Kokoska Přesně zeptej se rodičů, normálně třeba ted už v říjnu a když řeknou, že máš vybrat něco podle sebe, my ti poradíme;-). Je to jak píše conny, já to oboum prarodičům kupuji, balím, a vezu...a oni mi pak dají peníze po vánocích.
Přiznání
Evaeva My jsme včera po příchodu domů vyrobili pár zvířátek z kaštanů a děti si s nimi vydržely dobrovolně hrát až do večeře ;o)
U nás to je tak - babičky hrozně chtějí něco dávat, ale vymyslet a koupit to musíme my.
Přičemž mí rodiče jsou hodně štědří a je jim úplně fuk, co to bude, hlavně aby děti byly spokojené, takže sebevětší nesmysl typu Minecraftová lampička pak s radostí darují a vzápětí na to zapomenou, zatímco mužova strana čeká hodnotný, užitečný, nejlépe edukativní dar, čekají od dětí správně projevený vděk a ještě několik let neváhají tento svůj dar připomenout a zkontrolovat, zda neutrpěl úhony. Zároveň mi ale na tento úkol přidělí pár korun. ![]()
Evaeva krabica lega? My ich mame niekolko obrovskych boxov (podedene), plus na kazdy sviatok dostanu nejake male alebo vacsie lego od sestry. Lego im zabera pol velkej skrine
K tomu 4 ikea trofast boxy plne drevenej drahy (a vraj to stale nie je dost!)
Asi tie kolobezky budu najlepsie riesenie, v pivnici este nejake miesto je ![]()
Mrakoplas Mně koloběžky pod stromek připadají fajn. Na tom se dá trochu popojezdit i po bytě ;o)
Karja Zdejsi forum je moje spasa, tady uz jsem ziskala hodne inspirace. Ale stejne se vzdycky ptam rodicu, jestli to muze byt, jestli uz to treba nemaj. Balim to sama, oni k nam vzdycky prijdou "na stromecek", nevozime to k nim. To by asi museli doma orezat spodni vetve stromecku, aby se jim to tam veslo, kdyby meli vsechny darky najednou!
Pinot Noir minecraftova lampicka! Diky, diky! ![]()
DruI len to nie ![]()
Mrakoplas keďže sú zimy také aké sú, za mňa kolobežka pod stromček v pohode.
Mrakoplas Mne to taky neprijde jako blbej napad, dvojcata dostanou pod stromecek asi kola, nic jinyho nejsem schopna vymyslet.
Nielen Vianoce, ale aj narodeniny, prípadne iné významné udalosti si darčeky od starých rodičov proste pýtajú, nielen pre radosť vnúčikov, ale aj tých prarodičov .Jasne, že babička chce dieťa podarovať, aj ja som vymýšľala darčeky a bola som rada, ak som sa trafila, a často som si nechala poradiť . Lenže inšpirácia občas neprichádzala, a nebolo vždy ľahké, nájsť niečo príhodné /stalo sa, že som sa aj netrafila / . Aká úlava, že naši vnuci sú už vo veku, že im pošleme peniaze s odporúčaním, nech si sami vyberú, prípadne inak s nimi naložia - nasporia si na niečo väčšie / . Spokojnosť na oboch stranách !
Mrakoplas jenže u nás si s tím hraje zatím jen starší a to jen sestaví tu novou sadu. Pak to vytáhne velmi výjimečně, teď navíc k tomu nemůžu pustit mimino.
Pinot Noir L. pred 3 rokmi dostal auto na ovládanie na narodeniny, bolo vidno, že ho mal dostať hlavne dedko, Lukáškovi to nehovorilo nič moc, s autami sa v podstate nehraval. Postupne si k nemu cestu našiel, ale postupne ho aj fixkami prefarboval. A naši to nevedia prežiť. Že to KRÁSNE červené auto už je čierne, že vôbec naň siahol ![]()
Kokoska my to máme stejně. Já pošlu tipy, pokud rodinu nic nenapadne a nebo nechci to, co je napadlo. Dárky objednají a zabalí sami, zvládá to i moje babička, to mi mně šlehlo chystat toho třikrát tolik
A pak konáme návštěvy, kde se dárky předávají.
letfenixa Ano, jako u nás...
Já přiznávám, že jsem vždycky chtěla, aby kluci měli přání. No tak teď je mají, ale my to fakt nechceme pořizovat
Chtějí mikrofon a rádio, no dost hluku dokáží vyrobit i bez toho. A lepší auto na ovládání. Loni ho dostali, žádný problém nemá, ale vytáhli ho tak třikrát. Takže dávat dvakrát tři tisíce za lepší fakt nechceme. A mladší chce robotického pavouka ![]()
![]()
999Nádhera. ![]()
Pinot Noir No a co teprve , když se ty dárky se musejí líbit i přílsušné osobě, za kterou to sháním.
Sloučit vkus 7letého a 85letého, to je kumšt. ![]()
A máme limit, abychom nedarovali něco dražšího než druhá strana přízně.
Evaeva radio je nahodou super, aspon u nas teda :) Starsi si na nom pusta pesnicky a hlavne audiorozpravky v IZBE a nenuti nas to dokola pocuvat v obyvacke :D Minuly rok dostal aj sluchadla a to bol najlepsi darcek, aky kedy sambo vymyslel ![]()
Evaeva Tak mikrofon musíš, to je dobrá věc, náš mladej to měl v kombinaci s nějakým reprákem a vyblbli se s tím děcka hodně. I do zušky to tahal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí