continuity no jo, jenže nám nefunguje ten intercom, resp. můžu jen zazvonit, to bych je akorát vylekala, ten zvuk je děsný. Na druhé straně asi byla otevřená vyklápěčka, ale zase nesmí otvírat okno
Muž byl chvíli za mnou, tak to byla situace fakt jen pro zasmání, naštěstí.
Přiznání
MP Marge No to je ale samozřejmě strašně tajná informace! Ale že jsi to ty, je to zkratka z Dru(há) I(dentita) :o)
to je dobrý! ![]()
![]()
A jak to dopadlo?
Já jsem jednou takhle šla v zimě se psem a nechala doma klíče. Děcka obě v patře se sluchatkama na uších, úplně mimo. Takže jsem se přes plot od pole snažila házet sněhový koule do oken, nic. Telefon jsem neměla, stejně by mi k ničemu nebyl, protože si žádný čísla nepamatuju. Pes čuměl proč jako nejdem domů. Asi po hodině mě zachranil muž, který přijel dřív než měl. A těm vyrostkum to vůbec nebylo divný, že se matka nevrací. ![]()
Raduza v pohodě. Muž byl s miminem na hřišti kousek vedle, tak šli o chvíli dřív domů. Ale bála jsem se trochu, co ti dva, jestli vůbec odemkli byt. (Šla jsem fakt jen 50m daleko s doprovodila je k výtahu.) Jako naše klíče má celé blízké příbuzenstvo, takže řešení by tu bylo i pro horší situace. Mně spíš dostal ten zkrat - tady máte klíče a běžte napřed. A pak jdu k tomu domu a říkám si tvl. chyba nastala ![]()
Musite si domluvit tajné heslo přece.
haha, tohle ba mě občas zkouší děti, že kdo za téma dverma je. Moje odpověď je, že kolik lidi by jim česky šlo říkat, ať otevřou dveře. ![]()
.... A těm vyrostkum to vůbec nebylo divný, že se matka nevrací.
tak oni to věděli, že ![]()
Nesnáším hulváty, ale víc mě štve, že se přes to neumím přenést a dlouho se mě ten nepříjemný pocit drží!
Koukám na Zrádce a zatim mne to dost baví.
Sweet Potato ja jsem u toho usnula ![]()
Sweet Potato mně se to taky docela líbilo
Sweet Potato pustila jsem si to na iPrima a jo, dobry.
Akorát mne pak trochu zklamalo, že hned víme, kdo jsou zrádci. Já se těšila na detektivku. Ale ono by to asi jinak moc nefungovalo.
Sweet Potato no museli by tě ochudit o tu jejich hru ![]()
Ale přiznávám, že hrát Městečko Palermo mně nikdy nebavilo ![]()
Evaeva My to občas hrávali málem o život. Strašný psycho.
Sweet Potato no kamarádi právě taky, ale mně to vůbec nebralo
Evaevaměstečko Palermo jsme hráli intenzivně na VŠ. Bylo neuvěřitelné, jaké hádky z toho byly. Hádky v rámci hry, nikdy tam nešlo nic osobního. Jen takové to osočování, vždy když jsi mafián, tak mlčíš.
Evaeva Malvin Tyjo, to jsme taky kdysi hrávali pravidelně s jednou ustálenou partou, bylo nás hodně, klidně 15-20, takže se to táhlo celý večer. Mě to nebavilo, tak jsem obvykle dělala moderátora, a jak atmosféra houstla, obvykle se pustili i do mě, že to blbě moderuju
Dneska bych už ani nedala dohromady pravidla.
Mne je teda dost nesympaticka ta zradkyne, ale mozna ji brzo odhali. A nevim proc mi vadi Tuna. Takovej nejak moc dychtivej nebo co.
Myrtila nás bylo taky mrak. Pravidla jsou jednoduchá, mafie v noci jednoho zabije, policajt se zeptá na mafiána a ráno se pak už akorát hádají, kdo je mafián
aspoň tak to znám já.
Ta zrádkyně je děsná.
A to naprůměrné množství "modelek" je vůbec pozoruhodné.
Ale rozhodla jsem se, že si ty divnolidi budu užívat.
Si tak říkám, nezaložíme si na to samostatné vlákno?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí