Malvin tyjo. Tak to jsi dobrá! Na hypotéku jsem si nikdy netroufla a mám pocit, že změnit obor, tak se ani neuživím! Ale chtělo by to tuhle změnu, né že né.
Přiznání
Mulen Já teď někde na internetu četla super práci: Laborant v pivovaru, to by mě bavilo hrozně moc, pivo teda nepiju. Tady ty procesy výroby mě hrozně zajímají.
Karja Evaeva Do Brna a jeste za horsi penize nepujdu![]()
Jak vas napadlo, ze se na me usmalo stesti?
Ja fakt nevim. Jako chvilkama je to v pohode, decka jsou fajn, oni na me nic nepoznaji, ale stejne me to jaksi uz nenabiji, tezko se to popisuje. Ona tam proste neni vidina zadneho posunu. Navic jsem si vzala letos malinko mensi uvazek, ale stejne me do nej cpou denne suplovani, dneska, zitra...Uz je tam tolik zaku s poruchama, ze se to prestava zvladat. Ale jako jina vec nez prace me netrapi, jinak je vsechno super.![]()
![]()
Luna no z nějakého příspěvku jsem to vyrozuměla. Ono je to hrozně náročná práce, když se dělá pořádně.
Lunatlapkam moc
. Měla jsem blbý závěr roku, ale teď jsem se dostala do jiné třídy a je to balzám na duši. Ale už teď na sobě cizím, jak chodím prinasrana z práce, některé kolegyně..no, nevím. Je to čím dál horší.
Sambo byl na operaci s kolenem a bude mi doma hnít měsíc, to nedám!![]()
tv a co ti dela?
Tak konecne som vypisana, ukončená maródka. Už som aj dohodla ukoncenie pracovneho pomeru, aj ked so slzou v oku.
Teraz už len popremýšľať čo ďalej....
Když se slzou v oku, proč tam končíš? Ten začátek sis naplánovala teda dobře, to zas jo ![]()
viktorka_od splavupořád mluví. Bezne se docela vypovídá v práci.![]()
tv
tlapkam
viktorka_od splavu jako jsou to malé věci, ale mám dost kontaktu v práci. Pak dolezu dom, do kuchyně, kluci začnou povídat, sambo se dosoura s berlema a dorazí to kočky, které na mě začnou mnoukat.![]()
tv uteč ven! Aspoň dokud je hezky. Vždyť to se nedá dohromady s tvojí prací ![]()
Evaeva zítra!
Dnes jsem měla trochu krizi, potřebovala jsem navařit na tři dny, i pro rodiče.
barbucha pretoze je fyzicky náročná, hodne ťažké veci treba dvíhať, proste nemôžem
Malvin Tam jsem futr. Akorát rozhodně nechci dělat to co děláma co dělat chci nevím
. Tak ale poslala jsem pár odpovědí a uvidím...Já teda hledám ještě ze staré práce, výpověď jsem se zatím neodvážila podat.
Kan to nezní špatně :) Já narazila na nějakého chemika bez chemického vzdělání ![]()
Mulen Tam taky nechtějí nic, my vás zaučime. Já se učím rychle a ten sládek by mě jednou taky bavil, určitě víc jak ten team leader Toho rozhodnutí totiž lituju moc.
tv vydrž...To fakt jeden nechce![]()
barbucha pretoze je fyzicky náročná, hodne ťažké veci treba dvíhať, proste nemôžem
Tak to jo, rozhodně nemá cenu aby ses ztrhala. Šetři síly na zahradu! ![]()
stesnějak to všichni přežijeme
. Diky
.
Evaeva Dneska mi nabidli vytvarny krouzek po pracovni dobe. Delalo by to 4 hodiny za mesic. Tak se ptam co za to a pry...Asi 600 Kc!
Za ten mesic, ne za tu hodinu! Jako ja uz se smeju takovym tim zoufalym stylem ala Joker!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí