozný, přitom v Rakousku je ten prodej produktů kolem silnic úplně běžný. 

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 14:30

Kan

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 14:52

Kan My máme kousek od nás prodej dýní z pole. DOcela mě to zajímalo, jak to může fungovat, i je to poměrně levné, i kdyby to nikdo nefingoval a fakt platil kolik má. Ale říkala mi jedna sousedka, že majitel má nějakou dotaci na tento typ zemědělství, ne uplně jakože na prodej, ale je tam něco co s tím souvisí, nevím, jestli lokální prodej nebo ten typ plodiny nebo něco co s tím souvisí, co mu umožnuje to pěstovat. prtože jinak jako nevím, zda by se to vyplatilo. Normálně mám letos chut se ho na to zeptat, protože mi to přijde fakt zajímavý...

Offline baltik
4991 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 14:59

Karja vim, ze existuji dotace na "zkraceni prodejniho retezce", tak jestli to nebude ono

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 16:09

Kan To je fakt hrozný!

continuity Běžný to tam je. Ale v jednom penzionu nám říkali, že teda pocítili otevření hranic s Českou republikou. Už je to mnoho let, ale ten trapný pocit si pamatuju dodnes  

Offline Friga
2178 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 20:14

K samoobsluznym pokladnam; ve Finsku se u nich da platit jen kartou a clovek nesmi mit alkohol a krome Lidlu ani veci ve sleve kvuli koncici dobe spotreby (v Lidlu maji tyhle veci nalepenou novou cenovku, dva zbyle retezce jen nalepku s oznacenim slevy, ale slevu namarkuje az pokladni). A nevsimla jsem si, ze by se nekde neco vazilo, jen ted zavadi brany, ktere se otviraji uctenkou. Driv se dalo normalne odejit. 

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:15

FrigaKvůli bráně na účtenku jsem onehdy nemohla uniknout z Lidlu, účtenku majíc pouze kdesi v aplikaci.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:17

Sweet Potato Když máš účtenku v aplikaci tak ti z té kasy vyjede jenom takovej malej papírek s čárovým kódem taky jsem si toho napoprvé nevšimla

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:19

Friga mě to stálo mangovou IPU

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:23
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:02

Sweet Potato tak. A nebo počkáš na někoho, kdo jí má

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 23:17

Když mě naserou pokladny, tak tam vztekle nechám stát vozík s nákupem a odkráčím středem

Online letfenixa
10923 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 00:09

Už som zažila aj pár predajní Pepco so samoobslužnou pokladnou, to sa mi páčilo, nikto mi nevnucoval tovar, na ktorý majú práve akciu.

Offline Friga
2178 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 07:33

Sweet Potato mne se zase poprve povedlo tu uctenku hodit kamsi do utrob nakupni tasky a nemohla jsem ji najit

rasaNori to se mi s pivem taky stalo, kdyz ty pokladny byly novy. Taky jsem parkrat zapomnela, ze tam mam neco ve sleve a pak to tam budto nechala nebo koupila za plnou cenu. 

Offline Luna
10871 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 08:28

Prý když se to napíše, tak to člověk líp uvidí, takže: Nesnáším práci. Nebaví mě pořád tolik mluvit, usmívat se, podporovat ztracené případy, vysiluje mě to. Chci dělat v renesanční dílně natěračku dřevených desek.Achjo.

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 08:35

Luna Já myslela, že se na tebe usmálo štěstí a zabalila si to. 

Hele a nechceš zkusit nějakou alternativní školu třeba? Než se z toho vymaníš? To by mohlo jít, méně dětí, trochu alternativní směr....

Offline Luna
10871 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 08:40

Kdepaaak, jen jsem byla 3 měsíce na nemocenskéByla to pecka. Ale teď jsem zas zpátky. Já nechci děti vůbec, prostě vůbec. Velké, malé, alternativní, žádné.