Sweet Potato Já tě trumfnu, první jsem koupila už v lednu.
Ale zatím taky poslední! ![]()
Přiznání
ja letos vůbec nevim, naše děti taky všechno maj a vazne zvazuju, ze jim nedám nic a necham to na babičkach....ještě maj obe svátky v říjnu a listopadu a jedno narozeniny v prosinci
Garfie a najdeš ho? ![]()
Ale letos kupodivu docela vím. Dostanou spolu connetix a asi ty stepping stones, všichni tři ![]()
Evaeva boze zas darceky, kto to ma furt vymyslat?
. Nasi by chceli nove kolobezky, ale to sa na Vianoce moc nehodi, ked ich vyuziju za pol roka. A dalsie lego a auticka, ale to mi nesmie uz do domu! To aby som si sklad prenajala.
Mrakoplas my tyhle vehikly používáme furt. My teď máme ještě všechny narozeniny, takže vymýšlení je peklo.
Evaeva Já mám letos tolik dárků, že mi nechybí nápady, jako spíš peníze:-D. Jako fakt, ony toho dost užijou, zatím mám lega, foták, knížky a jako dost často přijdou s nějakým nápadem a ono je to fakt dobrý no, ten jejich nápad:-D Třeba ruzný to vyrábění náramků a tak. My máme miliony hraček, ale ony je fakt užijou. včera si hrály s těma puzzlema co mají jako mimina podložku... plnej obývák krámů, plná skřín pax krámů, ale když do toho šáhnu, fakt tam není nic, co by nedávno neměly v ruce....
Evaeva Connetix mě taky napadl, ale naše dite skoro vůbec nestaví, takže se bojim, ze to bude další přísun malejch (jinejch, než co už máme) drobnejch věci, co se musej třídit
maly dite dostane malej kocarek a do nej panenku, protože ta o to projevuje fakt velkej zájem, narozdíl od sestry, která jezdila s autama, takže to doma nemáme, ale to si vystrilim na svátek a narozeniny
Karja já už lego taky spíš nechci, máme toho obří krabici a tři obří krabice dupla. Syn teda teď zase něco dostane, ale už to chci trochu omezit.
Starší dostane ty hodinky, mladší lanovku a něco k modelíně, batoh, pak mám vymyšlenou hru, knížky a ty kameny a tu stavebnici.
Potrefenáhusa my právě máme connetix kuličkodráhu a staví si s tím oba, vyrábí třeba lampu a tak. A další (jinou) stavebnici nechtěl muž.
Ale to mám i na narozeniny a i od širokého příbuzenstva
Karja co máš pro holky za vyrábění?
Nejhorší je, že kluci skoro nejsou doma a když jsou, tak si nejvíc hrají spolu s nábytkem v pokojíčku, krabicemi od banánů a dekama![]()
Evaeva naše dite si teď hodně hraje příběhy, takže tuhle vzala do ruky duplo a postavila si vez pro lociku, nebo duplo domeček, po te, co jsem ho (opět) postavila JÁ, pouziva denně se svoji skvadrou duplo panáčků. Ty stavebnice jsou navrch tady zatím spis k vzteku, protože malý dite je jak buldozer
Starší lego friends, náušnice, lyžařské merino fusky, mladsi lego friends, aktovku a b-box.
A uvidím co dostanou do kupy, možná taky ten connetix nebo stapellsteiny.
Potrefenáhusa Já víceméně nechávám dárky na prarodičích už dlouho (a stejně je musím vymýšlet já ;o). Od nás děti vždycky dostanou nějakou symbolickou maličkost. A stejně si ani nestíhají hrát se vším, co mají.
Evaeva Hele máme ty zažhlovací korálky, pak ve družině si dělá ty gumičkové náramky a pak máme doma tak něco nahodile, jako nějaké třpytky, mozaiky, barvičky, co si jako vypotřebují. Plus teda ony si to už i vymýšlí samy, po vzoru co asi viděly ve škole a ve školce. Ale tuhle se mě ptala starší, proč se jako nekouknu na mobil, co bychom mohly vyrábět, ale to skončí tím, že to bude něco složitého, že to dělám s nima. A jako to ne, to vždycky skončí špatně:-D.
Potrefenáhusa Zkus si vyhlídnout tu duplo nemocnici na vintedu. To je nejlepší duplo ever a takhle když máš dvě holky, tak to fakt užijou.
Priznam se, ze jste mi trochu zkazily rano predstavou, jak budu shanet darky pro 7 deti ve veku 3 - 13 let.
Kokoska zaukoluj rodiče :)
Když to pak objednáš někde na eshopu, uděláš víc než prarodiče mých dětí za posledních deset let ![]()
Tchýně si nechávala vzdy přivést dárky už i zabalené, akorát to položila pod stromeček. (A řekla si o to vždy tak 22. ze doufá, že ji něco pro holky dovezeme.) máma mi poslala peníze a ještě chtěla vědět,co přesně jsem komu pořídila, včetně muže.
Tak s tou jsme si to vysvětlili, že nejsem žádný Ježíšek a ať dá holkám peníze do obálky radši.
Potrefenáhusa no tohle u nás tolik nefrčí, a když, tak si tak klidně hrají se třemi kameny ![]()
Karja aha, aha. To je pro nás moc jemné. Tady se lepí kartony tavnou pistolí a řežou krabice
Mladší ale vyrábí fakt rád, dokonce teď chodí na kroužek.
Karja Moc hezkej dárek pro dceru byl balík krepáku v mnoha barvách. To mně stálo v pepcu asi tak stovku a vyrobila z toho toho fakt hodně (a samostatně ;o)
continuity ale jo, nejake tipy z rodicu vyrazim, ale stejne nejake drobnosti jeste vetsinou kupuju sama. A na e-shopech darky nakupuju uz od covidu, teda vetsinu. Ale stejne, za tyden jedu na dovcu, zrovna jsme se bavili, jestli se jeste vykoupem, a tady najednou Vanoce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí