Mně pomáhá na žaludek ![]()
Přiznání
stes vždyť taky byla původně vyrobená jako žaludeční likér. Mně pomáhá taky.
Sice byly kdysi lepší Hofmanová kapky, ale becherovka je taky dobrá.
Japonský šéf mého muže si dokonce o Becherovku vždycky říká, když jedeme domů. A naše "mamasan" v rodné hospodě na severu ji opatruje jako svátost a nalévá jen významným hostům! ![]()
Příznám se, že jsem podruhé v životě odešla z divadelního představení. TIK TIK, v první části docela vtipný rozjezd, pak trošku trapas a pak nevím, zda to tak opravdu bylo plánováno, ale Nosek sebou na jevišti švihnul přímo na prdélku. Asi to bylo součástí hry, lidé tleskali, ale pokud to dělá při každým představení, tak si koleduje o zlomenou kostrč.
A jak se tam lidi tím bavili, tak já jsem asi nějak jinde. Na vozemboucha očekávám Kaisera v estrádě...
A Kostková mě fakt překvapila - tak unylý a nevýrazný projev?
Role jí asi nesedla, či se šetří na jiné příležitosti? Já poslouchám její hovory na dvojce a tam prostě mluví úplně jinak (taky na živo). Tak jsem během přestávky nevrátila na sedadlo ![]()
MP Marge Je DruI
Sweet Potato Tak ted jsem zmatena jeste vic ![]()
MP Marge Jedno je s l a druhé s velkým I :)
Sweet Potato MP Marge
já si toho všimla jednou úplně náhodou, když se mi nějaká odpověď omylem prepla do kurzivy
DruI Jenže když napíšu DruI, zobrazí se Drul

Sweet Potato Tak to musím zkusit taky :) DruI
edit: No fakt!
A jinak přiznávám, že se po téhle debatě cítím pomalu jako tetřev honzlovec :)
Coze, takže ty nejsi ta, za kterou jsem tě považovala?! Takových let?
MP Marge Jedno je s l a druhé s velkým I :)
Jo tak! Mne to vubec nedoslo ![]()
Trpim ted strasnou nespavosti a moc mi to nemysli!
A kdyz uz jsme u toho, co to tedy vubec je, "DruI"!? Vzdycky me to zajimalo, ale zapominam se zeptat!
Poslala jsem děti napřed do bytu, že ještě skočím pro balíky....A teď stojím před vchodem a nemám klíče ![]()
![]()
MP Marge No to je ale samozřejmě strašně tajná informace! Ale že jsi to ty, je to zkratka z Dru(há) I(dentita) :o)
Evaeva kůzlátka, kůzlátka ![]()
Musite si domluvit tajné heslo přece.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí