Priznám sa, že po 6 hodinách, dozore a rodičku som úplne vycucnuta.
Přiznání
letfenixa to se nedivím
letfenixa no ale fuj, ja jsem mela jen ty dozory bez rodicaku a mam taky dost.![]()
DruImuž byl dnes s dítětem na fyzioterapii a rovnatkach, dal si pak nějaké víno, řekl, že je vyřízenej a usnul v půl devátý. ![]()
Jak v poslední době trávím čas po doktorech a špitálech se zlomeným loktem, ležím v posteli nebo mám homeoffice, tak se musím přiznat, že mi celkem chybí civilizace - jako třeba úplně obyčejný shopping, normálně to vůbec nepotřebuju, ale fakt bych šla třeba do Ikey, nebo na Chodov... a utrácela. Jako ne že bych si pár věcí nekoupila on-line, ale není to nějak ono.
andulka01 Já to říkám furt, jak je ten život na vsi levnej:-D. Jedu do OC a to ještě malého tak jednou za rok, ikea jednou za rok. Ze začátku to byl taky takovej nezvyk, ale ted mi to přijde už uplně normální, kdybych neměla barák vybavenej na pul, tak mi to ani nechybí.
Karja no levnej... ty e-shopy jsou strašně jednoduchý
jsem si nacvakala nějaký to "bolestný" a už jsem zase na svým ![]()
V našem paneláku o šesti vchodech už vím o třech rodinách, kde je aspoň jeden z manželů chemik, a navíc všichni v plus mínus stejném věku, naše děti spolu chodí do školky. A s jedním z rodičů pracuje holka, co studovala stejný obor jak já, jen o dva ročníky níž.
dzizisketaMůžete založit nějaky klub:D
dzizisketa to asi nebude tak neobvyklé, ty paneláky na jižáku často byly družstevní a lidi pracovali ve stejném podniku. U nás to byl vchod plný projektantů.
žluťásek kdysi byly i podnikove byty, my bydleli ve vchode petipatroveho panelaku plnem manzelovych kolegu.
dzizisketa na Jiznim meste? Pozustatek z koleji z VSCHT?
Ráno jsem se cítila rozbitá, byla mi zima. Nemocná nejsem. Ale tak strašně jsem toužila po nějakém měkkém oblečení, tak jsem poprvé po 15 letech šla do kanceláře v teplácích a mikině. To bylo tak příjemné, když jsem si to oblékla a šla. Nicméně mám pořád výčitky a pocit nepatřičnosti. Mám kancelář v domě, jen se samostatným vchodem, nikdo mě neviděl, nikdo tu dnes se mnou není a nebude. Ale já mám furt výčitky. Přitom je to táák příjemný.
notna ježiš, to bych asi vůbec neměla morál si brát něco jiného než domácí oblečení v takové konstalaci
Ber to jako neformální pondělí ![]()
Evaeva Tak to mě nenapadlo. Neformální pondělí
Bojím se, abych nezvlčila a neměla neformální každý den v týdnu ![]()
notna My jsme tuhle takhle underdressed vyrazily s kolegyní na jednu akci. Jako fakt jsem si to neužila, a necejtila jsem se. Měla jsem jako aspon džíny, ale stejně to bylo tak sportovně laděné, takové oblečení jak na hřiště s dětma. A kolegyně měla teplákovku:-D A kolem nás fakt všelicos, sukně, šaty, pouzdrovky s lodičkama, muži se saky...Ale tvářily jsme se hrdinně, jakože nic, že právě takhle se chodí večer ven:-D. Ale stejně jako fakt jsem si to neužila asi, že jsem se necejtila vůči sobě samé moc dobře;-)
Karja Jo, to je taky blbý, když člověk neodhadne situaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí