Já teda chápu spíš Ježíška než Becherovku.
continuity Na co se ptají u Kofoly? Zvláštní výběr otázek.
Já teda chápu spíš Ježíška než Becherovku.
continuity Na co se ptají u Kofoly? Zvláštní výběr otázek.
continuity A pilsner urquell vlastní Japonci, tak se v tom pak vyznej![]()
Někteří lidé se odmítají evakuovat, protože se bojí, že stát u nich mezitím ubytuje migranty. A vůbec povodně jsou výmysl vlády, kdo si to asi objednal, že prší zrovna, když je v Praze NATO. Přiznávám, že mě podobné mentální pochody pořad dokážou překvapit.
Ja som robila minulý rok testy na Britské občianstvo a jediná otázka ohľadne alkoholu tam bola, odkedy je možné legálne piť :) Ono to musí byt náročné vymyslieť otázky tak, aby sa zahrnulo všetko, ale zároveň to nebolo extrémne obsiahle a ťažké.
Garfie Jos V Troubkách mají víc štěstí než rozumu a nakonec to dobře dopadlo.
Spíš mě fascinuje, že od 97 NEMAJÍ vyřešené protipovodňové opatření. Povodí poměrně rychle navrhlo řešení, ale s tím obec nesouhlasila a snažila se vymyslet vlastní. Někdy v roce 2017/18 usoudili, že nejlepší je to, co navrhlo povodí a v roce 2021 to zapracovali do územního plánu a od té doby se chystá projektová dokumentace.
Vždyť becherovka z KV se učí snad i na základní škole v rámci vlastivědy/zeměpisu. Fakt nejproflaknutější český alkohol, vedle piva a slivovice.
brrr přesně. Nechápu, jak tohle někdo neví. Z Čechů.Učivo ZŠ, když se probírají kraje.
brrr to je asi nějaký moravský přístup ta slivovice ![]()
stes kdyz jsem ja chodila na zakladku, zadne kraje neexistovaly. a vetsina toho prumyslu, o kterem jsme se ucili, uz taky davno neexistuje, pripadne ma uplne jine vlastniky, ja bych fakt nechapala co po mne chteji, ja bych snad tu obcanku odevzdala dobrovolne![]()
Já se přiznávám, že jsem taky nevěděla, kde se vyrábí becherovka. Ale jestli je to zaškrtávací test, tak bych si to asi odvodila. Naštěstí občanku mi vymění i bez testu :o)
Když otázka o alkoholu v testu, tak mi přijde dobrá ta od jakého věku a také bych se ptala, jestli se může pít a řídit. V některých státech je jedna sklenička povolena.
Garfie Jos V Troubkách mají víc štěstí než rozumu a nakonec to dobře dopadlo.
Spíš mě fascinuje, že od 97 NEMAJÍ vyřešené protipovodňové opatření. Povodí poměrně rychle navrhlo řešení, ale s tím obec nesouhlasila a snažila se vymyslet vlastní. Někdy v roce 2017/18 usoudili, že nejlepší je to, co navrhlo povodí a v roce 2021 to zapracovali do územního plánu a od té doby se chystá projektová dokumentace.
To si děláš pr..l?! Tak to je majstštryk ![]()
notna No, info čerpám z pátečního rozhovoru se starostou na Radiozurnále. Taky mně to překvapilo.
Já nemám problém s becherovkou ani s plzeňským pivem, v souvislosti s otázkami. Jsou to tradiční české značky.
Že někdo neví, kde se vyrábí becherovka, to celkem zírám. Je hnusná, ale slavná.
Ja som robila minulý rok testy na Britské občianstvo a jediná otázka ohľadne alkoholu tam bola, odkedy je možné legálne piť :) Ono to musí byt náročné vymyslieť otázky tak, aby sa zahrnulo všetko, ale zároveň to nebolo extrémne obsiahle a ťažké.
No ale zrovna tohle mi přijde dobrá otázka. Misto dotazů na gin a whiskey ![]()
viktorka_od splavu kraje rozhodně existovaly ![]()
brrr To fakt zůstává rozum stát.
Raduzamůj dotaz míří k tomu, čím jsou Becherovka a Plzeň víc než třeba Moser, Bohemia Crystal, Dermacol, Botas a Koh-i-noor?
Ten Petrof mě výslovně potěšil.
Někteří lidé se odmítají evakuovat, protože se bojí, že stát u nich mezitím ubytuje migranty. A vůbec povodně jsou výmysl vlády, kdo si to asi objednal, že prší zrovna, když je v Praze NATO. Přiznávám, že mě podobné mentální pochody pořad dokážou překvapit.
Muži se zbláznil jeden kamarád, to jinak nejde vysvětlit, protože ve středu se muži vysmíval, že panikaří, když s pořadateli ruší všechny venkovní akce na víkend, protože to politici jenom straší a je to promyšlený tah před volbami a abychom se nad tím zamysleli a neskákali jim na špek. Od pátku už má řeči, jak to politici podělali, protože začali upouštět z nádrží pozdě. A myslím, že nás ještě čekají další zajímavé teorie. Hlavně to líčí strašně tajuplně, že do telefonu nemůže říct víc, ale osobně nám to prý celé vyloží. No, já doufám, že ho osobně neuvidím.
continuity jo to bola dobrá otázka :) Celkovo mi prišiel ten test ako dobrý súhrn histórie, kultúry, politiky, bežného práva a tak. Nemala som pocit, žeby tam bolo nejako moc zbytočností.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.