Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:13

continuity no jo, jenže nám nefunguje ten intercom, resp. můžu jen zazvonit, to bych je akorát vylekala, ten zvuk je děsný. Na druhé straně asi byla otevřená vyklápěčka, ale zase nesmí otvírat okno Muž byl chvíli za mnou, tak to byla situace fakt jen pro zasmání, naštěstí.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:15
Reakce na DruI:

MP Marge No to je ale samozřejmě strašně tajná informace! Ale že jsi to ty, je to zkratka z Dru(há) I(dentita) :o)

​to je dobrý!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:24

Evaeva

A jak to dopadlo?

Já jsem jednou takhle šla v zimě se psem a nechala doma klíče. Děcka obě v patře se sluchatkama na uších,   úplně mimo.  Takže jsem se přes plot od pole snažila házet sněhový koule do oken,  nic. Telefon jsem neměla,  stejně by mi k ničemu nebyl, protože si žádný čísla nepamatuju.  Pes čuměl proč jako nejdem domů.  Asi po hodině mě zachranil muž,  který přijel dřív než měl.  A těm vyrostkum to vůbec nebylo divný,  že se matka nevrací.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:57

Raduza v pohodě. Muž byl s miminem na hřišti kousek vedle, tak šli o chvíli dřív domů. Ale bála jsem se trochu, co ti dva, jestli vůbec odemkli byt. (Šla jsem fakt jen 50m daleko s doprovodila je k výtahu.) Jako naše klíče má celé blízké příbuzenstvo, takže řešení by tu bylo i pro horší situace. Mně spíš dostal ten zkrat - tady máte klíče a běžte napřed. A pak jdu k tomu domu a říkám si tvl. chyba nastala

Offline Tabea
8201 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:59
Reakce na continuity:

Evaeva kůzlátka, kůzlátka

Musite si domluvit tajné heslo přece. 

​haha, tohle ba mě občas zkouší děti, že kdo za téma dverma je. Moje odpověď je, že kolik lidi by jim česky šlo říkat, ať otevřou dveře.

Offline Samantha
3299 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:03
Reakce na Raduza:

.... A těm vyrostkum to vůbec nebylo divný,  že se matka nevrací.

​tak oni to věděli, že

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. zaří 2024 12:23

Nesnáším hulváty, ale víc mě štve, že se přes to neumím přenést a dlouho se mě ten nepříjemný pocit drží!

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 22. zaří 2024 21:03

Koukám na Zrádce a zatim mne to dost baví. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 22. zaří 2024 23:21

Sweet Potato ja jsem u toho usnula

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2024 23:22

Sweet Potato mně se to taky docela líbilo 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 06:57

Sweet Potato pustila jsem si to na iPrima a jo, dobry. 

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 09:21

Akorát mne pak trochu zklamalo, že hned víme, kdo jsou zrádci. Já se těšila na detektivku. Ale ono by to asi jinak moc nefungovalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2024 09:26

Sweet Potato no museli by tě ochudit o tu jejich hru

Ale přiznávám, že hrát Městečko Palermo mně nikdy nebavilo

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 09:31

Evaeva My to občas hrávali málem o život. Strašný psycho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2024 09:40

Sweet Potato no kamarádi právě taky, ale mně to vůbec nebralo 

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 11:24

Evaevaměstečko Palermo jsme hráli intenzivně na VŠ. Bylo neuvěřitelné, jaké hádky z toho byly. Hádky v rámci hry, nikdy tam nešlo nic osobního. Jen takové to osočování, vždy když jsi mafián, tak mlčíš. 

Offline Myrtila
5377 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 11:39

Evaeva Malvin Tyjo, to jsme taky kdysi hrávali pravidelně s jednou ustálenou partou, bylo nás hodně, klidně 15-20, takže se to táhlo celý večer. Mě to nebavilo, tak jsem obvykle dělala moderátora, a jak atmosféra houstla, obvykle se pustili i do mě, že to blbě moderuju Dneska bych už ani nedala dohromady pravidla. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 11:43

Mne je teda dost nesympaticka ta zradkyne, ale mozna ji brzo odhali. A nevim proc mi vadi Tuna. Takovej nejak moc dychtivej nebo co.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2024 11:55

Myrtila nás bylo taky mrak. Pravidla jsou jednoduchá, mafie v noci jednoho zabije, policajt se zeptá na mafiána a ráno se pak už akorát hádají, kdo je mafián aspoň tak to znám já.

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 12:08

Kokoska

Ta zrádkyně je děsná.

A to naprůměrné množství "modelek" je vůbec pozoruhodné.

Ale rozhodla jsem se, že si ty divnolidi budu užívat.

Si tak říkám, nezaložíme si na to samostatné vlákno?