notna no to je jak ten vtip, že ty největší konspirace vždy odhalí paní z horní dolní, která stěží sestaví pět spisovných vet.
Mám to v rodině - teda nevím jestli o povodních, o tom jsme ještě nemluvili, ale neuděláš nic.
notna no to je jak ten vtip, že ty největší konspirace vždy odhalí paní z horní dolní, která stěží sestaví pět spisovných vet.
Mám to v rodině - teda nevím jestli o povodních, o tom jsme ještě nemluvili, ale neuděláš nic.
Vono teda na ty becherovce se to píše i na etiketě (otazku neobhajuju, jen ze to fakt je celkem obecně znamy)
jinak my se na základce přesně tohle učili, co se kde vyrábí, a to v dobe, kdy už se to cely totálně rozpadalo a začínalo bejt jasný, ze biflovani takových informaci je k nicemu
brrr ad Troubky - přesně tak! Mají to v živé paměti a stejně se nejsou schopní dohodnout na protipovodňo ém opatření, jenom aby někdo nepřišel o kus pole nebo co. To mě překvapovalo už před pár lety. Teď jsem někde četla, že by se mělo začít budovat 2027..
notna to mas jeste dobry, ze vam to chce vysvetlit... moje tchyne s tchanem na nas vzdycky jen milostive koukaji s vsevedoucim usmevem a oni nam nic rikat nebudou, oni vi a my pak budeme koukat ![]()
continuity Na tomhle je nejsmutnější, že je to policista. A žádný řadový pochůzkář. A dřív to byl chytrý, rozumný chlap. My jsme mu ze začátku i jeden menší blud uvěřili, začalo to nějak pozvolna a teď teda jede bomby.
viktorka_od splavu kraje existovaly vždycky,rozhodně už v době,kdy jsem chodila na ZŠ a to jsem o dost starší než ty.
Zuzuli To je radost. Já tady toho člověk aspoň vídat nemusím. Je to kamarád muže. Vy se tomu nevyhnete :-(
Raduzamůj dotaz míří k tomu, čím jsou Becherovka a Plzeň víc než třeba Moser, Bohemia Crystal, Dermacol, Botas a Koh-i-noor?
Ten Petrof mě výslovně potěšil.
tak těžko tam můžou dát otázky na X puvodnich českých firem...není to v podstatě jedno?
brrr ad Troubky - přesně tak! Mají to v živé paměti a stejně se nejsou schopní dohodnout na protipovodňo ém opatření, jenom aby někdo nepřišel o kus pole nebo co. To mě překvapovalo už před pár lety. Teď jsem někde četla, že by se mělo začít budovat 2027..
Mě by zajímalo, jestli tam mají lidi konečně i pojištění.
barbucha podle mě je žádná pojišťovna nepojisti. Nebo to bude stát raketu.
continuity Botas už v podstatě neexistuje, sklárny obecně mají na kahánku už tři roky, Dermacol mi přijde dost okrajový (to nezná ani většina chlapů Čechů), Koh-i-noor je také trochu v problémech. Plzeň a Becherovka jsou pro ty cizince vlastně daleko jednodušší otázka než to ostatní.
notna pozitivni ale je, ze volby povazuji za zmanipulovane, predem rozhodnute za ucelem ovladnout lidstvo, takze se neobtezuji k nim chodit. Tak v tom je podporujem ![]()
barbucha pokud je to v záplavové zóně, tak na povodeň to nikdo nepojistí. Pojišťovny to dělí na 4 povodňová pásma a ta 4 je nepojistitelná.
Pojistí, ale bude to dražší. Ale ne tak drahý jako celej novej barák!
Ovšem musí to proběhnout před začátkem povodní, pojišťovny mají čekací lhůtu... zrovna jsem taky někde zahlídla, že pojistku má tak 60%, a to mi přijde málo. Co budou dělat ty zbylí nepojištěný? Vyhlašovat sbírky?
edit: podívala jsem se scpeciálně na Troubky a vypadá to, že většina nemovitostí tam pojistitelných je
stes jo, promin, kraje sice jiny, ale byly. ja si to pamatuju po okresech, ty mapky s druhem prumyslu, mne to prislo uchylny uz tehdy. no nic.
barbucha nepojisti.
Rozumím, že se některým nelíbí, že naše nejznámější produkty jsou Becherovka a pivo z Plzně, můžou o tom vést spory, můžou s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.
viktorka_od splavu tchani to u Opavy primo u reky pojistene maji...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.