notna proč ne, když nejsi ve styku s klienty
Přiznání
Evaeva Musím mít pravidla a režim. Jinak se to zvrhne. Už se mi to stalo. Nebyla jsem pořádně v kanceláři /domácky oblečená, odbíhala jsem dělat domácí práci/ a na druhou stranu nebyla ani pořádně doma /odbíhání do kanceláře večer, během víkendu, dovolené/. A pro mě to bylo naprd. Určitě to někomu vyhovuje, ostatně vedla jsem to takhle taky pár let. Ale pro mě je lepší. Ta rutina - v pracovní den obléct, odejít do kanceláře, mít "pracovní dobu" a pak "padla".
A dnes jsem z toho právě nervózní. Na jednu stranu pohodlné, na druhou cítím, že se musím hlídat, abych tomu nepropadla. Takže v podstatě jsem si to neužila. Ale to neformální pondělí se mi líbí. Bych si mohla dělat. Nebo neformální pátek. Si to pojmenuju, dám tomu řád a nebudu mít výčitky ![]()
notna To chce pořídit nějaké stylové teplé, měkké a hebké šaty ![]()
Jo, já to s plným HO, úplně chápu. Já třeba nedržím tu půlhodinovou pauzu a myslím, že bych měla. Jakože najíst se a klidně si dojít na poštu, do obchodu pro svačinu, ale prostě jako koncentrovat tu činnost do té půlhodiny.
Jitka77 Mám, ale ty tepláky jsem dneska nějak potřebovala asi :-)
Karja Ač mám v kanceláři kávovar, chodím si kávu vařit domů snažím se ji pít buď tam nebo na zahradě. Dřív mi to bylo fuk. Pracovala jsem hodně i v noci. Dřív, že jsem sova a vyhovovalo mi to, pak zase kvůli dítěti. Ale jak jsem starší, potřebuju ten režim. Přitom je to mě dost těžký, moc na režim nejsem. Ale fakt mi to prolínání a nepravidelnost už dělalo problém.
Byla jsem se podívat na německé ambasádě, mají den otevřených dveří. Šla jsem tam na baroko, Alliprandiho ...ale hrozně mě rozsekala výstava fotek z roku 1989. Já skoro nikdy nebrečím, ale pravidelně mě dojímá 17. listopad, tím, jak jsem to všechno prožila. Ale letos to dojetí přišlo o 6 týdnů dřív.

notnaJá ti rozumím. My máme práci hrozně nepravidelnou, jakože záleží na části roku, takže ten režim jako pokulhává a nelze ho mít atejnej. Ale právě jsem si říkala, že pak musím zvolit, až toho budu zase víc, zda pracovat od ranního kuropění a nebo pak ten večer no. Že vloni jak jsem to patlala kdy se dalo bylo blbý. Ty pracovní návyky nějak ustálit i doma, to chce;-)
notna já ti rozumím. Měla jsem podobný záchvat jeden den co strašně lilo, taky pondělí. ![]()
Tepláky, martensky, ksiltovku, mikinu s kapucí a vyrazila jsem do kanclu. Byla jsem tam sama, žádný schůzky jsem neměla, takže se nic nestalo. Pohodě to byla. Ale bylo to výjimečně. Me to vetsinou baví se hezky oblekat, ale pak přijde den, že bych nejradši odjela v pyžamu.
Koupila jsem první vánoční dárek. Pro pro psa.
Sweet Potato jakej, jakej?? pro psa kupuju nejradši, je vždycky nadšená ![]()
Zu Čmuchací kobereček. Co má člověk pořád vymýšlet, všechno už má. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí