Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:11

notna no to je jak ten vtip, že ty největší konspirace vždy odhalí paní z horní dolní, která stěží sestaví pět spisovných vet.

Mám to v rodině - teda nevím jestli o povodních, o tom jsme ještě nemluvili, ale neuděláš nic.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:14

Vono teda na ty becherovce se to píše i na etiketě (otazku neobhajuju, jen ze to fakt je celkem obecně znamy)

jinak my se na základce přesně tohle učili, co se kde vyrábí, a to v dobe, kdy už se to cely totálně rozpadalo a začínalo bejt jasný, ze biflovani takových informaci je k nicemu 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:16

brrr ad Troubky - přesně tak! Mají to v živé paměti a stejně se nejsou schopní dohodnout na protipovodňo ém opatření, jenom aby někdo nepřišel o kus pole nebo co. To mě překvapovalo už před pár lety. Teď jsem někde četla, že by se mělo začít budovat 2027..

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:17

notna to mas jeste dobry, ze vam to chce vysvetlit... moje tchyne s tchanem na nas vzdycky jen milostive koukaji s vsevedoucim usmevem a oni nam nic rikat nebudou, oni vi a my pak budeme koukat

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:24

continuity Na tomhle je nejsmutnější, že je to policista. A žádný řadový pochůzkář. A dřív to byl chytrý, rozumný chlap. My jsme mu ze začátku i jeden menší blud uvěřili, začalo to nějak pozvolna a teď teda jede bomby.

Offline stes
9385 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:28

viktorka_od splavu kraje existovaly vždycky,rozhodně už v době,kdy jsem chodila na ZŠ a to jsem o dost starší než ty. 

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:29

Zuzuli To je radost. Já tady toho člověk aspoň vídat nemusím. Je to kamarád muže. Vy se tomu nevyhnete :-(

Offline stes
9385 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:31
Reakce na continuity:

Raduzamůj dotaz míří k tomu, čím jsou Becherovka a Plzeň víc než třeba Moser, Bohemia Crystal, Dermacol, Botas a Koh-i-noor?

Ten Petrof mě výslovně potěšil. 

​tak těžko tam můžou dát otázky na X puvodnich českých firem...není to v podstatě jedno?

Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:32
Reakce na bublifuk:

brrr ad Troubky - přesně tak! Mají to v živé paměti a stejně se nejsou schopní dohodnout na protipovodňo ém opatření, jenom aby někdo nepřišel o kus pole nebo co. To mě překvapovalo už před pár lety. Teď jsem někde četla, že by se mělo začít budovat 2027..

​Mě by zajímalo, jestli tam mají lidi konečně i pojištění.

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:34

barbucha podle mě je žádná pojišťovna nepojisti. Nebo to bude stát raketu. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:36

continuity Botas už v podstatě neexistuje, sklárny obecně mají na kahánku už tři roky, Dermacol mi přijde dost okrajový (to nezná ani většina chlapů Čechů), Koh-i-noor je také trochu v problémech. Plzeň a Becherovka jsou pro ty cizince vlastně daleko jednodušší otázka než to ostatní.

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:40

notna pozitivni ale je, ze volby povazuji za zmanipulovane, predem rozhodnute za ucelem ovladnout lidstvo, takze se neobtezuji k nim chodit. Tak v tom je podporujem

Offline Raduza
příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:41

barbucha pokud je to v záplavové zóně, tak na povodeň to nikdo nepojistí. Pojišťovny to dělí na 4 povodňová pásma a ta 4 je nepojistitelná.

Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:41

continuity 

Pojistí, ale bude to dražší. Ale ne tak drahý jako celej novej barák!

Ovšem musí to proběhnout před začátkem povodní, pojišťovny mají čekací lhůtu... zrovna jsem taky někde zahlídla, že pojistku má tak 60%, a to mi přijde málo. Co budou dělat ty zbylí nepojištěný? Vyhlašovat sbírky?

Offline Raduza
příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:43

barbucha

edit: podívala jsem se scpeciálně na Troubky a vypadá to, že většina nemovitostí tam pojistitelných je

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:44

stes jo, promin, kraje sice jiny, ale byly. ja si to pamatuju po okresech, ty mapky s druhem prumyslu, mne to prislo uchylny uz tehdy. no nic.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:44

barbucha nepojisti.

Offline Pinot Noir
29988 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:48

Rozumím, že se některým nelíbí, že naše nejznámější produkty jsou Becherovka a pivo z Plzně, můžou o tom vést spory, můžou s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:54
Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 16. zaří 2024 11:55

viktorka_od splavu tchani to u Opavy primo u reky pojistene maji...